Met de Skechers Arch Fit - Infinite Adventure Sneakers is naar de sportschool gaan een feestje

Met de Skechers Arch Fit – Infinite Adventure Sneakers is naar de sportschool gaan een feestje

Vorige maand heb ik na de lockdown en de zomervakantie eindelijk weer de motivatie gevonden om weer eens te gaan sporten. Niet alleen blij dat het weer kan, maar ook omdat ik de gelukkige eigenaar ben geworden van een paar Skechers Arch Fit – Infinite Adventure Dames Sneakers. Grappig is dat iedereen hier in huis al langer fan is van Skechers, maar dat het mijn eerste paar is. Maar ik vertel je graag waarom ik nu ook helemaal om ben.

Met de Skechers Arch Fit - Infinite Adventure Sneakers is naar de sportschool gaan een feestje

Skechers

Misschien ben je al bekend met het merk Skechers, maar wellicht ook niet. Bij ons thuis werden Skechers als eerste geïntroduceerd door de kinderen. Zij wilden in de schoenenwinkel niets liever dan een paar Twinkle Toes. De lichtjes in deze schoenen hebben natuurlijk een magische aantrekkingskracht. Maar daarnaast zijn het ook leuke en stevige gympen voor kindervoetjes.

Maar wist je dat de eerste schoenen die Skechers op de markt bracht in 1992 een paar stevige mannenboots waren, toen de grungemuziek hoogtij vierde? Toch zullen de meeste van jullie de Skechers kennen als sportieve schoen. Mijn vriend draagt deze dan ook al jaren het liefst in de sportschool.

Skechers Arch Fit – Infinite Adventure Dames Sneakers

En nu is het de beurt aan mij. Om mezelf weer moed in te praten om te gaan sporten koos ik voor de Skechers Arch Fit – Infinite Adventure Dames Sneakers. Deze sneaker is naast sportief en stijlvol, ook supercomfortabel! De schoen is gemaakt van mesh en textiel, dit zorgt voor een ademende schoen, wat erg fijn is bij het sporten.

De opvallende witte zool is zeer flexibel en heeft een dikte van 3 centimeter. Het voetbed in de schoen is gemaakt van een prettig dempend materiaal en vormt zich geheel naar jouw voet. Dit zorgt uiteraard voor veel draagcomfort. De special Arch Fit technologie in deze sneaker geeft daarnaast jouw voetboog ook extra steun. Fijn is ook dat het voetbed van deze Skechers Runner Arch Fit Infinite Adventure sneakers uitneembaar is, zodat je ook je eigen zool erin kunt doen.

En nu naar de sportschool

Ik snap nu ook waarom de Skechers-schoenen bij iedereen zo in de smaak vallen. Niet alleen zitten ze heel comfortabel, maar de Arch Fit – Infinite Adventure Dames Sneakers zien er ook erg mooi uit. Ik vind ze zo fijn dragen, dat ik er thuis ook steeds vaker op loop. Eigenlijk twijfel ik er al een tijdje over of ik ze niet gewoon ook buiten zal dragen. Zeker als het weer mogelijk is om naar een beurs te gaan of festival zijn dit de ideale schoenen om met gemak de hele dag op te lopen.

Hoe vaak ga jij naar de sportschool?

Spread the love

One thought on “Met de Skechers Arch Fit – Infinite Adventure Sneakers is naar de sportschool gaan een feestje

  • Lisanne Bons says:

    Ik draag ze altijd op mijn werk. Ze zijn ideaal en het zijn de enige schoenen waarbij ik geen last krijg van vermoeide benen na een dag werken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.