Skechers Twinkle Toes

Be a popstar met Skechers Twinkle Toes

Mijn meiden zijn al kleine fashionista’s en helemaal als het aankomt op schoenen. Hun schoenenkasten puilen uit met laarsjes, boots, sneakers, gympen en slippers. Ik vind het heel belangrijk dat ze goede schoenen dragen omdat hun voeten nog volop in de groei zijn, maar zij gaan natuurlijk meer voor de schoenen met kleurtjes, glitters en nog mooier lampjes! Gelukkig vinden we in de Skechers Twinkle Toes een mooi compromis.

Skechers Twinkle Toes

Het is alweer even geleden dat we een uitnodiging kregen van Skechers om een middag te komen dansen in een dansschool in Amsterdam. Naast een leuke actieve middag mochten de meiden ook meteen de nieuwste Skechers Twinkle Toes uitproberen. De meiden kende de schoenen al, dus die konden niet wachten om te zien hoe de nieuwe collectie er uit zo zien.

Be a popstar! Skechers Kids event

Eigenlijk hadden we op zaterdag al een balletles staan, maar voor een keer verruilde we deze les voor het Skechers Kids event bij Dans Dansen in Amsterdam. Bij binnenkomst mochten de meiden meteen een paar passen uit de kleurrijke, nieuwe collectie Skechers Twinkle Toes, de sneakers met glitters en lichtjes.

Nadat iedereen wat de drinken had gekregen met wat lekkers, mochten de kids eerst aan de slag met het versieren van hun eigen T-shirt. De tafel stond vol met verschillende kleuren met (neon) textiel stiften, lintjes, bloemen en natuurlijk veel glitters

 

In de hoek konden er ook geschminkt worden met mooie neon kleuren. Dit had allemaal te maken met het dansje dat de kinderen daarna gingen instuderen onder leiding van Coloured Creatures.

Aan het eind van de workshop zouden de kids in hun eigen versierde T-shirt optreden en de dans uitvoeren. Helaas waren de T-shirts nog niet door, maar met een speciale lamp kleurde de gezichtjes mooi op en twinkelde hun schoenen volop.

Tot slot legde de dansjuffen nog wat hoepels neer. Daar konden de kinderen geen genoeg van krijgen en konden de mama(bloggers) nog gezellig even nakletsen.

Skechers Twinkle Toes sneaker collectie

Sinds we de nieuwe Skechers Twinkle Toes in huis hebben, worden deze toch het meeste gedragen van alle schoenen. De sneakers hebben allemaal een ritssluiting aan de binnenzijde van de schoen, hierdoor trekken ze zelf de veterschoen gemakkelijk aan- en uit! Erg fijn is de stevige zool van 2,5 cm die voor extra bescherming zorgt. Maar natuurlijk trekken de  lichtjes in de neus de meeste aandacht. Tijdens het lopen lichten deze op in een twinkelpatroon. Maar ook bij het springen of als je in de bioscoop zit en je hakken tegen elkaar aan klikt. Keer op keer zorg dat voor de grootste lol.

Skechers Twinkle Toes zomer collectie

Maar wist je dat de Skechers Twinkle Toes ook een zomercollectie hebben? Naast de hoge en lage sneakers kun je de Twinkel lichtjes ook vinden in leuke sandalen en slippers. Als mijn dochters dit zien….

Hebben jij kinderen ook Skechers Twinkle Toes?

Spread the love

24 thoughts on “Be a popstar met Skechers Twinkle Toes

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.