Sinterklaas Bloghop 2020

Sinterklaas Bloghop 2020

We moeten nog een paar uurtjes wachten, maar het ziet er naar uit dat de Sint en zijn Pieten ook dit jaar weer veilig aan zullen komen in Nederland. Dat betekent ook dat het Sinterklaasfeest echt begonnen is. Daarom kun je vandaag en de komende dagen meedoen aan de Sinterklaas Bloghop 2020. Hop langs 39 bloggers die allemaal een mooie prijs voor je in petto hebben. Zo mag ik €30 shoptegoed bij KAYA sieraden weggeven. Veel hopplezier!

Sinterklaas Bloghop

Wat is een BlogHop?

Een bloghop is een soort treintje waarbij je van de ene blogger naar de volgende blogger wordt doorverwezen door middel van een linkje. Dit is een heel leuke manier om zo nieuwe bloggers te leren kennen. Nog leuker is dat iedereen een leuke winactie voor je heeft klaarstaan! In deze Sinterklaashop kom je langs 39 andere gezellige bloggende mama’s. Dus zet een pot thee, neem er wat kruidnootjes bij en laat je verrassen door alle verhalen en mooie acties.

Welkom op… Mama’s Liefste

Leuk dat je bent aangekomen bij mijn blog; Mama’s Liefste. Wellicht ben je hier al eens eerder geweest, maar misschien is dit de eerste keer. Mijn naam is Fleur en ik ben moeder van 2 lieve meiden van 8 en 12 jaar. Omdat mijn dames al wat ouder zijn is dit geen Mamablog met bevalling-, borstvoeding- en consultatiebureauverhalen. Op Mama’s Liefste deel ik graag mijn verrassingen en life hacks in het moederschap. Daarbij vind ik het leuk om producten voor mama’s en hun kids uit te proberen en veel uitjes met mijn gezin te maken. Elke dinsdag doe ik een rondje in Bloggerland op zoek naar de leukste winacties en deel ik deze ook op mijn blog. Hierbij een aantal voorbeelden van mijn eigen blogs:

Ook heb ik op het moment veel leuke andere winacties lopen. Dus doe meteen ook even mee, nu je hier toch bent ;)!

Dank je wel… Tijd voor Mama

Wellicht ben je al even aan het hoppen en ben je nu hier gekomen via de lieve Mary-Lou van Mulitmama. Ik heb veel bewondering van Mary-Lou omdat ze haar hart volgde en haar eigen bedrijfje begon met relaxproducten die je ondersteunen bij het creëren van Mama Me-time Momentjes, Dit zijn kleine momenten gedurende de dag waarop je met aandacht even meer tijd neemt voor jezelf. Even voor jezelf zorgen voordat je weer doorgaat met zorgen voor een ander. Heel belangrijk in het drukke leven van een moeder. Mcht je dus nog op zoek zijn naar een mooi cadeautje voor de feestdagen voor je moeder, zus, vriendin, buurvrouw of jezelf, neem dan zeker een kijkje bij Tijd voor Mama.

KAYA Sieraden

Bij een Bloghop hoort ook een mooie winactie. Ik ben daarom ook erg trots op het feit dat ik mag samenwerken hierin met KAYA sieraden. Tanja is de vrouw achter dit mooie sieradenmerk. In de afgelopen jaren heeft ze veel naamsbekendheid gemaakt, In haar webshop vind je haar mooie, en vaak persoonlijke sieraden voor moeders, dochters en bijzondere gelegenheden. Ook hier vind je mooie cadeautjes voor de feestdagen. Zelf heb ik een mooi vingerafdruk sieraad op mijn verlanglijstje staan.

Giving Back progamma KAYA – Kids naar school!

Kaya gelooft dat een commerciële organisatie een steentje kan bijdragen. Het motto van Tanja: het zou mooi zijn als we de wereld een klein beetje beter achterlaten dan dat we haar gevonden hebben. Wellicht een kleine druppel op een gloeiende plaat, maar het voelt ontzettend goed om niet alleen een winstoogmerk te hebben. Voor ieder sieraad dat we verkopen, wordt er een klein bedrag afgestaan aan stichting Eduki. Dit uit zich in een jaarlijkse donatie, zodat de kinderen direct voor een heel schooljaar geplaatst kunnen worden.

Inmiddels zijn er dankzij KAYA 22 kinderen op een school geplaatst, waarvan er 5 zelfs alweer klaar zijn! KAYA financiert voor deze kinderen maaltijden, boeken, schoenen & schooluniformen. Al snel waren er een aantal kids die uitblonken, waardoor we in overleg met Eduki besloten hebben om extra in deze kinderen te investeren. Deze kinderen zijn overgeplaatst naar een particuliere school. KAYA gaat voor kwaliteit, zodat ze zeker weten dat deze kinderen goed terechtkomen. Sommige kinderen krijgen zo écht een grote kans henzelf (en vaak het hele dorp daarna) te ontwikkelen. Hierdoor draagt KAYA bij aan één van de Verenigde Naties ontwikkelingsdoelen voor een betere toekomst, namelijk verzeker gelijke toegang tot kwaliteitsvol onderwijs en bevorder levenslang leren voor iedereen.

Winactie €30 shoptegoed bij KAYA is gesloten

Met dank aan KAYA mag ik €30 shoptegoed weggeven. De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Volgende hop… Happinessfromme

Happinessfromme

En zoals het hoort bij een Bloghop stuur ik je nu graag door naar de volgende blogger, Happinessfromme! Nadia heeft heel wat meegemaakt in het medische traject en de postnatale depressie na de geboorte van haar zoon. Hierover kan ze genoeg vertellen. Maar gelukkig is het niet alleen maar kommer en kwel. Ze geniet volop van het leven en wandelt, fietst en squasht graag. Daarnaast vindt ze het heerlijk om in de keuken te staan, al noemt ze zich zelf geen keukenprinses. Op haar blog vind je diverse recepten voor in de slowcooker. Dit jaar heeft ze leren haken en tijdens de lockdown heeft ze een aantal werkboekjes gemaakt voor kleuters met verschillende thema’s. Hop dus maar snel door om verder kennis met haar te maken. En o ja, op haar blog maak je kans op een spel naar keuze van Sunny Games.

Tot slot wil ik nog even Esmee en Amanda bedanken voor de organisatie van deze Sinterklaas bloghop en Cassandra voor de mooie afbeelding. Dan rest mij verder niets anders dan je een fijne Bloghop te wensen en hopelijk ook met een mooie prijs.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

110 thoughts on “Sinterklaas Bloghop 2020

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.