Video van Sint

Winactie | Persoonlijke Video van Sint

Dit jaar zal de Sint wat minder huisbezoekjes kunnen afleggen. Maar hij is de kinderen uiteraard niet vergeten en daarom is hij momenteel druk bezig met het inspreken van heel veel persoonlijke berichten aan de kinderen van Nederland. Wil jij dit jaar het Sinterklaasfeest ook onvergetelijk maken, vraag dan nu een Video van Sint aan. Naast persoonlijke berichten ontvang je nog veel meer leuks voor het leukste feest van het jaar. Ik mag dit jaar 2x een code voor het complete pakket verloten.

Video van Sint voor het magische Sint moment

Video van Sint 2020

Al 12 jaar lang is de Video van Sint een succes tijdens het leukste kinderfeest van Nederland. Elk jaar worden de mogelijkheden van de DVD geüpdatet en uitgebreid. Naast de persoonlijke boodschap van Sinterklaas aan alle kinderen (en grote kinderen) met foto’s, naam en leeftijd, staat deze Video van Sint helemaal in het teken van Sinterklaas en “de geheime schatkamer”! Daarbij kun je de keuze maken uit de versie met en zonder roetveegpieten.

Wat is er nieuw?

Dit jaar zijn er ook niet 4 maar 6 onderwerpen, waar van 2 optioneel. Er is een keuze uit ruim 250 nieuwe stukjes en de Sint leest 4 nieuwe Sint/Piratenverhaaltjes voor in zijn verhalenkamer. Ook zal er weer volop gezongen worden met 5 vrolijke Sintliedjes en is er een dansje waar iedereen aan mee kan doen.

Video van SInt

Wat blijft!

Wanneer je de Video van Sint bestelt kun je kiezen tussen een DVD of downloadversie, inclusief veel extra’s. De DVD duurt minimaal 12 minuten en natuurlijk langer als je een DVD maakt voor meerdere personen in het gezin. Dit kunnen er maximaal 8 zijn, dus de Sint zal ook dit jaar opa en oma niet vergeten. Aan het einde van het verhaal kun je de Sint de verstopplek van alle cadeautjes laten verklappen of kiezen voor een neutraal einde. Bij het stellen van de DVD kun je ook nog extra’s bijbestellen zoals Post van Sint-kaarten.

Afbeelding met schermafbeelding

Automatisch gegenereerde beschrijving
Video van Sint

Kies voor het complete pakket

De Video van de Sint is verkrijgbaar op DVD, maar ook als download. De DVD zal je binnen 24 uur worden verzonden via Post.nl. LET OP: dit betekent dus dat je de DVD niet binnen 24 uur ontvangt. Voor België duren de verzending 3 – 4 werkdagen. Wil je de Video van Sint sneller in huis hebben, kies dan voor de download, want deze ontvang je dan al binnen het uur! Zo kun je nog op het laatste moment deze leuke verrassing regelen voor pakjesavond.

Kijk voor meer info op de website www.videovansint.nl

Winactie Video van Sint is gesloten

Wil jij pakjesavond een extra speciaal tintje geven, doe dan mee met deze winactie, want ik mag in samenwerking met Video van Sint 2x een code voor het complete pakket van de Video van Sint verloten. De winnaars zijn

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

34 thoughts on “Winactie | Persoonlijke Video van Sint

  • Elise Horsten says:

   In het laatste jaar dat mijn oudste dochter zal geloven, is het extra spannend als de Sint je weer toe spreekt vanaf de tv. Sint zou haar vertellen dat ze in zichzelf moet geloven en ze het goed doet op school. De jongste zou Sint vertellen dat ze nog een klein beetje beter haar best mag doen bij zwemles, maar dat het ook al heel goed gaat. Ik wil graag motiverende complimentjes. In voorgaande jaren heeft dit heel goed gewerkt, want we willen toch allemaal dat Sint trots op ons is?!

 • Nicole Wanten says:

  Voor mijn kleindochters Lexie, Miley en Angel, Dat ze braaf zijn geweest en dat Oma en opa Gijs ondanks in dit ongewone jaar en we ze al een paar maanden niet gezien hebben er geen dag voorbij gaat dat we niet aan hun denken

 • Diana Seijsener says:

  Voor mijn kleine man dat dit een heel raar jaar is maar dat sinterklaas zo speciaal is dat hij ondanks geen bezoek toch wel iets anders leuk bedenkt op pakjes avond (zoals de video) geweldig ik wil dat koppie wel zien

 • Kristel Gubbels says:

  Lijkt me geweldig voor onze dochters en hun nichtjes. Lijkt me leuk dat hij zegt wat ze al goed kunnen. Dat ze daar zelf trots op mogen zijn want dat zijn wij ook 🙂

 • Cindy Framke says:

  Superleuk! Ik doe graag mee voor mijn meiden. Ze zullen het heel leuk vinden als sint ze verteld dat ze het zo goed doen op school. En dat hij heel trots is dat mijn oudste al bijna voor haar C mag afzwemmen en de middelste voor haar A-diploma. En dat de jongste al zo’n grote meid wordt. Dinsdag wordt ze 2.

 • Jaaaaa, leuk! Zeker in deze tijd waarin sint niet live te zien is. Sint mag mijn kind vertellen dat hij trots is dat kind zo goed zijn best doet in groep 3.

 • Floor Verseveldt says:

  Wat leuk! Ik zou graag willen dat sint verteld dat ze erg lief zijn en goed hun best doen op school. Ook zou het fijn zijn als de sint vermeld dat ze lieve broers zijn voor hun kleine zusje maar voor elkaar niet altijd en dat dat nog liever kan ?

 • Elise Horsten says:

  In het laatste jaar dat mijn oudste dochter zal geloven, is het extra spannend als de Sint je weer toe spreekt vanaf de tv. Sint zou haar vertellen dat ze in zichzelf moet geloven en ze het goed doet op school. De jongste zou Sint vertellen dat ze nog een klein beetje beter haar best mag doen bij zwemles, maar dat het ook al heel goed gaat. Ik wil graag motiverende complimentjes. In voorgaande jaren heeft dit heel goed gewerkt, want we willen toch allemaal dat Sint trots op ons is?!

 • Callista Langen says:

  Euhm…. Even denken….Ik zou het fijn vinden wanneer de Sint iets positiefs zegt over school of over hun sportactiviteiten. Als aandachtspuntje zou het fun zijn wanneer zij hun kamer eens zouden opruimen of wat vaker naar mama zouden luisteren.?
  Naar de Sint luisteren mijn tweelingjongens wel, want later willen zij in Spanje bij Sinterklaas gaan wonen en als Piet gaan werken.?

 • Het laatste jaar dat mijn oudste dochter zal geloven. En door de corona kan het huisbezoek van Sinterklaas niet doorgaan. Hoe leuk is het dan als Sinterklaas mijn kinderen toch persoonlijk toespreekt vanaf de tv.

 • Sinterklaas is in het land. Vol spanning zaten mijn kinderen vanmiddag voor de tv. De video van Sint is de kers op de taart voor pakjesavond. Zeker dit bijzondere jaar waarin zo weinig mag. Ik ga duimen!

 • Ivo Berkhout says:

  Ik doe mee! Ik hoop dat de Sint ons kan vertellen dat hij het vacSint heeft tegen het coronavirus en iedereen weer kan “besmetten” met het Sint&Piet-virus!

 • Debby Koeman says:

  Dit jaar vieren we Sinterklaas een beetje anders dan anders. Geen groot feest met de hele familie met pakjes voor de kleintjes en surprises voor de groteren. Om er toch een onvergetelijke Sinterklaasavond van te maken, zou ik onze tweeling graag een persoonlijke boodschap van de Sint willen schenken. De Sint zal vast vertellen dat ze soms een beetje ondeugend zijn, maar ook echte lieverds. En hij weet ook dat ze in oktober 4 jaar zijn geworden en net naar de kleuterschool gaan, waar ze geregeld samen de boel op stelten zetten.

 • Graag zou ik deze willen winnen voor mijn kids. Sint zou dan over de volgende dingen kunnen vertellen: Mijn oudste zoontje is dit jaar voor het eerst naar school gegaan en doet daar ondanks alle maatregelen erg zijn best. Mijn jongste dochter kan inmiddels goed zingen en dansen en zingt dan ook graag alle sinterklaas liedjes mee. Beide zijn ook water ratjes en zodra het zwembad weer open is, zijn we weer daar te vinden. Tevens zitten ze al een paar weken in de Sinterklaas modus; dus alles draait om Sinterklaas. Knutselen van stoomboot, verlanglijstjes maken, kleurplaten kleuren, etc.

 • Leuk blog, Fleur! Onze dochters zitten helemaal aan de buis gekluisterd voor het sinterklaasjournaal, dus een persoonlijke video gaat ongetwijfeld een grote hit zijn! Mijn oudste dochter bijt nagels, ik hoop dat Sint kan vragen of ze daar mee wil stoppen 😉 Misschien helpt dat nog ?

 • Ik doe graag mee voor mijn kleine zusje. Dit jaar zal de Sint ook in ons dorp geen fysieke aankomst hebben maar ik hoop hij haar kan laten weten dat ze niet vergeten zal worden

 • Ik zou graag willen dat de sint trots is dat Het zo goed gaat op zwemles bij de jongste en dat het zo fijn is dat de oudste eindelijk haar sport heeft gevonden. met daarbij het verzoek om mama iets minder vaak voor de gek te houden. 😉

 • Heel graag voor mijn jongens! Dit sinterklaas feest is zo anders dan anders, deze video zal het toch nog magisch voor ze maken! Vooral voor mijn oudste, ik vrees het laatste jaar dat hij zal geloven! Mooi om zo af te sluiten! ?

 • Claudia Diependaal says:

  Ik zou Sint laten zeggen dat hij helaas dit jaar niet kon komen, omdat hij thuis werkt, zoals we nu weten. En dat ze stuk voor stuk prachtige kinderen zijn. En bij ieder een stukje over zichzelf. Dat de een al zo goed kan gebaren en dat dat reuze knap is als je 3 bent. De ander wat meer zelfvertrouwen meegeven! Want als Sint het zegt is dat wellicht anders. Dat de een goed traint voor de wedstrijden hardlopen van volgend jaar! En zo nog meer!

 • Dit lijkt me zo leuk voor onze kids van 4 en 7, ze beleven het Sinterklaasfeest dit jaar zo intens! Ik zou ze willen vertellen hoe trots op we zijn dat we zien dat ze het op school zo naar hun zin hebben. Dat D Sinterklaas zelf een briefje heeft kunnen schrijven. En dat L het zo ontzettend leuk vind om met de andere kindjes te spelen op school

 • Jess Kniest says:

  Wat leuk zo’n video, zo is de sint er toch nog een beetje bij.
  Ik zou graag willen dat hij tegen mijn dochter zegt dat zij zo ontzettend lief voor haar broertje is en dat ze het goed doet op school maar dat ze wel goed moet eten anders word ze nooit zo groot als mama.

 • Ik maak graag kans voor mijn dochters. Ik zou graag willen dat Sint mijn oudste dochter verteld over haar eerste zwemlessen (ze is zo trots) en mijn jongste dochter over hoe goed ze het doet in groepje 1.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.