Unicorn goodiebag van Souza

Vorige week zondag vierden we de 6,5e verjaardag van onze dochter. Bij ons het moment voor het kinderfeestje. Dit jaar koos ze voor het thema Unicorns. Dat was natuurlijk wel een beetje voordehandliggend, want Unicorns zijn helemaal in. Naast versiering, was er ook een Unicorntaart, een Unicornjurk en hadden we voor alle meisjes een verrassing; een Unicorndiadeem en een goodiebag van Souza. Ik heb er nog 2 over en een mooie Unicornkralendoos om te verloten.

Unicorn goodiebag van Souza

Na het Zeemeerminnenfeestje van Grote Zus, was het nu de beurt aan Kleine Zus voor haar feestje. Deze wilde ze graag in het Unicornthema. Nee, dat noemen ze geen eenhoorn, maar Unicorn tegenwoordig. Voor haar echte verjaardag had ze al een heel mooie Regenboogjurk van Souza for Kids gekregen. Deze kwam dus mooi van pas om ook op haar feestje aan te trekken. Bij de jurk hoorde ook een mooie diadeem.

Dat was dus geregeld! Ook voor de versiering vonden we een mooi themapakket online en ik bestelde een taarttopping. Deze bleek alleen bij een Chinese webshop te zijn en dus wachten we daar nu nog steeds op. Met een plastieken eenhoorndiadeem kon ik het toch nog snel oplossen. Omdat elk meisje natuurlijk een Unicorn wil zijn, hadden we voor alle vriendinnetjes ook een eigen Souza Eenhoorndiadeem. Maar dat was nog niet alles Souza had ook voor een kleine goodiebag gezorgd met daarin een eenhoornarmbandje, haarclipjes en een eenhoornsticker.

We hadden na afloop van het feestje dus echte, blije Unicornmeisjes. Dat maakt het feestje dan ook bijzonder geslaagd!

Winactie Souza Unicorn Goodiebag is gesloten

We hebben nog 2 goodiebags en diadeems over en Souza heeft voor deze winactie ook nog een Eenhoornkralendoos opgestuurd. Heb jij ook echt een Unicorfan in huis, dan is dit de winactie om aan mee te doen! Ik mag 2 meisjes dus heel blij maken.

De winnaars zijn

Souza Kralendooos Eenhoorn
  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

61 thoughts on “Unicorn goodiebag van Souza

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.