Party Winweek | The Eggbar van Hands Off my Chocolate

Party Winweek | De Egg Bar van Hands Off my Chocolate

Wie Pasen zegt, zegt chocolade-eitjes. Waarschijnlijk heb je er al een paar op, want ze liggen al maanden in de winkels, in elke smaak die je maar kunt bedenken. Hands off My Chocolate komt deze Pasen terug met een heel bijzondere variant. De eitjes in een reep, de Egg Bar! Geen gedoe meer met het openpielen van een eitje. Deze breek je makkelijk af. Ze zijn er in 3 smaken en ik mag een pakketje verloten.

Party Winweek De Egg Bar van Hands Off my Chocolate

Ik ben dol op Paaseitjes en de smaken kunnen mij niet gek genoeg zijn. Dat ze dus al maanden voor Pasen in de winkel liggen is voor mij echt een zegen. Dus toen ik hoorde van de Egg Bars van Hands Off my Chocolate – de beste naam voor een chocolademerk ever – moest ik deze natuurlijk ook proberen. Er zijn 3 verschillende smaken verkrijgbaar Carrot Cake 70% Dark Chocolate, Milk & White Chocolate (de eitjes zien eruit als een echt spiegeleitje) en Crushed Toffee Eggs Milk Chocolate, mijn favoriet.

De Egg Bar

De iconische rondjesreep is bij de paasvariant vervangen door paaseitjes: een idee dat ontstond in samenwerking met studenten van de HAS Hogeschool in Den Bosch. Zij stonden voor de uitdaging om een innovatief product te ontwikkelen samen met Hands Off My Chocolate. Met de succesvolle Egg Bar als resultaat. En Hands Off My Chocolate zou zichzelf niet zijn als ze niet op ieder eitje ook ‘mine’ hadden geschreven. Want ook deze repen zijn veel te lekker om te delen. 

De Egg Bar van Hands Off my Chocolate

De eitjesrepen worden gemaakt van de allerlekkerste Belgische chocolade, maar bevatten natuurlijk ook eerlijke cacao. Hands Off My Chocolate steunt de Cocoa Horizons Foundation. Hierdoor krijgen boeren in o.a. Ivoorkust en Ghana ondersteuning bij het duurzaam verbouwen van cacao, krijgen ze een eerlijke premie en kunnen ze bloeiende gemeenschappen opbouwen. Want dingen op de juiste manier doen, smaakt toch nét even wat beter. 

De repen zijn verkrijgbaar bij o.a. Jumbo, Marqt, Makro, Plus, Spar, Dirk, Deka en via www.hands-off.com voor ca. € 2,19.

Winactie Egg Bar van Hands Off My Chocolate

Ben jij ook nog lang niet klaar met de paaseitjes en zou je deze originele Egg Bars van Hands Off My Chocolate ook willen proeven? Doe dan mee met deze winactie, want ik mag een pakketje verloten.

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij wat jouw favoriete Paaseitjessmaak is.
    Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
  • Like Mama’s Liefste op Facebook Instagram Twitter Bloglovin. Dit is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 16 april. De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

68 thoughts on “Party Winweek | De Egg Bar van Hands Off my Chocolate

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.