Mijn nieuwe wintergardarobe

Mijn nieuwe wintergarderobe

Het is tijd om de zomerkleren weer weg te doen en de warme jassen, truien en handschoenen weer uit de kast te halen. Hoewel ik zelf erg van warm weer houd, kan ik mij ook echt weer verheugen op een lekkere warme truien en dichte schoenen. Mijn wintergarderobe heeft alleen wat aanvulling nodig, dus was het tijd om te gaan shoppen.

Mijn nieuwe wintergardarobe

Als de dagen weer korter worden en langzaam de gure wind weer opsteekt, wordt het tijd om de kledingkast om te gooien en de winterse kleding te voorschijn te halen. Vaak ook een moment om te zien welke kledingstukken er nodig toe zijn aan vervanging. Tijd om te gaan shoppen dus!

Winterjas

Nu heb ik gelukkig zelf niet meer elk jaar een nieuwe winterjas nodig, want 1. ik vind het altijd een opgave om een leuke te vinden en 2. ze zijn ook best prijzig. Ik was eigenlijk ook wel tevreden met mijn oude jas, maar ik had de zakken al aan elkaar moeten nieten (sorry mijn naaikunsten zijn niet al te best). Ook bleek na aankoop dat hij alleen sloot aan de bovenkant met een knoop en hierdoor op de fiets vaak openging. Maar vanwege bovenstaande 2 punten, hield ik deze jas toch maar.

Tot mijn grote geluk liep ik op Black Friday nog even snel de Only-winkel in op het station en vond toen bovenstaande jas. Zelfde stof, maar deze keer met een capuchon, maar nog belangrijker, een rits. Vanwege Black Friday kreeg ik er ook nog eens 25% korting op! Joepie!

Winterschoenen

Iets waar ik ook wel elk jaar naar op zoek ga, zijn goede nieuwe winterschoenen voor in mijn wintergarderobe. Ik heb meerdere paren schoenen uiteraard in mijn kast staan, maar toch loop ik in de winter het liefste op een paar stevige, zwarte schoenen met een profielzool en liefst met voering. Zeker op dagen waarop de wegen glad zijn, loop ik het liefste op degelijke schoenen. Bij Sacha shopte ik dit jaar online, lekker vanonder mijn warme dekentje op de bank.

Ik koos voor een combat / veterlaarsje. Leuk voor onder een broek, maar ook onder een leuk winterjurkje. Na de bestelling online, had ik ze de volgende dag al in huis.

Handschoenen en sjaal

Als ik ’s ochtends de kinderen naar school breng op de fiets, zijn handschoenen en een goede sjaal ook onmisbaar. Helaas raak ik nog wel eens een handschoen van een paar kwijt of vallen de gaten in de vingers. Mijn nieuwe wintergarderobe is dan ook pas echt compleet als ik een nieuw paar handschoenen gekocht heb.

Bij de Hema vond ik deze zwarte recycled touchscreen dameshandschoenen, zodat je gewoon je smartphone of tablet kunt gebruiken en je handen warm blijven. De handschoenen zijn gemaakt met gerecycled polyester, wat weer beter is voor het milieu. Ook voor mijn sjaal slaagde ik bij de Hema en vond een mooie okergele, grofgebreide damessjaal. Hij heeft gerafelde randen en is heerlijk zacht.

Heb jij je wintergarderobe al compleet?

Spread the love

7 thoughts on “Mijn nieuwe wintergarderobe

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.