HEMA Kerstkleding - Must have 2017

HEMA Kerstkleding – de must haves van 2017

Afgelopen week had ik al diverse kerstfeestjes om in de stemming te komen. De tijd van voorbereiding tussen Sinterklaas en de Kerst is maar kort, dus veel winkels veranderen hun assortiment dan ook in een razend tempo. Zo werd ik deze week uitgenodigd op het hoofdkantoor van de HEMA voor een Kerstborrel. De grote hal was helemaal omgetoverd Kerstsferen met kerstbomen voor nieuwe ballen, tafels voor lekkere hapjes en drankjes en de nieuwste kerstkleding en make-up. Vandaag laat ik je zien wat de HEMA Kerstkleding van dit jaar is – de must haves!

 

HEMA Kerstkleding - Must have 2017

HEMA Kerstkleding – chic of lekker fout

Kerst is het moment om je of heerlijk op te tutten met feestelijke kleding of juist te kiezen voor een foute kersttrui. Beide zijn te vinden in de HEMA winkels en online. Mocht je wat leuks zien? Klink dan op de foto en dan kom je meteen in de shop van de HEMA

Voor Mama Chic

Ga ik dit jaar voor een mooie blouse met rok of toch voor een jurk. De keuze is lastig; een blouse met mouwen (€20) of toch zonder mouwen (€15), beide leuk gecombineerd met deze rok (€22,50) of toch een van deze jurkjes (€25). Ook heeft de HEMA gedacht aan een leuk setje onder je feestkleding (BH €20 – Hipster €9)

 

  

Voor Papa

De mannen kunnen dit jaar ook chic met een shirt met print (€25), een warme trui (€27,50) en een lekkere sjaal om het af te maken (€15)

Voor de kids

Voor de meeste jongens hoeft die chique kleding niet zo, maar met deze spijkerbroek (€20) worden dit shirt met stropdas (€13) en gilletje (€11) best stoer

En voor de meisjes kan het niet chique genoeg zijn; een jurk met tule (€16) of toch ook een rok (€16) met een mooi shirt (€7)

Voor de allerkleinste

Soms zou ik willen dat mijn meiden nog in deze maatjes zouden passen. Voor de kerst / winter heeft de HEMA weer zullen lieve babykleertjes. Zo zijn er complete setjes met shirt en broek (€11) of met een jurkje (€17,50), heerlijk zachte broekjes (€8), My firts Xmas romper (€5,50) en een leuk speelpakje (€10)

 

Ugly Sweater

Een kerstgarderobe kan tegenwoordig niet meer zonder foute kerstkleding. Wat vroeger een trauma was voor de meeste om de foute gebreide trui van je oma of tante aan te moeten met kerst, is nu een hele rage. Ook de HEMA heeft een paar lekker foute Ugly Sweaters dit jaar van tussen de €11-16 (nu met 10% korting met je klantenkaart) Met het DIY

 

Je kan ook je eigen Kersttrui maken met een DIY pakket (€3) of handige pinhaakjes (€2,75) waaraan je zelf de kerstballen of slingers hangt. Ook zijn er strijkapplicaties (€1,50)

 

Pyjama dag

Wij vieren kerst het liefste in onze pyjama de hele dag. Lekker met z’n alle op de bank en dan film kijken. De meiden in een onsie (€16-20), papa met sloffen (€14) en voor mama een warme pyjama (€16)

Accessoires

Natuurlijk zijn er ook leuke accessoires te vinden om je nog kerstelijker aan te kleden met kerstbrillen (€3), rendier haarspeldjes (€2) en grappige diadeems (€3)

 

Wat trek jij dit haar aan met kerst?
Iets uit de HEMA Kerstkleding collectie?

Spread the love

10 thoughts on “HEMA Kerstkleding – de must haves van 2017

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.