edelstenen sieraden

Edelstenen sieraden, de trend van 2024

Wist je dat edelstenen sieraden steeds populairder worden? Diamant, smaragd, robijn en saffier zijn de bekendste edelstenen die al lang in sieraden verwerkt worden. Vaak zijn deze edelstenen erg kostbaar, omdat het erg moeilijk is om ze te winnen. Tegenwoordig zijn het ook niet meer de enige edelstenen die gebruikt worden voor het maken van mooie sieraden. Er worden steeds meer verschillende edelstenen in sieraden verwerkt. Lees snel verder om te zien waarom edelstenen sieraden wel eens de trend van 2024 kunnen worden!

Populaire edelstenen voor sieraden

Er worden tegenwoordig veel edelstenen in sieraden verwerkt. Populaire edelstenen zijn bijvoorbeeld maansteen, labradoriet, amethist en citrien. Al zijn dit zeker niet de enige populaire edelstenen, er zijn zoveel prachtige edelstenen dat het er teveel zijn om op te noemen. De edelstenen kunnen op verschillende manieren verwerkt worden. Zo kun je kiezen voor een ring, een ketting, een paar oorbellen of een armband met edelsteen. Hierdoor kun je kiezen voor een sieraad die past bij jouw wensen. Bij Van der Kooij vind je de mooiste edelstenen ringen en armbanden met edelsteen.

Een bijzondere werking

Naast het feit dat edelstenen heel mooi zijn hebben ze ook nog elk een speciale werking. Zo is citrien een vrolijk stemmende steen. Deze edelsteen vergroot de concentratie, maakt je vastberaden en geeft zelfvertrouwen. Robijn is een steen die je vrolijk en enthousiast maakt en je passie stimuleert. De edelsteen labradoriet is een beschermende steen, die je helpt om goed in je eigen kracht te blijven staan. Zo heeft elke edelsteen een eigen werking wanneer je het draagt.

Een uniek sieraad

Het leuke aan edelstenen is dat geen enkele steen precies hetzelfde is. De kleur van dezelfde soort edelsteen kan al veel verschillen. Ook de structuur en doorzichtigheid verschillen per steen. Dit maakt het sieraad heel uniek. Edelstenen sieraden staan heel vrouwelijk en chique en kunnen daarnaast dus ook helpen met hun eigen persoonlijke betekenis. Hierdoor is het ook heel leuk om zo’n sieraad cadeau te geven. Je kunt een edelsteen uitzoeken met een betekenis die past bij de ontvanger. Dit maakt het een nog specialer cadeau.

Photo credits: vanderkooij.nl

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.