Ik neem een hap

Boekentip | Knisperboek “Ik neem een hap!”

Als kersverse ouder ben je voortdurend op zoek naar manieren om de ontwikkeling van je kind te stimuleren, terwijl je ook nog eens plezier kunt hebben samen. Onlangs ontving ik het knisperboekje “Ik neem een hap” van uitgeverij Lannoo, een vrolijk boekje met mooie illustraties en een knisper voor een leuk geluidseffect. Het leuke is dat ik ook een exemplaar mag verloten!

Knisperboek “Ik neem een hap!

Het eerste wat opvalt aan het knisperboekje Ik neem een hap! zijn de levendige kleuren en de verschillende texturen die direct de aandacht zullen trekken. Maar het boekje biedt meer dan alleen visuele prikkels. Het boekje richt zich op het introduceren van eenvoudige woorden zoals “banaan”, “appel” en “peer” aan je kleintje. De heldere en levendige kleuren, in combinatie met duidelijke contrasten, zijn perfect afgestemd op de ontwikkeling van de visuele waarneming van jonge kinderen. Dit maakt het niet alleen aantrekkelijk voor hun zintuigen, maar bevordert ook hun begrip van de wereld om hen heen.

Wat het knisperboekje extra leuk maakt, is het interactieve aspect ervan. Het knisperende geluid bij het omslaan van de pagina’s zorgt voor een extra sensorische ervaring, wat de nieuwsgierigheid van je kindje verder prikkelt. Mijn kinderen konden zich hiermee in de box ook uren zelf vermaken. Bovendien nodigt het gezamenlijk lezen en kijken uit tot interactie en stimuleert het de ontwikkeling van taal en sociale vaardigheden.

Uitgever: Lannoo | Auteur: Eva Stalinski | Nederlands | 9789401497008 | 6 pagina’s

Winactie knisperboek “Ik neem een hap!” is gesloten

In samenwerking met Uitgeverij Lannoo mag ik het knisperboek “Ik neem een hap!” verloten:

  • De winnaar is bekendgemaakt en heeft persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

24 thoughts on “Boekentip | Knisperboek “Ik neem een hap!”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.