Goed voorbereid weer naar school met Case Logic

Nog een paar dagen en dan mag onze tienerdochter ook eindelijk weer naar school! Fysiek naar school! De afgelopen tijd heeft ze zich heel kranig actief opgesteld vanachter haar laptop tijdens de online lessen. Lekker in bed, met de poes ernaast, dagen in dezelfde onesie, met een bord instant noodles. Het zal dus wel weer even wennen worden. Maar we zijn alvast goed voorbereid, want niet zo lang geleden kreeg zij een mooi Back-to-Schoolpakket van Case Logic. Blijer kon je haar, en ons als ouders, er niet mee maken. Helemaal fashionable en met haar spullen goed beschermd en georganiseerd starten we weer helemaal vers.

Back to school Rugzak

De rugzak is voor elke scholier van groot belang. Niet alleen om boeken van les naar les te slepen, maar zeker ook als statussymbool. Zelf ben ik net van na de leren schooltassen en de eastpacks. Mijn eerste schooltas was een Messenger bag, maar na de brugklas ging ik over op de canvas BagSac. Natuurlijk helemaal niet stevig voor al mijn boeken, maar je kon er zo leuk op tekenen. Het is maar goed ook dat we toen nog geen laptops mee naar school hoefden te nemen, want in een BagSac zou die meteen aan diggelen vallen.

De rugzakken van tegenwoordig moeten dus wel wat steviger zijn en het liefst met 2 aparte steekvakken voor je laptop en/of tablet. Doordat deze vakken extra dik gevoerd zijn, bieden zij de nodige bescherming. Omdat je ook als brugklasser nog heel veel verschillende schoolvakken hebt, heb je ook veel boeken en schriften bij je. Daarom kozen we ook voor de Query Back to School rugzak. Dit is een rugzak van maar liefst 29 liter, met heel veel verschillende vakken. Daar houd ik zelf van, om je spullen lekker georganiseerd mee te nemen. Zo zijn er 2 ruime hoofdvakken, eentje voor je laptop (max 15,6″) en tablet (max 10″) en in de andere kun je je boeken, mappen, notitieboekjes stoppen. In het opbergvak aan de voorzijde zijn aparte vakjes voor je rekenmachine en pennen. Maar ook vind je er een sleutelhanger en een geheim vakje met rits. Tot slot zijn er nog 2 grote zijvakken waar je je waterfles in kwijt kan of andere kleine spullen. De voorgevormde, gevoerde schouderriemen maken dit alles goed draagbaar en een AirMesh-achterpaneel helpt voor ventilatie op je rug. Je krijgt er ook een mooie bijpassende etui bij.

Laptop Sleeve

Ook geen overbodige luxe is om een goede laptop case aan te schaffen. Zo kreeg onze dochter vorig jaar haar eigen Chromebook toen ze haar typecursus had afgerond. Heel blij natuurlijk en ze kon hem ook meteen goed gebruiken toen we in de eerste lockdown terecht kwamen. Wel zo fijn, want zo had zij haar eigen laptop en hoefde ik die van mij niet meer met haar te delen. Helaas is hij vlak voor de tweede lockdown toch een keer gevallen, terwijl hij in haar rugzak zat. Het touchscreen gebarsten! Gelukkig kon ze hem nog wel enigzins gebruiken, totdat hij na het mentorgesprek online leeg was en niet meer wilde opladen. De beschadingen waren helaas te ernstig dat ze niet meer onder de garantie viel. Nu 2,5 maand later en €275 lichter, nog geen Chromebook… Gelukkig kon ze er eentje van school lenen en hebben we nu een mooie Laptop Sleeve.

Case Logic Reflect 13" Laptop Sleeve

Case Logic heeft hier ook een breed assortiment in laptop sleeves, voor laptops, tablets en Macbooks. Alles heeft zijn eigen maat, dus goed om van te voren even te checken. Ook zijn er leuke kleuren en zij koos voor een mooie okergeel (court) – ben wel een beetje jaloers, want dat is één van mijn lievelingskleuren. Maar ik werd nog blijer van het traagschuim van 6 mm dik. Dit vangt veel schokken en klappen op en beschermt de laptop optimaal. De binnenkant is van pluche en beschermt de laptop zo ook tegen krassen. Verder is de sleeve niet al te dik, zodat hij ook goed past in de rugzak.

Accessoire Kit

Tot slot hebben we er ook een mooi Case Logic Lectro-reisetui Plus gekregen. In eerste instantie wist ze niet zo goed wat ze daar mee moest, maar nu we een weekje even er tussen uit zijn (kan toch net in de laatste week online les) is het toch heel handig. In deze reisetui kunnen mooi alle kabeltjes, koptelefoon, oortjes, extra accu en scrunchies, voor alles is wel een vakje of bindelastiekje. Zeker voor iedereen die alles kwijt is, is zo’n accessoirekit heel erg handig. Alles lekker bij de hand en nooit weer kwijt.

Case Logic Lectro-reisetui Plus

Zijn jouw kinderen alweer helemaal naar school?

Spread the love

8 thoughts on “Goed voorbereid weer naar school met Case Logic

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.