Vakantietip | Geen zin in koken? Bestel dan Sushi online

Je kent het wel. Het is vakantie, jullie zijn de hele dag met de kinderen heerlijk buiten geweest maar zijn wel even vergeten dat er ook nog boodschappen gedaan moesten worden. Nu jullie net even op de bank zitten is er eigenlijk de puf niet meer om nog naar de winkel toe te gaan. Gelukkig is het tegenwoordig heel makkelijk om eten te laten bezorgen. En op dagen als deze is dat natuurlijk ideaal! Wat dacht jij bijvoorbeeld van Sushi?!

Sushi bestellen online - Shutterstock door Denys Prykhodov

Wat eten we vandaag?

Een vraag waar ik elke dag weer tegen aan loop. Zeker in de vakantietijd een lastige. Ik heb na een dagje strand, zwembad of pretpark geen puf meer om de keuken in te gaan en iets zelf te koken. Daarom trakteer ik mezelf en het gezin af en toe op een makkelijke thuisbestelling. Er is daarin ontzettend veel keus tegenwoordig. Zo kun je gaan voor pizza, patat, Chinees of sushi!

Sushi bestellen

Sushi is al jaren mijn lievelingseten en wordt ook steeds populairder. Sushi zijn kleine rijsthapjes, soms gerold in zeewier, met daarbij nog iets van vis, groenten of ei. Deze rijsthapjes eet je met wat sojasaus, wasabi, in zuur gelegde gember en natuurlijk met stokjes! En ben je geen fan van vis? Meestal is er ook sushi verkrijgbaar met vlees of vegetarische sushi.

Sushi - Shutterstock door Rido

Woon je toevallig in Eindhoven en wil je sushi laten bezorgen in Eindhoven, dan ben je bij Sakana aan het goede adres. Hier bestel je erg makkelijk via hun site. Gelukkig ze hebben niet alleen maar sushi. Je kunt hier ook noodles, rijst en warme gerechten bestellen. Ideaal voor wanneer niet iedere even gek is op sushi! Ook hebben ze verschillende soorten groentes en overheerlijke salades. Niet alleen de klassieke krabsalade, maar ook zeewiersalade. En wanneer je liever iets anders wilt bestellen, kun je ook gaan voor een komkommer- of beefsalade. Wanneer je toch wilt gaan voor de sushi hebben ze veel verschillende keuzes. Nigiri, Maki, Sashimi maar ook Royal Sushi. En geloof me, daar lik je echt je vingers bij af!

Bestel jij wel eens iets online?
Wat eet je dan het liefst?


De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock

Spread the love

One thought on “Vakantietip | Geen zin in koken? Bestel dan Sushi online

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.