Grrr! De nieuwe Fingerlings zijn Poeslief

Grrr! De nieuwe Fingerlings zijn Poeslief

Ken je de Fingerlings nog? Eerst waren er schattige aapjes, die zich vast klemmen om je vinger of pen, schattige geluidjes maken en je kusjes geven. Dit speelgoed werd een grote hit en de Fingerlingsfamilie breidt zich nog steeds verder uit. Na de dino’s, eenhoorns, een Narwhal en andere oerwouddieren, zijn er nu ook een robotleeuw, -tijgers en -panter. En ze komen allemaal met een minivriendje en een extra magsiche look! Wil jij ook wel zo’n katachtig vriendje? Doe dan mee, want ik mag er ook eentje weggeven.

Grrr! De nieuwe Fingerlings zijn Poeslief

Nu in de bioscopen de magische Disney leeuwenfilm de Lion King te zien is komt WowWee met haar eigen katachtige vriendjes! De schattige robotleeuw, -tijgers en -panter hebben allemaal glitterpootjes, magische oplichtende manen en hun eigen welpje.

Katachtige vriendjes

Er zijn 4 nieuwe Fingerlingvriendjes bij. Zo is er Sam de Leeuw met zijn welpje Leo, Benny en Tilly, de tijgers in twee kleuren: roze en oranje met hun baby’s Kali en Tammy en Allec de prachtig zwarte Panter met Ronni.

Ook deze poezen zijn schattiger dan ooit! Knuffel ze, aai ze, beweeg ze door de lucht en hoor wat een plezier ze hebben! Hun manen lichten op in verschillende kleuren om je te laten merken hoe ze zich voelen. Als je ze tegen je wang houdt geven ze je lieve kusjes, als ze moe zijn wieg je ze in slaap en sluiten ze hun oogjes. Zij vinden het heerlijk als je met ze speelt en laten dat aan je weten met bewegingen en lieve geluidjes. Zij hebben ook speciale klauwen waardoor je ze goed ondersteboven kunt hangen! Dat vinden zij leuk en dat laten ze aan je horen, Rrrrawww! Ze hebben maar liefst 40 verschillende reacties.

De Fingerlings

Fingerlings zijn interactieve robothuisdiertjes van WowWee. Ze reageren op jou! Blaas in hun gezichtje en je krijgt een kusje. Druk met twee vingers op het hoofdje en ze laten een scheetje. Hang ze ondersteboven en zij wordt helemaal enthousiast. Geef je ze te weinig aandacht, dan begint hij te fluiten. Als je ze zachtjes heen en weer wiegt dan vallen ze in slaap en nog veel meer!

De katachtigen Fingerlings zijn nu verkrijgbaar bij Intertoys en Bol.com. Ze hebben een consumentenadviesprijs van €22,99. Fingerlings zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De batterijen zijn inbegrepen. 

Winactie Fingerling Tijger & mini is gesloten

Zou jij ook wel iemand weten die heel erg blij zou worden van zo’n lief Fingerlingkatje? Doe dan mee met deze winactie, want ik mag Tilly, de roze tijger en haar welpje Tammy verloten. De winnaar is

Fingerlings zijn Poeslief
 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

49 thoughts on “Grrr! De nieuwe Fingerlings zijn Poeslief

 • elisabeth maria martina says:

  Ze reageren op jou! Blaas in hun gezichtje en je krijgt een kusje. Druk met twee vingers op het hoofdje en ze laten een scheetje. Hang ze ondersteboven en zij wordt helemaal enthousiast. Geef je ze te weinig aandacht, dan begint hij te fluiten. Als je ze zachtjes heen en weer wiegt dan vallen ze in slaap!

 • Druk op zijn hoofdje en hij laat een scheetje
  Hou het op zijn kop en druk nog eens op zijn kopje. Nu laat hij een boertje.
  Blaas in het gezicht en hij zal je een kusje terug geven.

 • Wendy Van De Reyd says:

  Ooh deze is zo cute , mijn dochtertje Sharona zo ze super graag willen winnen ,ze kunnen echt elke dingen o.a.
  Hun manen lichten op in verschillende kleuren om je te laten merken hoe ze zich voelen. Als je ze tegen je wang houdt geven ze je lieve kusjes, als ze moe zijn wieg je ze in slaap en sluiten ze hun oogjes
  Mama duimt alvast mee

  • Wat heb je weer een leuke winactie!
   Ze kunnen in slaap vallen, kusjes geven en fluiten. Lijkt me leuk voor mijn kleuter! Ik maak dus graag kans.

 • Claudia Diependaal says:

  Deze zouden ze hier met open armen ontvangen wat een cuties! Ze kunnen boeren, scheetjes laten, kusjes geven, lachen, en vast nog veel meer!

 • Jaaaaaaaaa…!! dit is echt superleuk zeg!! Wat een WAANZINNIGE prijs gaan jullie weggeven, WAUW! 🙂 Ohhh ik wil natuurlijk héééééééél graag dochterlief onwijs verrassen met zo’n TE leuke, nieuwe fingerling, LOVE IT! Ohh deze gaat ze echt TE GEK vinden, weet ik zeker 😀 ze gaat helemaal GEK worden, dus kom maar op! De nieuwe fingerlings kunnen scheetjes laten, kusjes geven en vallen in slaap…. super SPANNEND! FINGERS CROSSED, liefs Nathalie

 • Super schattig! Onze dochter van 5 jaar is dol op dieren en geïnteresseerd in wilde dieren. Our Planet & Freek Vonk afleveringen kijken en lezen in haar boek over deze dieren vindt ze dan ook heel erg leuk! Sam en Leo zal ze vast heel lief vinden. Ik heb speciaal haar dat in verschillende kleuren oplicht om je te laten weten hoe ik mij voel.
  – Sam geeft je lieve kusjes, hoe langer je hem tegen je wang houdt, hoe langer de kus duurt..
  – Ze vinden het heerlijk als je hun aait of met ze speelt en laten dat aan je weten met bewegingen en lieve geluidjes.
  – Als ze moe zijn kun je ze in slaap wiegen en dan doen ze hun oogjes dicht.

 • MajonneTwigt says:

  Ze hebben lichtgevende manen in verschillende kleuren, geven kusjes, laten scheetjes (dat zal wat hilariteit geven), kunnen fluiten en vallen in slaap.
  Mijn dochter van zes zal dit geweldig vinden.

 • Kelly Aarts says:

  Scheetjes laten, fluiten en in slaap vallen! Mijn dochter heeft een Fingerling van de eerste serie en daar speelt ze nog steeds graag mee. Een vriendje erbij is dus zeker welkom!

 • Ze geven knipoogjes, ze worden enthousiast en kunnen in slaap vallen. Wat super leuk interactief speelgoed voor mijn dochtertje en denk dat ik haar de komende tijd niet zonder Vingerling ga zien als ze deze wint en doe daarom ook graag mee.

 • Leuk! Oplichtende manen om te laten zien hoe ze zich voelen, kusjes geven als je hem tegen je wang houdt en fluiten als hij te weinig aandacht krijgt.

 • Lenny Wibbelink says:

  Wat een scheetje is Tilly! oeps, die laat ze ook nog. Mijn oudste is gek op tijgers en zal Tilly heel veel aandacht geven,Blazen in het gezichtje word een feest wat zal ze daardoor veel kusjes krijgen. Ik ben heel benieuwd wat mijn dochter van de veranderende kleuren in de haren zal vinden. Dat wordt genieten van een grote glimlach op haar gezicht. Nu maar hopen dat Tilly niet teveel hoeft te fluiten naar Sharon!

 • Wat een schatjes! Helemaal omdat ze hun hoofdje kunnen draaien en kunnen knipperen met hun ogen! Mijn dochtertje zou graag voor Tilly zorgen. De kusjes zal mijn dochtertje graag in ontvangst nemen. De scheetjes die ze laten zal ze vast erg grappig vinden. Hopelijk hoeft Tilly niet zo vaak te fluiten 😉

 • Wat een schattige fingerlings.
  Die vinden mijn kleindochters vast heel leuk.
  En wat ze kunnen, is o.a. :
  Schattige scheetjes laten, bij weinig aandacht laten ze een fluitje horen en ze geven lieve kusjes.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • och wat een cuteness overload. ik doe graag mee voor mijn kleine kattenliefhebber.
  wat onwijs grappig dat ze kusjes geven, scheetjes laten en kunnen fluiten!

 • Diliana Sprenger says:

  Wat een leuk ding voor mijn dochtertje van 2,5. Die zou er de hele dag mee rondlopen waarschijnlijk.
  Ze kunnen een kusje geven, een scheetje laten, fluiten en slapen.

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) says:

  Mijn dochtertje is dol op de fingerlings en deze vind ze natuurlijk ook ‘super cute’. Als je je vingers over de gaten op het hoofd legt laten ze een scheetje, wieg je ze dan vallen ze in slaap en als je blaast in hun gezicht dan geven ze een kusje.

 • Ohhh Tilly, de roze tijger en haar welpje Tammy gaan zeker in de smaak vallen thuis en super leuk dat ze kusjes kunnen geven als je blaast, scheetjes kunnen laten en knipoogjes geven, te schattig!

 • ahhhhh die zijn lief!!!!! wat een fingerling kan??? dat weet iedereen toch??? kusjes geven, scheetjes laten, kraaiende geluidjes maken, fluiten, zo gezellig en als ze in slaap gewiegd zijn……. maarzo’n poesje s helemaal super snoezig

 • Lisanne Bons says:

  Een scheetje, een kusje, slapen. Ze zijn echt super schattig. Mijn stiefdochter is dol op katjes/poezen dus die zou ik hier heel blij mee maken

 • Maria Smetsers says:

  Hoop een fingerlings te kunnen winnen, zij zijn zo schattig die met een kleintje erbij. Dat de manen oplichten, dat ze een kusje geven en enthousiast worden als je hun onderste boven laat hangen. Onze zoon gaat naar een andere school en kan wel wat troost gebruiken met zo’n hele lieve fingerling.

 • Cindy Framke says:

  Superleuk! Mijn meiden hebben de aapjes ervan dus deze zal ook zeer zeker een succes zijn. En erg leuk wat deze allemaal weer kan. Hoe verzinnen ze het he hihi. Was ikzelf nog maar klein haha. Echt zo leuk dat hij kusjes kan geven, scheetjes kan laten ( wat mijj meiden natuurlijk helemaal geweldig vinden ) en hij kan fluiten. Ik doe heel graag mee

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.