Superbox

Review| Superbox voor het hele gezin

Ik houd van verrassingen, van producten uittesten en een goede deal. Dus toen ik kennismaakte met de Superbox, wilde ik deze zeker wel een keertje uitproberen. De Superbox is een doos vol met fijne producten voor het hele gezin. Ben jij benieuwd wat ik er allemaal in aantrof? Lees dan snel verder, bestel er ook eentje of win een Superbox.

Superbox voor het hele gezin

Dat we houden van verrassingsdozen, dat is wel duidelijk. Er zijn er dan ook meerdere op de markt. De meeste vol met beautyproducten en een enkele met levensmiddelen. De Superbox is daar één van. Onder het motto ‘veel voor weinig’ laat Superbox je graag kennismaken met producten die je een keer geprobeerd moet hebben. Zo kun je nu bij hen de Familiebox bestellen, vol met producten waar jij en je gezin van zullen genieten. Veel variatie en voor ieder wat wils! En zonder abonnement, want de Superbox is een eenmalige box en je zit daarna dus nergens aan vast.

Wat zit er in de Superbox

Als je niet wilt weten wat er in de Superbox zit en je (net als ik) gewoon wilt laten verrassen, dan moet je nu heel snel verder scrollen en zelf een doos bestellen. Dit doe je al voor €19,95. Een goede deal, want de inhoud van de doos heeft een waarde van ruim €200! Er komen geen verzendkosten bij, want die zijn namelijk gratis.
Klik hier om je eigen Superbox te bestellen.

Superbox

Maar wil je toch liever weten wat je krijgt, voordat je iets koopt, zal ik je hier een kijkje geven in wat er in mijn box zat. Wat ik er erg leuk aan vind, is dat deze doos voor het hele gezin is en niet alleen etenswaar is. Zo zaten er in mijn doos ook handige producten als een roll-on Nivea Sun Kids zonnebrand, Wipe2Go doekjes voor je schermpjes en toetjes, Ariane Inden mascara, Greenland Kokosmelk-limoen Milky Body Srcub, Tracle Moon handzeep, Ice Power cold gel en leuke Mr Lacy schoenveters.

Superbox inhoud

Maar je vindt ook veel lekkers in de Superbox. Gelukkig ook allemaal producten die bij ons in huis zeker gegeten en gedronken zullen worden, dus geen eeuwige vulling voor je voorraadkast. Zeker de zakken met Candyman Friss Watermeloen snoepjes, de Klene puur dropjes, Anti Flu Honing en Menthol snoepjes. CB12 Boost kauwgom, en Lonka fudge hadden geen lang leven. Over Verkade Over de Top de chocolade zal ik het maar helemaal niet hebben. De pakjes Wicky Water en Ice Tea gingen mee naar school en de Pickwick thee naar werk. Nieuw was voor mij ook zeker de HuGoNuts Cherries & Chocolate muesli, maar ik kan je zeggen dat ik mijn ochtend daar graag mee begin. Tot slot zat er een doos Lassie Bio Toverrijst in en een fles Go-Tan Smokey sriracha hot chilli sauce. Die laatste moet ik eerlijk gezegd nog wel proeven.

Naast al het lekkers vond ik ook een aantal leuke vouchers in de doos. Zo biedt de Superbox 25 euro shoptegoed bij LookX en 10% bij V&D online. De gratis workshop voor 2 bij de Make-up Studio is een leuk cadeautje voor mijn zussen. En mijn dochters gaan voor de 2=1 GlowGolf voucher en de 25% korting bij Seal Life. Al die mooie herinneringen kunnen we dan mooi meteen vast leggen in het gratis Pixum fotoalbum.

Winactie Superbox is gesloten

Wil jij ook wel de Superbox ontvangen? Doe dan mee aan de winactie en wie weet mag ik er eentje naar jou laten opsturen. De winaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

161 thoughts on “Review| Superbox voor het hele gezin

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.