Buurman & Buurman gaan kamperen (4+)

Nu in het theater; Buurman & Buurman gaan kamperen (4+)

Niets is leuker dan op een regenachtige zondagmiddag lekker naar het theater te gaan. Wij boften dus afgelopen zondag dat wij naar de première van de nieuwe voorstelling van Buurman & Buurman mochten in Theater de Veste in Delft. In deze voorstelling gaan de buurmannen lekker samen op vakantie. Als dat maar goed gaat…. Een zeer grappige familievoorstelling voor het hele gezin!

Buurman & Buurman gaan kamperen (4+)

Er zijn altijd een paar voorstellingen waarbij je van te voren weet dat je het komende uur lekker even alles kunt vergeten en je lekker kan laten meevoeren met het verhaal. Na de laatste Buurman & Buurman voorstelling A je To, waarbij mollen hun hele huis ondersteboven gooiden (echt spectaculair!), waren wij natuurlijk erg nieuwsgierig naar de chaos die deze mannen nu weer zouden gaan veroorzaken. En we werden niet teleurgesteld.

Het verhaal

De buurmannen hebben het afgelopen jaar hard geklust. Een nieuw dak op het huis en de hele schuur is grondig verbouwd. Dus zijn ze wel toe aan een welverdiende vakantie en gaan kamperen. De buurmannen hebben een mooi plekje gereserveerd op de camping. Alleen even de tent opzetten en dan lekker genieten van de rust. Tenminste dat denken ze….

Voor de 5e maal op rij brengen cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt en taalkunstenaar Ivo de Wijs de Tsjechische klussers tot leven, ditmaal in de voorstelling Buurman & Buurman gaan kamperen.

Wil je weten wanneer Buurman & Buurman bij jou in de buurt in het theater spelen? Check dan snel hier de speellijst

Premièreverslag Buurman & Buurman gaan kamperen

Het was maar goed dat de parkeergarage praktisch naast Theater de Veste in Delft ligt, want het regende echt pijpenstelen. Gelukkig merkten we daar binnen maar weinig van. We werden warm ontvangen en de meiden konden lekker kleuren, zich laten schminken of een mooie ballon krijgen van de ballonenkunstenaar. In de zaal zat iedereen al met spanning te wachten en begon iedereen alvast luid mee te klappen met de muziek.

Al vanaf het eerste moment dat de buurmannen in hun rode wagentje hun kampeerterrein op rijden, is het al dikke pret. Natuurlijk gaat alles net even anders, maar met de innovatieve plannen van de mannen vinden zij altijd wel een oplossing. De kinderen gaan helemaal mee in het verhaal en waarschuwen de mannen met luid geschreeuw als er onuitgenodigde gasten langskomen. Zo spectaculair als de vorige voorstelling wordt het niet, maar het is een heerlijke voorstelling om met het hele gezin naar toe te gaan.

Winactie DVD Buurman & Buurman beginnen voor zichzelf is gesloten

Buurman & Buurman beginnen voor zichzelf

Na afloop kregen alle kinderen een leuke goodiebag mee naar huis met daarin mooie kleurplaten en de DVD van de theatervoorstelling Buurman & Buurman beginnen voor zichzelf. Omdat beide meiden een goodiebag kregen, hebben de we de DVD dubbel en verloten we er eentje. Misschien dat er ook nog wat marshmallows over zijn 😉

De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

45 thoughts on “Nu in het theater; Buurman & Buurman gaan kamperen (4+)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.