Poke Perfect Poke Petit Poke Bowls

Petit Poké: mini poké bowls voor de (aller)kleinste pokéfans

Je kunt mij echt wakker maken voor een lekkere Poké Bowl. Een schaaltje rijst met daarop verschillende toppings van vlees, vis, vega, groenten, fruit en lekkere toppings. De variatie is daarmee zo groot, dat er eigenlijk voor iedereen wel een Poké Bowl te maken is. Ik maak niet zelf de Poké Bowls, maar haal ze vaak af als gezonde take-away. Niet zo vaak als ik wil, want mijn kinderen vinden vaak een hele Poké Bowl iets te veel van het goede, maar eten wel graag een hapje met mij mee. Daar heeft Poké Perfect iets op bedacht en dus hebben zij nu de Petit Poké box. Dit is een familiebox met een regular en een wat kleinere versie van de poké bowl voor alle mini-me’s. Wij gingen hem uitproberen bij de nieuwste Poké Perfect-vestiging in Leiden.

Petit Poké

Iedere ouder zal het wel herkenen: de hele middag verheug je je al op je favoriete maaltijd; een gezonde en voedzame Poké Bowl. Maar wat eten de kinderen? In sommige gezinnen zul je zien dat als je je even omdraait, de helft al verdwenen is in een kleine kindermond. Bij anderen zijn kinderen wat minder enthousiast, maar zouden ze het misschien best wel eens willen proberen, maar is een hele bowl gewoon te veel. Bij Poké Perfect hebben ze daar de ideale oplossing voor gevonden.

Poké (uitgesproken als pokay) is een traditioneel Hawaiiaans gerecht, oorspronkelijk bestaande uit sushirijst, rauwe vis en verschillende toppings geserveerd in een kom. Je zou het eigenlijk kunnen omschrijven als sushi in een kom. Maak je geen zorgen als je geen fan bent van rauwe vis. Er zijn genoeg andere opties waar je uit kunt kiezen.

De Petit Poké box is een familiebox met ten minste één ‘volwassen’ – regular – bowl, samen te stellen naar eigen keuze en dus aan te passen naar elke gezinssituatie. Zo kunnen ook de allerkleinsten onder ons vanaf nu genieten van hele eigen bowl vol lekkers. De Petit Poké bowls zijn – net zoals de normale editie – vrolijk, kleurrijk, gezond en vooral heel lekker en voedzaam. Daarnaast is het ook nog eens een leuke manier om kinderen kennis te laten maken met de verschillende soorten groenten en ingrediënten. Of om ze met stokjes te leren eten – je kunt er immers niet vroeg genoeg mee beginnen. Met de Petit Poké box creëer je een echt familiemoment. Jij kunt genieten van je eigen bowl zonder de helft af te moeten staan en kids hebben het idee dat ze er echt bij horen.

Mini en maxi

De Petit Poké box bestaat uit één of meerdere regular en minibowls die eindeloos te variëren zijn. Zo kun jij bijvoorbeeld genieten van een Next Level Tempeh of de wat pittigere Spicy Sriracha Tuna, terwijl de kids gelukkig worden van een Slow Cooked Beef of The Vegan Original. Een eigen bowl samenstellen behoort ook nog tot de mogelijkheden en desserts zijn los bij te bestellen. Zijn zij iets eerder klaar dan jij? Organiseer een kleurwedstrijd met de Poké Perfect kleurplaten die ook in de box te vinden zijn en je hebt gegarandeerd nog een rustmomentje voor jezelf.

Wat vonden zij van de Poké Perfect

Ik was al een paar keer langs de nieuwe Poké Perfect-vestiging in Leiden gefietst, maar had er nog niet eerder een Poké Bowl besteld. Ik ben dol op Poké Bolws dus de uitnodiging om een keertje langs te gaan was bij mij aan het juiste adres. Vaak bestel ik in een restaurant een Poké Bowl en eten mijn kinderen dan iets anders. Dus als we take-away halen of laten bezorgen, bestellen we vaak iets anders. Maar de Petit Poké box van Poké Perfect, is dus een ideale manier om het eens uit te proberen.

Natuurlijk kunnen ze ze helemaal zelf samenstellen met hun eigen favoriete toppings, zoals komkommer, tomaatjes en ananas of mango. En dat is natuurlijk al het begin van de pret en een mooie manier om het eens uit te proberen. Het was een schot in de roos, want thuis werd er heerlijk van gegeten en zullen we dus snel nog eens langsgaan bij Poké Perfect. Een win-winsituatie dus; ik kan vaker Poké Bowl eten en kunnen we ook kiezen voor een gezonde en voedzame take-away voor het hele gezin.

Poké Perfect

De Petit Poké boxen zijn af te halen bij alle negen vestigingen en thuis te bezorgen via bezorgdiensten zoals UberEats en Thuisbezorgd. Vind je het toch gezelliger om samen uit eten te gaan? Alle Poké Perfect locaties hebben leuke zitgelegenheden, ook voor de kleintjes. De minibowls zijn uitsluitend in combinatie met één of meer regular bowls te bestellen en zijn niet los verkrijgbaar. Meer informatie over de box is te vinden op Pokeperfect.nl.

Poké Perfect locaties

  • Amsterdam – Prinsengracht
  • Amsterdam – Nieuwendijk
  • Amsterdam – Linnaeusstraat
  • Amsterdam – Kinkerstraat
  • Amsterdam Zuidas
Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.