Monsterbox Herfst editie

Monsterbox Wintereditie 2021 Baby & Kind

Wie mijn blog al wat langer leest, weet dat ik dol ben op verrassingen. De Monsterbox is dan ook altijd weer een leuke verrassing om uit te pakken. Er zitten altijd weer nieuwe producten in om uit te proberen. Deze keer zijn er 2 varianten verkrijgbaar. Een Baby/Kind Monsterbox en een standaardbox. Wij kregen de Baby/Kinddoos en natuurlijk mag ik er ook weer eentje verloten.

De Monsterbox

Misschien ken je de Monsterbox al. Deze verrassingdoos, vol met ‘nieuwe’ en lekkere producten is een aantal keren per jaar verkrijgbaar. De inhoud is altijd anders, van koekjes en snacks, nieuwe kruiden, lekkere drankjes tot leuke tijdschrijften. Elke keer is het weer een grotere verrassing wat er deze keer in zal zitten. Superleuk dus. De Monsterbox is dus altijd maar tijdelijk te bestellen voor €14,95 en wordt dan kosteloos thuisbezorgd.

De Monsterbox is ideaal voor iedereen die nieuwsgierig is naar nieuwe producten en deze graag eens wil uitproberen. Uit ervaring weet ik dat het altijd wel producten zijn die wij in huis lekker vinden of gebruiken. Daarom hoef je niet bang te zijn dat je met van alles in je voorraadkast blijft zitten. Hier vind je een paar voorbeelden van Monsterdozen die ik eerder mocht ontvangen:

Monsterbox Baby/Kind

Deze keer kun je Monsterbox Wintereditie 2021 bestellen als de standaardbox, maar ook als Baby/Kindvariant. De box bevat een variatie aan verschillende producten waarvan een paar producten speciaal voor baby’s en jonge kinderen zijn. Extra leuk voor gezinnen met jonge kinderen!

We ontvangen deze keer dan ook de Baby/Kindbox en in no-time was alles verdeeld onder de leden van mijn gezin. Nu heb ik geen baby’s meer naar mijn bijna tiener- en puberdochter wisten wel raad met al deze producten. 🙂

Als je wilt weten wat er in zit, is hier een foto van de inhoud. Maar als je wilt dat het een verrassing blijft, scroll dan snel verder.

Hij is er weMonsterbox Wintereditie 2021

Bestel nu snel je Monsterbox

De 2 varianten van de Monsterbox zijn nu verkrijgbaar via de webshop van Monsterbox en kosten €14,95 inclusief verzendkosten. Het is geen abonnement, dus je zit nergens aan vast en ook word je achteraf niet gespamd in je mailbox door derde partijen. Wees er wel snel bij, want op = op.

Winactie Dag 5 Monsterbox Wintereditie 2021

In samenwerking met Monsterbox, mag ik een Monsterbox Wintereditie 2021 weggeven. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

129 thoughts on “Monsterbox Wintereditie 2021 Baby & Kind

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.