Addams Family : Mansion Mayhem

The Addams Family: Mansion Mayhem game

Hebben jullie de nieuwe film van de The Addams Familiy al gezien? Het tweede deel; The Addams Familiy op avontuur draait nu in de bioscoop. En als je geen genoeg kunt krijgen van deze familie, dan is er nu ook een nieuwe game verkrijgbaar voor op de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox, Stadia en pc; The Addams Family: Mansion Mayhem. Ontrafel de griezelig spannende geschiedenis van het Addams Family-huis in een 3D-platformavontuur! Ik mag vandaag een code verloten voor dit spel op de Nintendo Swicht of Playstation 4.

The Addams Family

De Addams Family is een satirische versie van het ideale Amerikaanse gezin. De Addams zijn excentriek, rijk en houden van alles dat grotesk en macaber is. Daarbij zijn ze zich totaal niet bewust van het feit dat anderen hen vreemd of angstaanjagend vinden. Naast moeder Morticia en vader Gomez, zijn er de 2 kinderen Wednesday en haar broertje Pugsley. Maar in hun grote landhuis wonen ook neef Fester, neef Itt en oma Addams. En dan is er ook nog Lurch, de butler van het landhuis.

The Addams Family: Mansion Mayhem

The Addams Family: Mansion Mayhem – de game

Het spel The Addams Family: Mansion Mayhem neemt spelers mee op een griezelig avontuur dat leuk is voor de hele familie! Help Wednesday, Gomez, Morticia en Pugsley het geliefde Addams landhuis te redden in dit huiveringwekkend hilarische 3D-avontuur met gedeeld scherm, tot 4-spelers lokale co-op. Spelers kunnen de verschillende personagevaardigheden uitproberen om door de vier unieke griezelige locaties te navigeren; Gomez’ oude Mazurka Saber is perfect voor snijden en glijden, terwijl Morticia’s modieuze en vriendelijke Spider Sling kan webben schieten, grijpen, slingeren en voorwerpen trekken. Pugsley’s handgemaakte bommen zijn een explosie om op rond te rollen en dingen op te blazen en Wednesday’s huisdier octopus Socrates is klaar om op te blazen en te zweven met een krachtige inktspray. Bereid je voor op een familiespelavond die angstaanjagend spannend wordt!

De game is gebaseerd op de nieuwe animatiefilms ‘The Addams Family‘ en het vervolg The Addams Family op avontuur die vanaf 6 oktober is te zien in de bioscoop. De game is nu verkrijgbaar voor:

Wat vinden wij van The Addams Family: Mansion Mayhem

Als grote fans van The Addams Family hebben we erg uitgekeken naar het vervolg op de eerste animatiefilm. Dubbel leuk is het dat niet alleen de film nu te zien is in de bioscoop, maar ook dat er een spel uitgekomen is. In dit spel mag je zelf een kijkje nemen in het grote landhuis. Daarbij kun je ook zelf kiezen wie je wilt zijn. De bedoeling is om verschillende levels uit te spelen. Deze zijn niet al te moeilijk en duren ook niet zo lang. Daarom zeker goed te spelen voor jongere kinderen (die niet al te snel bang zijn). Je moet geen hoogstandjes qua graphics verwachten zoals bij de Mario-spelletjes, maar het is zeker leuk spel, om samen als gezin te spelen op een regenachtige dag.

Winactie Dag 4 The Addams Family: Mansion Mayhem is gesloten

In samenwerking met Day One MPM, mag ik een code voor het spel The Addams Family: Mansion Mayhem op Nintendo Switch of de Playstation 4 weggeven. De winnaars zijn

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

97 thoughts on “The Addams Family: Mansion Mayhem game

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.