Moederdag Winactie Chocolade Greetz

Moederdag Winactie – Zeg het met Chocolade van Greetz

Over iets meer dan een week is het alweer moederdag! De dag waarop alle moeders even in het zonnetje gezet worden. Ben je nu niet in de gelegenheid om je moeder persoonlijk te knuffelen op die dag? Of wil je juist je zus of vriendin laten weten hoe bijzonder jij haar vindt als moeder? Dan kun je haar dit ook altijd via de post laten weten. Stuur je verrassing via Greetz op en zij bezorgen het speciaal op moederdag. Dit hoeft niet alleen een lieve kaart te zijn, maar dat kan ook doos met heerlijke chocolade zijn. Ik mag van Greetz 2x €20 weggeven, waarmee je zo’n mooie doos chocolade naar jaar kunt versturen. Moederdag Winactie Chocolade Greetz

Zeg het met chocolade

Er zijn maar weinig moeders die ik ken, die een heerlijke doos bonbons kunnen weerstaan. Bij Greetz kun je kiezen uit maar liefst 9 verschillende merken chocolade. Ze zijn allemaal mooi verpakt in giftboxen. Sommige van deze cadeauverpakkingen zijn zelfs persoonlijk te ontwerpen met je eigen teksten en/of foto van jou en je moeder. Alle cadeautjes worden door Greetz ook mooi verpakt en natuurlijk kun je daar nog een mooie kaart voor je moeder aan toelaten voegen.

Wil je de chocolade zelf aan je moeder geven, dan kan dat natuurlijk ook. Bestel voor voor 22:00 je verrassing, dan wordt hij de volgende dag als thuisbezorgd. Wil je liever dat de chocolade rechtstreeks naar je moeder wordt verstuurd, kan dan natuurlijk ook. Je kan er zelfs voor kiezen om je pakketje op moederdag zelf te laten bezorgen.

Speciale bezorging rondom Moederdag

Alle verrassingen die door de brievenbus passen kan je óp Moederdag laten ca voor €4,95. De grotere verrassingen zoals bloemen en ballonnen kan je laten bezorgen op Moederdag voor €7,95. Greetz zorgt ervoor dat jouw verrassingen op zondag 13 mei voor 18.00 uur bij je moeder zal worden bezorgd.

Pralibel

Nieuw bij Greetz is het Belgische chocolade merk Pralibel. Deze luxe pralines zijn verpakt in prachtige geschenkdozen. Niet alleen de verpakking is een waar kunstwerk, maar ook de pralines zelf zijn een lust voor het oog. En ze smaken minstens zo goed als ze eruit zien! De vullingen zijn wisselend en ook zeker bijzonder te noemen. Wat dacht je van de Ensor met pompelmoes (Vlaams voor appelmoes) of Jana met witte zachte ganache en passievruchten.

Greetz Pralibel Chocolade

Tony’s Chocolonely

Exclusief bij Greetz vind je deze nieuwe geschenkverpakkingen van Tony’s Chocolonely. Dit bekende Fairtrade chocolademerk startte 10 jaar geleden de strijd voor 100% slaafvrije chocolade. Om de ongelijkheid van de opbrengst van chocolade te verbeelden bestaan de repen uit ongelijke blokjes. In de loop der jaren heeft Tony’s Chocolonely al verschillende lekker en bijzondere smaken op de markt gebracht. In deze giftboxen vind je steeds een setje van de 3 populairste.

Greetz Tony's Chocoloney Chocolade

Leonidas

Ook vind je bij Greetz het traditionele chocolademerk Leonidas. Mijn oma woonde in Zeeuws Vlaanderen en na afloop kwamen we altijd thuis met een doosje Leonidas. Deze werd dan bewaard in de koelkast en alleen ’s avonds bij de koffie mochten we 1 chocolaatje. Kies voor een mooie doos in de vorm van een hartje of voor eentje met een een persoonlijke boodschap. Het zal beide zeer gewaardeerd worden.

Greetz Leonidas Chocolade

Moederdag Winactie – 2x €20 shoptegoed bij Greetz voor een mooie doos chocolade is gesloten

  • De winnaars zal ik persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

De codes hebben een waarde van €20,- dit is inclusief de verzendkosten van ongeveer €5,-. Kies je een cadeau van €15,- dan hoef je niet zelf bij te betalen.

Spread the love

62 thoughts on “Moederdag Winactie – Zeg het met Chocolade van Greetz

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.