Winactie Advent Dag 6 | Film Wil de Krokodil

De decembermaand is ook bij uitstek de maand om gezellig met het hele gezin naar de bioscoop te gaan. Er verschijnen dan ook veel leuke films de komende weken en ik mag een aantal kaartjes en goodies verloten. We beginnen met de vrolijke familiefilm Wil de Krokodil. Deze staat ook zeker op ons lijstje voor de kerstvakantie. Ik mag vandaag 3 gave “Wil de Krokodil”-pakketten verloten met daarin ook vrijkaartjes. Doe dus maar snel mee.

Wil de Krokodil – het verhaal

Nadat het gezin Primm naar New York verhuist, heeft hun jongste zoon Josh moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en om vrienden te maken. Dat verandert allemaal als hij op de zolder van het huis waar ze nu wonen Wil ontdekt. Wil is een zingende krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek. Al snel worden ze vrienden. Als Wil bedreigd wordt door boze buurman Mr. Grumps moet het gezin samenwerken met Wils charismatische eigenaar Hector P. Valenti. Samen laten ze iedereen zien dat je er soms onverwachts familie bij kunt krijgen en dat er niks mis is met een grote zingende krokodil die een nog grotere indruk maakt.

In Wil de Krokodil zijn nieuwe nummers te horen, in de originele versie gezongen door Shawn Mendes en geschreven door het team achter de muziek van The Greatest Showman, Benj Pasek & Justin Paul. De speciaal voor de film geschreven nummers maakten Pasek en Paul samen met Ari Afsar, Emily Gardner Xu Hall, Mark Sonnenblick en Joriah Kwamé. De film is geregisseerd door Will Speck en Josh Gordon naar een scenario van Will Davies. Speck en Gordon zijn ook verantwoordelijk voor de productie samen met Hutch Parker en uitvoerend producenten Kevin K. Vafi, Dan Wilson, Robert J. Dohrmann, Benj Pasek, Justin Paul, Tarak Ben Ammar en Andy Mitchell.

Genre: live action, musical, komedie, familiefilm
Lengte: 107 min.
Kijkwijzer: 6+, geweld, angst
Gesproken taal: Nederlands
Technische tag: 4D

Stemmencast: Cystine Carreon, Soy Kroon, Frans Limburg, Jelle Amersfoort, Matteo van der Grijn, Silver Metz, Carolina Dijkhuizen, Jayda Monteiro da Silva en Floris Göbel
Regisseur: Will Speck, Josh Gordon
Scenarioschrijver: Will Davies

De film is vanaf 7 december te zien in de bioscoop

Winactie Dag 6; “Wil de Krokodil”-pakket is gesloten

Met dank aan Triple P Entertainment mag ik 3x een “Wil de Krokodil”-pakket verloten, met daarin 3×2 kaartjes, 3 bags en 3 stickerbooks. De winnaars zijn

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

.

Wil de Krokodil filmposter

Doe ook mee aan een van de andere lopende winacties
op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

88 thoughts on “Winactie Advent Dag 6 | Film Wil de Krokodil

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.