HEMA Valentijn Love Ale BAE make-up

All You Need Is Love Ale & B.A.E van HEMA

Vandaag vieren we de liefde, want vandaag is het Valentijnsdag! Wie weet heb je jouw (secret) love al iets moois gestuurd of zelf wat ontvangen. Ook op mijn blog wilde ik deze mooie dag niet voorbij laten gaan en heb daarom een paar mooie Valentijntips en winactie voor je klaar staan van de HEMA. Wist je dat ze een speciale Love Ale samen met Lowlander hebben gebrouwen en hun B.A.E. ‘share the love’ make-up collection voor Valentijn is uitgebreid? Lees maar snel verder, dan vertel ik je er alles over en ALL YOU NEED IS LOVE ?

Valentijnsdag?

De één vindt het een commerciele dag en de ander zit de hele dag te wachten bij de brievenbus op een berichtje van die (onbekende) liefde. Toch heeft Valentijn al jaren een prominente plek op de kalender. Zeker de commercie boert er goed bij, maar het kan nooit kwaad om een dagje stil te staan bij wie je lief hebt in je leven. Natuurlijk kan dit de liefde van je leven zijn, maar steeds vaker wordt Valentijnsdag ook gebruikt als de dag waarom je je familie en vrienden kunt laten weten dat je van ze houdt. Daar wordt niemand toch slechter van?

Over waar Valentijnsdag vandaan komt gaan verschillende verhalen rond. De één zegt dat het de naamdag is van Sint-Valentijn. Deze priester sloot een onwettig huwelijk tussen een Romeinse soldaat en een christelijke vrouw en moest dat bekopen met een onthoofding op 14 februari. Of stamt het af van de Britten? Van oudsher menen zij dat de vogeltjes, vooral de zangvogels, op 14 februari paartjes gaan vormen, een mooie dag dus ook voor de mensen om op zoek te gaan naar een nieuwe liefdespartner. Ook het versturen van Valentijnskaartjes zou volgens de Dikke van Dale een ‘typisch Engelse gewoonte’ zijn. Deze traditie werd in 1850 ook opgepikt door de Nederlandse kranten en sindsdien doen wij er ook volop aan mee.

[Bron Taalbank].

B.A.E. ‘share the love’ Valentijn collection?

B.A.E. 'share the love' collection Valentijn

De make-upcollectie van HEMA B.A.E. (before anything else) staat voor de boodschap: wie je ook bent, wat je ook doet, met B.A.E. ben je altijd de beste versie van jezelf. De collectie werd in 2019 geïntroduceerd als de nieuwe edgy, stoer, on trend make-uplijn in fun verpakkingen. Alle producten van B.A.E. zijn betaalbaar, vegan en ontwikkeld met het oog op een duurzame toekomst. Het label wordt exclusief bij HEMA verkocht en is nu niet meer weg te denken. Het assortiment is zeer uitgebreid en elk seizoen komen er nieuwe producten bij. Zo ook dit jaar met Valentijn.

Speciaal voor Valentijn is de B.A.E. ‘share the love’ collectie uitgebreid met drie love shine lipsticks en drie love cheek powders (highlighters) waardoor je verzekerd bent van een liefdevolle tijd samen.

  • B.A.E. love lipstick; De lipsticks zijn verrijkt met kokosolie en geven een stunning shiny finish. De lipstick komt in de kleuren; 01 Dreamy Pink, 02 Berry Red en 03 Wild Rose en is verkrijgbaar voor €5,-.
  • B.A.E. love cheek powder; De love cheek powders, zijn drie mooie highlighters met rozenolie welke een mooie glow geven aan de huid. Ook de cheek powder is verkrijgbaar in 3 tinten; 01 Sunrise Glow, 02 Bronze Glow en 03 Rose Glow en ook voor €5,50 per stuk.

De Valentijnscollectie is verkrijgbaar bij alle filialen van HEMA en op hema.nl

Lowlander Love Ale?

Na de succesvolle Tompouce Ale werd er opnieuw geflirt tussen botanische brouwer Lowlander en HEMA. Dit resulteerde tot een lustopwekkend liefdesbiertje genaamd Love Ale (5% alc.). Dit speciale liefdesbiertjes is gebrouwen met speciale liefdesingrediënten;

HEMA; Lowlander Love Ale
Het Lowlander Love Ale €2,50
  • De aardbei is het symbool van Venus, de Godin van de liefde, schoonheid, verlangen en seks. Dankzij de verschillende vitaminen, mineralen en antioxidanten die aardbei rijk is, wordt de doorbloeding en de aanmaak van oestrogeen extra gestimuleerd, wat weer helpt bij het onderhouden van een gezond seksleven. Daarnaast maakt de aardbei het bier verrassend sappig en subtiel zoet.
  • De roos staat symbool voor liefde en verlangen, en wordt daarom op dagen als Valentijnsdag vrijwel nooit overgeslagen. De legende zegt dat deze natuurlijke afrodisiac pleziercellen in ons lichaam activeert, waardoor we tevens opgewonden kunnen raken. In het bier herken je de roos terug als een licht kruidige, sensueel bloemige aroma die je vooral in de afdronk zult proeven.
  • De damiana heeft een gelukzalige werking en helpt je om ultiem te ontspannen. Het perfecte ingrediënt om in de stemming te komen. Dankzij de spannend scherpe en verwarmende smaak van deze relatief onbekende, maar fascinerende botanical, ga je met de Love Ale door iedere hartstochtelijke emotie van verlangen heen.

Het biertje is onweerstaanbaar flirterig en fruitig met een bloemige afdronk. Je kunt dus stellen dat deze afrodiserende ingrediënten jouw seksuele hartstocht op Valentijnsdag naar een hoger niveau tillen.

HEMA; Lowlander Love Ale

Naast de stimulerende voordelen van het biertje steun je met de aanschaf ervan ook nog eens een goed doel; 1% van de opbrengst wordt geschonken aan het Wereld Natuur Fonds. De donatie gaat expliciet naar de bescherming van de beschermde diersoort ijsberen, vandaar ook de ijsbeer op het etiket van het Love Ale bierflesje.

Het Lowlander Love Ale biertje is verkrijgbaar voor €2,50 in de HEMA winkels en via hema.nl.

Winactie HEMA B.A.E. Valentijn make-uppakketje?is gesloten

Met dank aan UPR Agency mag ik HEMA B.A.E. Valentijn make-upsetje verloten, met daarin een Love Lippenstift en Love Cheek powder. De winnaar is bekend

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Andere winacties bij Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

99 thoughts on “All You Need Is Love Ale & B.A.E van HEMA

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.