Sprookjesboom Kindersmulmenu’s bij La Place

Nieuw Sprookjesboom Kinder Smulmenu bij La Place

Na een gezellig dagje uit of een lange autorit, willen we nog wel eens langs de weg te stoppen bij een wegrestaurant. Als de meiden zouden mogen kiezen, is dat bij die grote gele M. Zelf wil ik liever een gezondere maaltijd en wat meer keuze. Gelukkig zit er een La Place voor de afslag naar ons huis, met een grote speeltuin. Sinds vandaag is er nog iets waardoor de meiden ook graag stoppen bij La Place; namelijk de Sprookjesboom van de Efteling! Naast leuke nieuwe speelhoeken zijn ook de sprookjesfiguren van de Efteling te vinden in hun kindersmul menu.

Sprookjesboom Kindersmulmenu’s bij La Place

Uit eten gaan met kinderen kan soms een behoorlijke uitdaging zijn. Zij willen het liefste alleen patat of pannenkoeken of kunnen niet lang genoeg stil zitten voor een 3-gangen menu. Uit eten gaan bij La Place is zeker ook voor de kinderen altijd een feestje.

Feestelijk Kinderdiner

Afgelopen woensdag waren wij uitgenodigd bij La Place in de Hudson’s Bay in Rotterdam. Wat precies de reden was voor dit feestelijk diner, was voor iedereen een verrassing. Maar bij binnenkomst verraadde de mooi gedekte tafel met lekkers het toch al een beetje. Tussen de mooie borden met daarover een chique cloche stonden diverse Sprookjesfiguren uit het bekende Sprookjesbos uit de Efteling.

Niemand minder dan Roodkapje was helemaal vanuit de Efteling naar Rotterdam gekomen om samen met de aanwezige kinderen te vergezellen tijdens dit feestelijks kinderdiner. In een toespraak van de Managing Director van La Place, Bart van den Nieuwenhof en Olaf Vugts, Creatief Directeur van de Efteling legde zij aan de kinderen en de aanwezige ouders uit, dat er een nieuw kinderconcept komt bij La Place. In leuke Sprookjesboom smultasjes zal er een vers en verantwoord kindermenu combineren met Efteling ‘fun’ verkrijgbaar zijn en nieuwe sprookjesachtige speelhoeken in diverse La Place vestigingen. De speelhoeken zijn al te vind in 13 vestigingen van La Place, maar zal later worden uitgebreid naar alle nieuwe en vernieuwde La Place restaurants. De kindersmulmenu’s zijn verkrijgbaar in alle Nederlandse vestigingen van La Place*. Ook opent deze zomer La Place haar deuren in de Efteling.

Het kindersmulmenu

Het kindersmulmenu van La Place is een verantwoord alternatief voor bestaande kindermenu’s. Het menu bestaat uit een kidsburger of broodje met beleg naar keuze, een bakje komkommer/tomaat, een vers sapje, smoothie of huisgemaakte limonade en een smultasje met daarin een doeboekje, kleurpotloodjes, een cadeautje en een muntje voor een ijskoude verrassing. Een kindersmulmenu kost €4,95 en wisselt elk seizoen van Efteling-thema.

Sprookjesboom Kindersmulmenu’s bij La Place

Lees ook: Welkom thuis bij GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Feest!

Onder de cloche vonden de kinderen alvast een kindersmulmenu om te proeven en kregen ze allemaal een gevuld smultasje. Nadat iedereen was uitgegeten, was het feestje nog niet over. De kinderen werden door Pardoes uitgenodigd om naar boven te komen. Op de bovenste verdieping van Hudson’s Bay vind je zo’n nieuwe sprookjesachtige speelhoek, die ook feestelijk geopend werd. Voor de grote kinderen zijn er zitzakken voor een TV (met afleveringen van de Sprookjesboom, want daar is niemand te oud voor). Verder was er een grote tekentafel en speciaal voor vandaag een kinderdisco met Assepoester en een Raveleijn ridder. Verder konden ze zich laten schminken, glitter tattoos laten zetten en natuurlijk een raketje en suikerspin als toetje.

Sprookjesboom Kindersmulmenu’s bij La Place
*De kindersmulmenu’s worden verkocht in de Efteling en in alle Nederlandse La Place vestigingen (m.u.v. Express, NS-stations, luchthavens, RAI Amsterdam en Duinrell).

Winactie 2x 2 Sprookjesboom Kindersmulmenu’s bij La Place is gesloten

Ben jij ook wel benieuwd naar de nieuwe Sprookjesboom Kindersmulmenu’s bij La Place? Ik heb 2x 2 bonnen om ze zelf eens te gaan proberen

De winnaars zijn

Winnaar La Place 

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Samenwerking

Spread the love

42 thoughts on “Nieuw Sprookjesboom Kinder Smulmenu bij La Place

 • Wat een leuke actie! Ik doe graag mee. Ik ben namelijk dol op la Place maar kom er veel te weinig. Mijn favoriete Efteling figuur is de draak natuurlijk! Die vond ik vroeger altijd wel een beetje spannend.
  (Ik denk trouwens dat je 3 juli bedoelt)

 • elisabeth maria martina says:

  roodkapje is de favoriete sprookjesfiguur van mijn kleindochter
  ze is dol op eten, en dit sprookjesmenu gaat er vast in als koek

 • Wendy goverde says:

  Onze zoon is gek op de draak!! Vooral in de verhalen vd sprookjes boom. En wat fijn dat er een menu voor kids is bij la place en nog gezond ook! We zouden het graag proberen deze vak!

 • Hej wat Leuk! Ook La Place fan! En in de Efteling toch echt Roodkapje!
  Ook even gevolgd op insta!
  Hopelijk kan ik de kinderen verblijden!

 • Onze favoriet van de Efteling is toch wel: de draak! Ik vond hem zelf al heel spannend als kind en mijn kinderen vinden hem ook stoer!

  Heel leuk die Efteling kindermenu’s die ze bij La Place hebben. Een goed concept, eten dat kinderen lekker vinden en op komkommertjes en tomaatjes zijn ze dol dus fijn dat die erbij zitten. Iets te spelen erbij is wel zo fijn, dan kun je als ouder op je gemak je eigen eten op eten…. Er zit een La Place in de buurt maar daar zijn we nog nooit geweest. Mochten we de 2 bonnen winnen, gaan we eens uit eten daar.

 • Heel leuk concept, goed bedacht, wie houdt er nu niet van de Efteling. Mijn kinderen zijn gek op komkommertjes en tomaatjes dus dat zal ze zeker bevallen. En iets te spelen erbij is altijd fijn dan heb je als ouder ook even tijd om je eten rustig op te eten…

  Onze favoriete Efteling figuur is de Draak. Ik vond hem vroeger als kind al heel spannend en de kinderen vinden hem ook heel stoer!

 • .youssra c says:

  rode kapje. Mijn zusje is nooit naar efelting geweest en ik kan niks meer van herinneringen. Dus dit zou een ideaal geschenk zijn

 • Linda Raaijmakers says:

  De favoriet van onze tweeling en mij is echt Pardoes omdat hij eens in de stromende regen mijn rolstoel geduwd heeft. Bijzonder is dat he?

 • CLAUDIA Diependaal says:

  Wat een super leuke actie is dit zeg! Ik doe dan ook heel erg graag mee! Lange Jan vind ik al mijn hele leven geweldig! Maar Bolle Gijs is ook echt leuk!

  Fijn weekend Claudia!

 • Leuk zeg! Goed dat ze een gezondere kindermaaltijd maken die toch aantrekkelijk is.
  Ik maak graag kans, vanwege allergie konden we nooit ‘uit’ eten, maar we hebben afgelopen week gehoord dat peuter er van af is. Dit zou een leuke verrassing zijn.
  Peuter is nog nooit in de Efteling geweest en ik zelf heel lang geleden. Maar Holle Bolle Gijs kan ik me nog goed herinneren. Telt die ook als sprookjesfiguur? Anders denk ik aan de vitrine waar de 7 geitjes zich verstoppen voor de boze wolf <3

 • Wat een ongelooflijke heerlijke fantastische en super idee van jullie om een heerlijke prijs weg te geven.
  Ik wil iedereen oproepen om deze actie te delen te liken en jullie een mooie recensie te geven zodat jullie echt goed op de kaart komen zodat iedereen niet meer om jullie heen kunnen.
  Ja ja echt iedereen moet het weten Alexander en maxima zijn inmiddels ingelicht haha.
  Ik wil deze prijs gebruiken om mijn buurvrouw heel gelukkig te maken met deze mooie prijs
  Kom maar op!
  Ben dr klaar voor.
  Succes en duimen..

  Renate R C Van Zijp Troost

 • Ingeborg says:

  Wat leuk! Wij zijn afgelopen maand voor het eerst naar de Efteling geweest, dus dit is nu extra leuk.
  De sprookjesboom is toch wel favoriet bij mijn kinderen.

 • Anneliese de Waal says:

  Heel erg leuk voor de kinderen, Sam en Nicky, ik doe graag voor ze mee. Zullen ze geweldig vinden.

  Groetjes Anneliese

 • Anita te Gussinklo says:

  Hans en Grietje met dan huisje van snoep had altijd wel de aandacht bij mij als kind. Ik doe mee aan deze lekkere smakelijke actie.

 • Dit zullen de kids lekker en leuk vinden. Dat tasje maakt dat we eens iets gezonders kunnen eten onderweg!

  De fakir is favoriet op zijn tapijtje.

 • Wij doen heeeeeel graag mee! Mijn kleine man is hrlemaal wild van de efteling. Op dit moment zijn jokie en ook de sprookjesboom favoriet. We hebben het dan altijd over boomboom. Ik weet nu al dat hij helemaal wild zou worden van dit menu!

 • Wij komen regelmatig bij La Place en gaan daar wat eten,als we in de stad zijn en ook als we onderweg zijn.
  Vanaf nu wordt het dus smullen voor de kleinkinderen. Leuk !!
  Het wordt dus nu een feestje om er heen te gaan.
  De favoriete sprookjesfiguren van de jongste zijn nog altijd Hans en Grietje en de Heks en de andere kleinkinderen genieten eigenlijk van alles wel. Ik vind “Papier hier”erg leuk en daar leren ze ook nog wat van.(Dat is Holle Bolle Gijs toch?)
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Nina Mol says:

  Wij zijn dol op sneeuwwitje! Ook Jordan die aanstaande 9 juli 4 jaar wordt! Dus deze prijs is erg leuk voor zijn verjaardag!!

 • Corinne de Graaf says:

  Leuk voor als we een dagje weg zijn geweest in de zomervakantie.
  Weer wat anders als de McDonalds.
  Langnek is hier favoriet.

 • Wat leuk en wij zijn zeker benieuwd naar dit leuke menu. van ons is toch ook echt roodkapje onze favoriet. zowel qua figuur als qua sprookje. nu maar duimen dat we kans maken op deze leuke prijs.

 • Sharon de Ridder says:

  Oh, wat wordt dat smullen bij La Place! Mijn dochters zijn dol op Pinokkio; ze vinden het fantastisch om in de Efteling te kijken hoe hij uit de mond van de vis komt :’)

 • J. Jonker says:

  Wolf is onze favoriet! Is het ook geschikt voor de kleine vegetariër? We willen namelijk niet het idee hebben dat Wolf en Heks toch Roodkapje of één van de zeven geitjes als hamburger serveren.

 • Mariska van Son says:

  ???Wauw wauw Wauwie van deze heerlijke verwennerij worden mijn kleine meiden zeker heel blij zou heel graag deze heerlijke la-place lunch voor ze willen winnen om de zomer met een leuk uitje naar la-place te mogen beginnen welk kindje wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij ? ze zijn dol op de Sprookjesboom en we hebben hem dit weekend ook toevallig gezien in het Sprookjesbos en ze wouden ook een heerlijk sprookjesboom ijsje dit zou een geweldig cadeau voor ze zijn doe graag mee nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze heerlijke lunch voor ze zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het verwennen van de kleintjes beginnen ??? fijne dinsdag ?

 • Op de valreep kom ik deze leuke actie tegen! We zijn nog nooit uit eten geweest met onze kinderen samen van 5 en 2 jaar oud. Dat wordt nu toch wel eens tijd. En wat is leuker dan dit! Wat een feestje en een superidee voor de zomervakantie die voor de deur staat. Een favoriet sprookjesfiguur hebben we niet, de beleving van het sprookje op zich is favoriet. *ik ga heel hard duimen om te winnen*

 • Oh wat tof! Er is net weer een nieuwe La place bij ons in Leeuwarden geopend. Wij willen hier op zeer korte termijn nog eens naartoe. Ons zoontje kijkt altijd filmpjes van Jokie en Jet en kent daardoor de sprookjesboom ook. De draak is zijn favoriet, hij is een echte jongen en vind deze helemaal geweldig! Ik volg je via alle social media.
  liefs

 • Nadia Gard says:

  Super leuk wij zijn nog nooit naar de Efteling geweest met ons kleintjes en duinrell bv dus dit zou heel leuk zijn tot wanneer is dit geldig kan pas over een halfjaar als ze wat groter zijn ???

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.