Happy Winweek #4 | Energy Boost met Tastea

Als het buiten koud en guur is, doe ik niets liever dan lekker op de bank kruipen. Lekker warm onder een dekentje en met een kop warm thee. Toen ik een mailtje ontving van Tastea wilde proeven, liet ik me dat geen twee keer zeggen. Nog mooier is dat jij ook een setje kunt winnen.

Tastea

Tastea

In de webshop van Tastea vind je niet de gebruikelijk thee-vruchten-smaakjes en Engelse Blends. De theesoorten zijn gebaseerd op verschillende stadiums in het leven van een moeder. Ze geven je een start voor een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Wie wil dat nu niet, naast dat thee ook heel lekker is.

What’s in the name

De theesoorten die je in de shop vindt, hebben allemaal geweldige namen. Zo heb je de thee Bun In The Oven, een zwangerschapsthee. Deze kun je drinken vanaf het 3e trimester en ondersteunt  je lichaam en baarmoeder. Het zou helpen om de bevalling soepeler te laten verlopen, korter duren en kun je sneller herstellen. Als de baby er is, kun je overschakelen naar Mama’s Milkshake?, een thee om de melkproductie goed op gang te laten komen. Er is ook de thee met de naam Make Your Bedrock, een heuse sex thee. Een erg populaire thee in januari is natuurlijk de Detox Thee. Dit pakket bestaat uit een ochtend  en een avondthee voor 30 dagen.

Tastea Energy Boost

Energy Boost

De afgelopen weken heb ik de Energy Boost thee mogen uitproberen. Net als alle eerder genoemde theeën is de thee een 100% natuurlijke blend van theekruiden. Door deze kruiden te combineren, ontstaat er een effect genaamd ‘food synergy’. Dit betekent dat de ingrediënten elkaar niet alleen complementeren, maar elkaar ook versterken waardoor je een optimaal resultaat kunt behalen.

Ingrediënten & werking

De thee bevat Mate green, Green rooibos, Orange peels, natural flavouring, Orange pieces, Blue cornflower, Mallow, Yellow marigold petals, Safflower petals.
De combinatie van deze theekruiden ondersteun je in het hebben van meer energie, omgaan met stress, helpen ontspannen, geeft je een vitamine boost en bevorderd je mentale gezondheid. Helaas kan Tastea natuurlijk biets garanderen. De producten zijn gebaseerd op de Chinese geneeskunde en kunnen het best vergeleken worden met homeopathische middelen. Deze geven helaas niet bij iedereen het gewenste resultaat.

Tastea Energy Boost

De Theebeker

De bijgeleverde beker is ideaal om de thee mee te nemen voor onderweg. Thuis vind ik dat de thee te lang warm blijft in deze beter. Als is het wel zo, dat sinds ik deze beker gebruik, ik geen koude thee meer drink (vast herkenbaar voor veel moeders) De beker heeft een zeefje zodat je de thee of onderin de beker kunt doen en dan het water er op schenken. Het zeefje houdt dan de thee tegen. Wil je wat minder sterke thee, dan kun je ook de thee op het zeefje leggen en het water er dan op schenken. Het zeefje verwijder je vervolgens, voordat je de thee gaat drinken.

Werkt het?

De thee is erg lekkere thee en doet mij denken aan Lady Grey. De blend zit er prachtig uit met de blauwe bloemetjes en sinaasappelschilletjes.
Of ik meer energie heb, vind ik moeilijk te zeggen. Ik heb momenteel drukke weken en ik doorsta ze prima. Voor de zekerheid blijf ik de thee dus nog wel even drinken en dat is geen straf.

Winactie #4 Tastea Enegry Boost + theebeker

  • De winnaar is … Claire
    Van harte gefeliciteerd! 

    Zorg dus dat je een e-mailadres vandaag checkt, want als je reageert binnen 48 uur, dan zal ik een nieuw lootje trekken.

Blue MondayAndere HAPPY Winacties zijn;
BodyShop Feel So Good Giftset
€35 shoptegoed bij Sans-Online
Relax Mama Kwartet & Chocoladereep
DIY Soap Kokos Limoen Suiker Scrub

Spread the love

70 thoughts on “Happy Winweek #4 | Energy Boost met Tastea

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.