Feelgood Winweek #3 Roosvicee

Feelgood Winweek #3 | Komt wel goed Schatje! [gesloten]

Je hebt van die dagen waarop alles nét niet lekker loopt! Als een wankele piramide loopt dan alles in de soep. Buiten sneeuwt het en is het koud, je handschoenen vergeten, net te laat voor je afspraak en de kinderen boos op je omdat er spruitjes op het menu staan. Van kleine dingetjes tot het Blue Monday gevoel en dan is het fijn als iemand tegen je zegt; “Komt wel goed Schatje!” Deze slogan ken je misschien van Roosvicee en probeer ik op dat soort dagen als een soort mantra door mijn hoofd te laten gaan. Herken je dit, doen dan mee met deze winactie en maak kans op een “Komt wel goed Schatje!” pakket van Roosvicee.

Feelgood Winweek #3 RoosviceeEr zijn dagen waarop alles op rolletjes loopt en dagen waarop ramp na ramp zich opstapelt. Zeker na een heerlijk ontspannen weekend, begon de maandag meteen al verkeerd. In de ochtendspits vergat ik mijn havermout op het aanrecht, zodat die veranderde in een betonblok. Aangekomen op mijn werk was ik mijn vest vergeten en had ik ook geen tussendoortje in mijn tas gedaan, dus ook geen reserve-ontbijt. Natuurlijk allemaal geen ramp, maar je dag begint dan meteen helemaal verkeerd…

Blue Monday

Ondanks dat de wereld verkondigde dat het afgelopen maandag Blue Monday was, maakt de helderblauwe lucht en het zonnetje toch veel goed. Zo zie je maar dat niemand je kan vertellen hoe je je voelt. Maar toch ook kan het heel fijn zijn als je zo’n dip-dag hebt, dat iemand tegen je zegt “Komt wel goed Schatje!’. Dat kan het licht weer even anders op de zaken laten schijnen. Alles gaat voorbij en het komt (gelukkig) ook meestal wel weer goed of je vindt een manier om ermee om te gaan.

Komt wel goed Schatje!

Gelukkig kwam het bij mij ook wel weer goed. Ik zette de verwarming op kantoor wat hoger, trakteerde mezelf op een extra lekker tussendoortje en lunch in de kantine. Die middag zat ik thuis aan de grote tafel met mijn meiden. De ene maakte haar huiswerk, de andere zat lekker te tekenen. De zon scheen naar binnen en in de boom naast het raam zag ik de pimpelmeesjes, koolmeesjes en zelfs een roodborstje en vinkje genieten van de zaadjes die we zojuist hadden opgehangen. Ik haalde diep adem en genoot gewoon even van het moment. In alle drukte vergeten we dat soms bewust te doen.

Roosvicee Komt wel goed Schatje! Roosvicee Komt wel goed Schatje!

Roosvicee

Het glas Roosvicee op tafel neemt mij ook weer mee naar mijn eigen jeugd. De siropen bestaan dan ook al heel wat jaren. Als sinds 1956, lees ik op de fles, en eigenlijk is er niet heel veel aan veranderd sinds toen. De smaak en de fles zijn nog bijna hetzelfde. Roosvicee wordt gemaakt van rozebottels. Rozebottels zitten vol met vitamine C, iets wat je in deze koude dagen ook goed kunt gebruiken. Natuurlijk zitten er verder geen kunstmatige geur- kleur-, smaak- of zoetstoffen in de limonade. En net als veel generaties wil ik natuurlijk ook alleen het beste voor mijn meiden.

Bye Bye Blue Monday

Niet alleen de limonade zelf neemt mij mee naar mijn eigen jeugd, maar ook de geur van de rozebottels. Deze struiken stonden altijd om ons vakantiehuisje in Cadzand en geurden heerlijk op de zomerse avonden. Als klein kind gingen we daar elk jaar naar toe met mijn ouders en opa en oma. Voor mij ligt het blad van Start2Camp met daarin een grote foto van ons voor de tent. Daar zou ik nu best wel weer willen zijn! Snel open ik mijn laptop en ga samen met de meiden op zoek naar een mooie locatie voor onze tent deze zomer. Bye Bye Blue Monday.

Roosvicee Komt wel goed Schatje!

Feelgood Winactie #3 Komt wel goed Schatje! pakket is gesloten

Kun jij ook wel een zomerse oppepper gebruiken of juist een goede dosis vitamine C en wat relativeringsvermogen? Doe dan mee aan deze winactie en misschien stuurt Roosvicee jou ook wel een mooi “Komt wel goed schatje!” pakket toe.

De winnaar is

komt wel goed schatje - Roosvicee

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
 • Doe ook mee met de ander Feelgood Winacties

Samenwerking

Spread the love

38 thoughts on “Feelgood Winweek #3 | Komt wel goed Schatje! [gesloten]

 • Natasja keuter says:

  Heb vaak wel..” het komt wel goed schatje” momenten haha.. laatste was gisteren nog .. mn vriend Stresst zich enorm rondom zn lopende sollicitatie gesprekken . Hij zoekt werk aangezien hij binnenkort vader wordt v ons prinsesje en staat onder grote druk haha.. dus de beroemde zin heeft hij al regelmatig gehoord haha.. Komt ook zeker wel goed… zennnn.. ook mn dochtertje Aaliyah Stresst zich regelmatig vanwege de baby.. ze hoopt dat de baby gezond geboren wordt net als zij.. Komt wel goed schatje ❤
  Ik volg je al op alle aangegeven kanalen

 • Het komt wel goed schatje moment Gisteren , mam mijn voorlicht is gesloopt . IK , een moderne mam denkt vooruit en heeft een reservelamp in huis ! Eentje op led en die je om de stang heen klemt. NU niet vergeten het eraf te halen als je naar binnen gaat zei ik !

 • Een vriendin is vers verliefd , waarom appt hij niet terug op mijn bericht zucht ze steeds.
  Komt wel goed schatje zeg ik, mannen reageren nu eenmaal als ze er echt even tijd voor hebben en zijn met meerdere dingen tegelijk bezig ..komt heus goed.Even later….yes hij heeft terug geappt zegt ze triomfantelijk ! Dat is nou levenswijsheid van iemand als ik die 55 jaar is ?

 • Hier zijn mijn 2 kids dol op roosvicee en ik doe dan ook graag mee voor ze!
  ‘Wat willen jullie drinken?’
  Zoonlief zegt doe maar roosvicee.
  Ik zeg voorzichtig: die is op……
  Dat levert een zucht en een boze blik op.
  ‘ komt wel goed, schatje’

 • Ik loot heel graag mee. Wat extra vit c in een lekker drankje kunnen we wel genruiken. Het hoesten en de snitterbellen vieren hier ook hoogtij. De laatste keer dat wij het gevleugelde gezegde gebruikten was toen de step van mijn dochter helemaal nat geregedn was terwijl ze op school was. De zachte handvatten drupten….

 • Vanmorgen nog. Mijn zoontje rende enthousiast de deur uit om naar school te gaan. De gladde witte wegen daar hield hij geen rekening mee… duurde niet lang voor hij behoorlijk hard onderuit gleed. Snel kwam ik aangerend met mijn dochter in de slee achter me aan trekkend om hem te troosten en te zeggen: “komt wel goed schatje” Gelukkig was het verdriet snel over en vervolgden we wat rustiger onze weg naar school. Gelukkig heeft hij Roosvicee in zijn beker voor op school 😉

 • Gisteren ging Hugo voor het eerst op school wennen en wat ging er uiteraard mee…zijn nieuwe paw patrol beker met roosvicee!
  Hij vond het spannend en zat bij de juf op schoot……’ het komt wel goed schatje’ zei ik (in tranen) je bent nu echt groot.
  Hij kwam blij naar buiten en voelde zich net zo stoer…als zijn grote zus en broer!
  Het valt niet mee deze nieuwe fase het gaat zo snel, dus een glaasje roosvicee en horen dat alles goed komt wil mama zelf soms ook wel:-)

 • Ik doe graag mee!

  Mijn laatste moment: Toen ik van de week niet meer wist wat ik aan moest met de spanning in mijn lichaam. Gelukkig kwam het weer goed!

 • Sharon van Bregt says:

  Mijn dochter is heel hard met haar tanden op de tafel gevallen, de stoel reed weg. Helemaal onder het bloed en naar de spoedtandarts dus dan komt deze zin wel erg van pas.

 • Gisteren nog. Oudste kon niet slapen, want vandaag moest er gedanst worden met zijn bdo groep. Op een podium! Dat doe ik niet, wil ik niet! ‘Komt wel goed schatje’

  Het schatje stond vooraan volop mee te dansen!

 • Vandaag nog zo’n moment gehad. Een kleine held die vaak naar het ziekenhuis moet voor zijn hart. Hij wordt steeds groter en daarbij zijn zorgen ook.
  Maar mamas armen, knuffels, kusjes en roosvicee maken het eigenlijk altijd wel goed! En zijn kleine broertje van anderhalf roept DIE DIE DIE en komt gauw aanrennen met zijn beker voor ook wat roosvicee ❤ dus ook vandaag kwam het weer goed met mijn schatjes ?

 • Leuk pakket! Zoon is dol op Roosvicee, dus ik maak graag kans.
  Het komt ook inderdaad (vaak) wel goed. In de sneeuw afgelopen woensdag stonden we stil met de auto en kwamen we in eerste instantie niet meer weg (spinnende wielen)… Rustig blijven en heel voorzichtig blijven proberen. En voila, gelukt.

 • Gisternacht toen mijn dochter om mij riep en huilend in bed lag omdat ze een nare droom had.
  Na wat gepraat en een dikke knuffel heeft ze weer verder geslapen.

 • Sharon de Ridder says:

  Toen ik met mijn dochter aan het oefenen was voor race-lezen: ze zag het echt even niet meer zitten, maar met een kleine peptalk heeft ze zo maar een V gehaald. Ik ben trots op mijn kleine doorzetter!

 • Dit zinnetje zeggen we heel vaak tegen onze 2 zoontjes. Vaak lukt er iets niet en zijn ze boos of verdrietig dan zeggen we: komt wel goed schatje! Kus op zn hoofdje tegenwoordig leunt mn oudste al maar voren omdat die weet na de zin de Kus komt

 • Heerlijk, roosvicee! Ik loot graag mee voor dit mooie pakket. Gisteravond nog een “komt wel goed schatje”-moment. Mijn zoontje ging onverwacht logeren, waardoor mijn dochter alleen op de bovenverdieping lag. Dat vond ze maar niets, ze dacht aan monsters en miste hem. Komt wel goed schatje!

 • Mijn man is thuis met een keel en ooronsteking en mijn twee kinderen lopen te snotteren en hoesten. Fulltime werken en dan thuis komen bij drie zieke kinderen (want een zieke man is nog erger dan een kind 🙂 ), dringend nood aan wat extra vitamine c in huis zodat alle klagers snel terug genezen zijn.

 • Mijn man zit thuis met een keel en oorontsteking en mijn kindjes lopen de ganse tijd te snotteren en hoesten. Met drie zieke kinderen in huis (want een zieke vent in huis is erger dan een kind) hebben we dringend nood aan extra vitamine c zodat ik snel terug wat rust krijg van al die klagende patiëntjes.

 • Hilde Ebbers says:

  ik had gisteren een ‘komt wel goed schatje’ moment met mijn man. Ik was een middagje met een vriendin uit, we hadden een high-tea bij van der valk. Toen ik naar huis reed kreeg ik een appje van mn man: sorry, ik heb je schaaltje kapot laten vallen. Hij was, super lief, de afwas aan het doen, maar het ging niet helemaal soepel dus. Toen ik thuis was zag ik dat het mijn favoriete schaaltje was, dus ik baalde wel. Savonds aten we soep, Mn man zette zijn mok op het aanrecht, tenminste, dat dacht hij, maar hij gooide die mok ook kapot. Hij baalde super erg omdat dit de 2e keer was dat hij moest stofzuigen vanwege scherven op de keukenvloer. Dit was het moment waarop ik kon zeggen: het komt wel goed schatje, ga maar lekker op de bank zitten, voordat er nog meer stuk valt 😉

 • Mijn kleinzoon had een optreden op school, waar wij als grootouders mochten komen kijken.
  Hij had zich van te voren nogal zenuwachtig gemaakt voor de grote dag, dus ik zei: Je kunt het, dat weten wij zeker, je zult het zien.
  Een echt, Het komt wel goed schatje moment, toch.
  En het kwam goed en trots dat we waren!
  Ik volg bloglovin en doe graag mee voor dit leuke en lekkere pakket

 • Wij zeggen in ons gezin idd wel eens “komt wel goed hoor schatje”. Blijkbaar hebben de kinderen het ook van ons overgenomen. Ik hoor mijn zoontje van het weekend tegen mij zeggen… Nadat ik met een stijve nek uit bed kwam en de hele dag alleen naar links kon kijken.. zegt mijn zoontje… Komt wel goed hoor schatje.

 • Linda Smeets says:

  Afgelopen vrijdag had ons meisje weer eens vreselijke buikkrampen. Dan geef ik haar een dikke knuffel en zeg: komt wel goed schatje.
  Roosvicee is overigens een prima troost!
  Ik doe graag mee.

 • Monica Verschoor says:

  De deur achter mij dichttrekken en op het moment van de klik weten dat ik geen sleutels bij me heb. Maar dan met je mobiel (ja, die heb ik natuurlijk ALTIJD bij me) mijn vader bellen, die zegt “geeft niet schatje, ik kom eraan”. De lieverd.

 • 2 maand geleden kreeg mijn man een andere baan, zodat hij nu van maandag tot en met donderdag weg is. Ik ben dus een groot deel alleen met de kinderen en aangezien ik ook nog werk moest er een oppas komen. Dit was nogal moeilijk om te vinden, mijn man riep steeds, komt wel goed schatje en uiteindelijk is het ook goed gekomen gelukkig.

  Ik doe heel graag mee!

 • Joyce vd velde says:

  Mijn komt wel goed schatje moment…. Ik volg een tweede (deeltijd) studie en dit gaat niet altijd vlekkeloos! Eindelijk mijn rekentoets gehaald na 3 pogingen en na elke poging toch wel ”komt wel goed” en dat blijkt!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.