Christmas Spirit Giveaway 2018

Christmas Spirit Giveaway 2018 | Wie verdient er een kerstpakket?

Kerst is een mooi moment om stil te staan bij wat je hebt en waar je dankbaar voor bent. Helaas is niet voor iedereen 2018 een geweldig jaar geweest. Vorig jaar ontstond daarom het idee van de Christmas Spirit Giveaway. Omdat het toen een groot succes was, hebben een aantal mamabloggers, waaronder ikzelf, besloten opnieuw een speciaal kerstpakket weg te geven aan iemand die wel een steuntje kan gebruiken. Wie gun jij dit jaar een extraatje en een glimlach om het jaar mee af te sluiten? Geef hem of haar op onder aan de blog en wie weet stuur ik hen wel mijn Christmas Spirit Giveaway 2018 verrassingspakket.

Christmas Spirit Giveaway 2018

Christmas Spirit

Ik ben zeer dankbaar voor mijn afgelopen jaar. 2018 was een jaar waarin ik niet veel te klagen had. Wel heb ik veel moeten regelen voor het afhandelen van de nalatenschap van mijn vader. Niet altijd even makkelijk, natuurlijk. Maar mijn gezin is gezond en we hebben het leuk samen. Ook is mijn blog het afgelopen jaar flink verder gegroeid. Dit heeft ons veel leuke uitjes opgeleverd en kregen we veel leuke producten toegestuurd om te reviewen. Daar ben ik erg dankbaar voor. Omdat sommige spullen uit de goodiebags of na de review in de kast zijn blijven staan, wil ik deze graag geven aan iemand die een minder goed jaar heeft gehad. Wat ik precies in het pakket doe, houd ik nog even als verrassing en is ook afhankelijk van de gezinssamenstelling van de ontvanger.

Christmas Spirit Giveaway 2018

Ik ben daarom maar eens goed aan het opruimen geslagen. In mijn kantoor, in kasten, onder mijn bureau, in de dozen en goodiebags vond ik van alles om een mooi verrassingspakket samen te stellen. Zo heb ik verzorgingsproducten, knutselspulletjes, spelletjes en speelgoed voor jongens en meisjes, en baby- en zwangerschapgoodies. Het is een veelzijdig pakket dat bestemd is voor iemand die, of een gezin dat, het dit jaar echt verdient. Maar ik doe dit niet alleen. Ook de mamabloggers Linda van Mamaliefde, Miriam van MeerVanMir, Merel van Lotus Writings, Marjolein van Olivette, Mahwish van MammieMammie, Kim van Mama’s Mind en Charlotte van Aukjes Wereld stellen een pakket samen. Je kunt dus ook op hun blogs deelnemen en zo meer kans maken op een verrassingspakket voor jouw dierbare.

Zo doe je mee Inzending is gesloten

Door NIKITA TV

De spelregels van de Christmas Spirit Giveaway 2018 zijn wel een beetje anders dan je misschien gewend bent. Je kan namelijk niet voor jezelf meedoen, maar alleen voor een ander.

 • Wil je meedoen, laat dan hieronder een reactie achter voor wie én waarom deze persoon of dit gezin volgens jou een verrassingspakket verdient.
 • Vergeet degene die je wilt verrassen niet te taggen op Facebook. Vorig jaar hielden we de inzendingen geheim. Maar het feit dat je het iemand gunt, kan diegene al een glimlach en goed gevoel geven. Dat is toch zeker ook iets waard? Houd je het liever wel privé, dan kun je mij altijd een persoonlijk berichtje sturen via de mail, Facebook of Instagram.
 • Ga zeker ook even kijken bij de andere mamabloggers. Wellicht is het ook de moeite waard om aan hun Christmas Spirit Giveaway mee te doen.
 • In de week voor Kerst mail ik de winnaar met het verzoek om mij de adresgegevens van de echte winnaar te mailen. Het Christmas Spirit Giveaway 2018 verrassingspakket zal ik daarna zo spoedig mogelijk op de post doen, zodat deze voor de kerstdagen binnen is.

Ook meedoen?

Ben jij ook een blogger en wil je ook meedoen, dan kan dat. Dit doe je door ook een Christmas Spirit Giveaway 2018 verrassingspakket samen te stellen en deze actie te delen op je eigen blog. Heb je zelf geen blog, maar wil je wel iemand ergens blij mee maken? Ook dat kan en ik wil je daar zeker bij helpen. Dus mail mij gerust en dan kijken we hoe we dat kunnen organiseren.

Foto van NIKITA TV / Shutterstock
Spread the love

9 thoughts on “Christmas Spirit Giveaway 2018 | Wie verdient er een kerstpakket?

 • Hoi hoi ik gun me beste vriendinnetje zo een verrassingspakket omdat ze er altijd voor me is ! In goeie en slechte tijden helaas is de afgelopen jaar veel meer slechte tijden dan goeie .
  Mocht je dit lezen patries je bent een absolute topper ! ?

 • Patricia lubbertje says:

  Ik maak graag mijn mantelzorgster blij met een leuke verrassing. Zo doet zo veel voor mij en mijn twee zoontjes, ze verdient het echt. Ze fietst door weer en wind voor ons, heeft zo veel voor ons over.

 • Cora van der Bijl says:

  Ik gun het mijn schoondochter en zoon met hun dochtertje van 5 maanden oud.?Ze staan onder bewind en hebben echt weinig te besten dit zou zo mooi en welkom zijn.?

 • Wij hebben een heel leuk kerststalletje gehad waar ik al lang naar op zoek was, mijn vriendin (de gever) wil ik hiervoor bedanken met dit pakket!

 • Leuk! Ik zou het pakket gunnen aan onze buurvrouw die afgelopen jaar een paar keer op onze kinderen heeft gepast uit nood. Fijn om een goede buur te hebben!

 • Yessica leidner says:

  Hoi hoi ooh wat lief van jou doe dolgraag mee voor mijn liefste buurvrouw brigitte Reijnders waarom deze vrouw help ons altijd en ze is een hartpatiënt wat gun ik deze lieve vrouw een kerstpakket
  Ook zal ik haar tagge ze woont naast mijn
  Dit zou ze werkelijk erg leuk vinden ze staat altijd voor ons klaar en ook pas ze geregeld op ons dochtertje en wil haar zo graag bedanken

  Veel liefs en alvast Fijne feestdagen toegewenst
  Facebook Jessica Jill John leidner

  Instagram Yessicaleidner
  Twitter yessicakoot1

 • Claudia Diependaal says:

  Hoi hoi,

  Ik doe heel erg graag mee voor mijn dochter. Ze gaat scheiden. Ze zijn nog geen jaar getrouwd! Ik doe dan ook heel erg graag mee voor haar en de kindjes!

  Groetjes Claudia!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.