De Best Drop Ooit Klepper & Klepper

FeelGood WinWeek | Klepper & Klepper De Beste Drop Ooit

Hier in huis kun je rustig een chocoladeletter van vorig jaar terugvinden of een zak met spekjes. Maar als er iets in no-time weggesnoept wordt, is dat wel drop. Dus toen ik een mailtje kreeg van Klepper & Klepper dat zij de beste drop ooit maken, moesten we dat natuurlijk proeven. Omdat we allemaal nog een beetje in de “Blue Monday”-sfeer zitten, mag ik vandaag ook een pakket Klepper & Klepper-drop verloten.

Klepper & Klepper drop

Het is niet niets om van je eigen drop te zeggen dat het de Beste Drop Ooit is, maar toch durven vader en zoon Klepper dat te zeggen. Wat ooit begon als een heel succesvol jubileumdorpje op de markt in Alkmaar is na bijna 8 jaar uitgegroeid tot een echt dropbedrijf. Omdat dit dropje eigenlijk een beetje te nat was, hebben ze het recept aangepast door de gluten en gelatine weg te laten. Niet alleen werd het dropje er droger van, maar ook konden veel meer mensen er van genieten.

Review: Is 'De Beste Drop Ooit' van Klepper & Klepper ook écht de  lekkerste? - Damespraatjes

.

Volzoete Drop

De Beste Volzoete Drop Ooit

Het eerste dropje was De Beste Volzoete Drop Ooit. Nadat het gratis dropje op de markt door veel mensen enthousiast werd ontvangen, besloot Klepper Jr. dat ze er meer moesten doen. Zo kwam het dropje in heel Nederland te liggen bij de betere speciaalzaak. Zo ontdekten steeds meer mensen, ook buiten Alkmaar de volzoete smaak van dit dropje. Dit dropje is te herkennen aan de langwerpige vorm. Het is ook zeker geen klein dropje, maar is flink aan de maat. Overigens is dat geen klacht, want de smaak werd hier in huis ook door iedereen als zeer lekker ervaren.

Honing Drop

De Beste Honingdrop Ooit

Het andere zoete dropje in de collectie is het bekende honingdropje. Vaak is honingdrop te parfummerig (alsdus Klepper&Klepper en ik snap wel wat ze daarmee bedoelen), te zoet, te hard of allemaal tegelijk. Op honingdrop moet je lekker kunnen zuigen (tegen de keelpijn) en ook echt smaken naar honing. Omdat maar weinig honingdrop dat ook echt doet, gingen Klepper&Klepper aan de slag en zochten naar de beste honing in Nederland. Deze honing moest wel op biologische wijze gewonnen worden, gemaakt door een imker die liefde heeft voor de bijen, voor hun honing en voor de rest van de natuur. Want alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat we de bijen en daarmee de biodiversiteit van Nederland helpen. Na wat probeersels hadden ze de ideale verhouding gevonden; in De Beste Honingdrop Ooit zit maar liefst 12% echte Hollandse honing uit Nederland. 

Laurier Drop

De Beste Laurierdrop Ooit

Toen Klepper Sr. in de herfst van 2019 bijna een tand brak op een te hard laurierdropje, was het idee voor een nieuw dropje al snel geboren: zij zouden De Beste Laurierdrop Ooit maken, waar je je tanden niet op stuk bijt.

Wist je dat laurier al populair was bij de oude Grieken? Er worden ook wel bijzondere krachten toegekend. Het zou laurier helpen tegen griep, verkoudheid, aften, tandpijn, futloos haar en diarree. Zelfs als je wilt stoppen met roken schijnt het uitkomst te bieden. Bewezen is het niet, maar dat is wel een excuus om dit dropje eens te proberen. In dit dropje zit zuivere laurierolie, niet te veel, maar precies genoeg voor een echt lekker zacht laurierdropje.

Mildzoute Drop

De Beste Mild zoute Drop Ooit

Een van de populairste “De Beste Drop Ooit”-dropjes is misschien wel De Beste Mild zoute Drop Ooit. De milde zoute smaak komt van het Keltisch zeezout dat gebruikt wordt. Doordat dit het laagste natriumgehalte heeft, geeft het ook een zeer zachtste smaak, waarin het zout niet overheerst. Dat zorgt er ook voor dat de dropsmaak intenser is en zo beter tot zijn recht komt. Daarnaast is dit ook geen harde zoute drop, maar ook weer een lekker zachte. Voor de echte zoutedropliefhebbers een aanrader.

Pittig Zoute Drop

De Beste Pittig Zoute Drop Ooit

Het nieuwste dropje van Klepper & Klepper is De Beste Pittig Zoute Drop Ooit. Voor dit dropje besloten ze eens iets heel nieuws te proberen en het even net wat anders aan te pakken. Om dit zoute dropje net even dat pittige vleugje te geven is er gekozen voor Zeewier! Dit idee ontstond na een etentje bij de Japanner, waar ze vaak ook een 5e smaak hebben, namelijk umami. Dit bracht Klepper Jr. op het idee om als 5e De Beste Drop Ooit een umamidropje te maken. Het ontwikkelingsproces was niet gemakkelijk en veel versies zijn er over de markt in Alkmaar gegaan, maar het is ze wel gelukt. Probeer dit dropje zeker en houdt daarbij een open mind. Het is heel anders dan wat je misschien zou verwachten.

Klepper & Klepper De Beste Drop Ooit

Winactie Klepper & Klepper drop pakket is gesloten

Zelf nu ook benieuwd geworden naar De Beste Drop Ooit? Met dank aan Klepper & Klepper mag ik een droppakket verloten met daarin alle 5 smaken drop.

  • De winnaar is bekend en zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere lopende winacties op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

154 thoughts on “FeelGood WinWeek | Klepper & Klepper De Beste Drop Ooit

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.