Borrelbox

Op zoek naar een origineel cadeau? Stuur een borrelpakket

De zomer staat weer voor de deur en voor veel mensen is dit ook het uitgerekende moment om de barbecue weer een keer te gebruiken. Een lekker mals biefstukje en andere versnaperingen zijn ongetwijfeld de basisingrediënten voor een gezellig avondje met vrienden en familie, toch? Om niet met lege handen op het barbecuefeestje aan te komen, kun je overwegen om een ambachtelijk borrelpakket cadeau te geven. En het liefst een borrelpakket van Bas Boer Noten. Waarom dat zo is, leg ik in dit artikel uit.

Origineel en lekker borrelpakket


Laten we even beginnen bij het begin. Wie vindt het niet leuk om verrast te worden met een smaakvol borrelpakket? Het is het perfecte cadeau om te geven (of te krijgen natuurlijk). Zeker als de inhoud van het pakket de verwachtingen van de ontvanger overtreft. Bij Bas Boer Noten kun je uit verschillende borrelpakketten kiezen, van biologisch tot een goedgevulde box met unieke en kakelverse gebrande notenmixen met kruiden. Mag er een bubbeltje bij toegevoegd worden? Geen probleem! Je kunt kiezen voor een bubbel, fris biertje of een mooie wijn.

Zowel voor zakelijke afnemers als particulieren

Ken je dat? Je hebt een leuk borrelpakket gezien, maar je moet vervolgens voor minimaal 10 personen een pakket bestellen. Leuk en ideaal voor de zakelijke afnemers, maar vervelend als jij op zoek bent naar een klein borrelpakket voor één persoon. Gelukkig is het bij Bas Boer Noten mogelijk om al voor één persoon een borrelpakket te kopen, al komen ze natuurlijk ook zakelijke afnemers tegemoet door unieke borrelgeschenken op maat aan te bieden. Hoeveel een borrelpakket kost? Een borrelbox met wijn & nootjes is verkrijgbaar vanaf €9,95 en een tapas borrelbox vanaf €15,99. Wil je echt indruk maken? Combineer dan het beste van twee werelden: Een unieke borrelbox met tjokvol heerlijke verse noten, lekkere tussendoortjes en een gouden mini piccolootje. Absoluut het proberen waard!

Spread the love

One thought on “Op zoek naar een origineel cadeau? Stuur een borrelpakket

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.