Drs. Leenarts volwassen

Drs Leenarts huidverzorging voor volwassenen + winactie [gesloten]

Met de winterse kou in aantocht springen bij mij alweer de eerste kloofjes in mijn vingers. Ook mijn huid en lippen begint alweer snel uit te drogen en te jeuken. Dat betekent dus smeren, smeren en nog eens smeren. Tot voor kort waren de producten van Drs Leenarts alleen bestemd voor kinderhuidjes, maar deze winter zijn er dan ook eindelijk een producten voor volwassenen met Huid Allergie Keurmerk, een initiatief van het Huidfonds. Ik vertel je welke dat zijn en je maakt ook nog kans op een aantal van deze producten.

In de winter ga je meerdere keren per dag van een warm huis de kou in. Ook douchen we dan graag wat langer en lekker warm. Voor onze huid zijn deze warmte wisselingen niet al te best en droogt de huid uit. Dit geeft droge, jeukende onderbenen of schilferende handen met kloofjes. Het enige wat helpt is goed smeren en nog eens smeren. De nieuwe prodcutenlijn van Drs. Leenarts biedt nu de oplossing met het  wonder-ingrediënt ureum. Binnen de dermatologie is ureum een bekend, zeer goed werkend ingrediënt bij een droge huid.

Drs LeenartsNa de succesvolle productlijn voor kinderen, is er nu ook een serie van 5 nieuwe producten voor volwassenen, bestaande uit een

 • Herstellende Bodycrème (150ml €14,95)
 • Droge Handen crème (50ml €7,95)
 • Beschermende Barrier crème (50ml €7,45)
 • Droge Huid zalf+ (100ml €10,95)
 • Lipcare Sun SPF25 (4,8gr €4,95)

Herstellende Bodycrème

Drs Leenarts legt uit: “Wist je dat de huid steeds droger wordt bij het ouder worden? De Herstellende Bodycrème is ideaal voor het verzorgen van het hele lichaam en in het bijzonder de droge onderbenen. Deze rijke bodycrème met 5% ureum, sheabutter en huideigen lipiden zorgt dat de huid weer zacht en soepel wordt. De aanwezigheid van ureum helpt de droge, schilferende huid herstellen en vermindert de jeuk die hierbij kan optreden.”

 •  Intensieve verzorging voor droge, schilferende, jeukende (eczeem) gevoelige huid
 •  Ook geschikt bij de dagdagelijkse verzorging van het lichaam bij psoriasis, eczeem, een droge huid of diabetes
 •  Bevat huideigen lipiden en ureum

Droge Handen crème

Drs Leenarts legt uit: “Wist je dat watercontact de grootste veroorzaker is van handeczeem? Daarom komen droge, schilferige handen ook zo vaak voor bij kappers, huisvrouwen en mensen die werkzaam zijn in de zorg. Drs. Leenarts Droge Handen crème met 5% ureum verzorgt, voedt en hydrateert de huid en maakt droge en ruwe handen weer zacht en soepel!”

 •  Bij droge, schilferende (eczeem) gevoelige handen
 •  Ook geschikt bij de dagdagelijkse verzorging van de handen bij psoriasis, eczeem, een droge huid of diabetes
 •  Bevat huideigen lipiden en ureum

Beschermende Barrier crème

Drs Leenarts legt uit: “Veel ouderen hebben last van rode, geïrriteerde liezen of plooien onder de borsten. Mijn Beschermende Barrière crème verzorgt, verzacht en helpt door de aanwezigheid van maar liefst 30% zinkoxide. Dit product is ook uitermate geschikt bij anale irritatie of uitslag als gevolg van incontinentie bij ouderen.”

 •  Maar liefst 30% zinkoxide
 •  Beschermt de rode, kwetsbare en/of geïrriteerde huid
 •  Voor de verzorging van liezen, plooien en drukplekken
 •  Ook zeer goed geschikt voor de verzorging van de huid bij huiduitslag als gevolg van incontinentie 

Droge Huid zalf+

Drs Leenarts legt uit: “Deze bestseller komt nu in een vernieuwde versie. Ik heb abrikozenpitolie en vitamine E toegevoegd wat de zalf nog zachter maakt! Mijn vette zalf is dé oplossing bij droge en schrale plekken. Denk bijvoorbeeld aan die schrale ellebogen, knieën of de extreem droge huid die als schuurpapier aanvoelt. Mijn Droge Huid zalf+ is vet, smeert goed uit en plakt niet!”

 •  Verzorgt schrale of schilferende huid
 •  Geschikt voor de (eczeem) gevoelige huid
 •  Met abrikozenpitolie en vitamine E
 •  Geschikt voor jong en oud

Lipcare Sun SPF25

Drs Leenarts legt uit: “Drs Leenarts Lipcare Sun SPF25 is dé ideale lipverzorging en beschermt je lippen in de zon. Zonder overbodige ingrediëntenten zoals parfum of parabenen. Deze lipbalm is lekker vet maar toch niet plakkerig waardoor het prettig is in gebruik. Wist je dat goede zonprotectie je lippen kan beschermen tegen een koortslip?”

 •  Extra vettend
 •  Parfum- en smaakstofvrij
 •  Met macadamiaolie en vitamine E
 •  Bevat zonfactor 25

De nieuwe verzorgende producten voor volwassenen van Drs Leenarts zijn verkrijgbaar bij de Etos en natuurlijk online.

Wat vind ik ervan?

Zodra de eerste koude wind weer door Nederland waaide, sprongen de kloofjes in mijn vingers. Ik ben meteen begonnen met het smeren van de Beschermende Barrière crème. Binnen een paar dagen was het kloofje gelukkig dicht. Om te voorkomen dat deze weer terug komen, smeer ik mijn handen regelmatig in met Droge Handen crème. Hiermee wordt ook het eczeem dat ik al een tijdje op mijn pink en ringvinger een stuk rustiger.

Op mijn nachtkastje staat nu de Herstellende Bodycrème en de Droge Huid zalf+. Elke avond (probeer ik in ieder geval) smeer ik mijn benen en armen in. De crème trekt lekker snel en laat wel een dun laagje beschermend laagje achter. Fijn vind ik ook dat de crème geen doordringende geur heeft. De producten worden namelijk gemaakt zonder geurstoffen en parabenen. De Herstellende Bodycrème en Droge Handen crème zijn ook geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. De Beschermende Barrière crème en Droge Huid zalf+ mogen ook voor baby’s worden gebruikt.

Winactie Drs Leenarts setje is gesloten

Gefeliciteerd

Winnaar Drs Leenarts pakketDe winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Kijk voor meer winacties ook naar het overzicht met De Leukste Winacties in Bloggersland

Flow Nidal rookmelders voor op de kinderkamer

Spread the love

39 thoughts on “Drs Leenarts huidverzorging voor volwassenen + winactie [gesloten]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.