Kom de winter smooth door met Vaseline Intensive Care

Kom de winter smooth door met Vaseline Intensive Care

Langzaam komt er steeds meer kou in de lucht. De winter dient zich nu echt aan. En ik merk dat niet alleen aan het feit dat ik ’s ochtends weer mijn handschoenen aantrek. Ook mijn huid wordt steeds droger en heeft daardoor wat extra aandacht nodig. Op mijn nachtkastje en in de badkamer staat daarom de Vaseline bodylotion binnen handbereik.

Kom de winter smooth door met Vaseline Intensive Care

Zodra de winter zich aankondigt, weet ik dat ik mijn huid een beetje extra aandacht moet geven. Ik heb namelijk snel last van een droge huid, met name van mijn onderbenen. De huid trekt dan en voelt strakker aan. Ook is hij wat schilferig en extra gevoelig. Niet heel fijn dus. Maar wist je dat dit niet zo zeer komt door de kou, maar juist doordat de verwarming aangaat? Hierdoor gaat de luchtvochtigheid in huis omlaag en droogt de huid uit. De enige oplossing is dan smeren, smeren en smeren. Ik heb dan ook de Vaseline Bodylotion klaarstaan.

Intensive Care Advanced Repair

Intensive Care Advanced Repair Bodylotion

Om de droge huid snel en goed aan te pakken, gebruik ik het liefste Vaseline Intensive Care Advanced Repair bodylotion. Deze bodylotion herstelt de droge en ruwe huid maar liefst binnen 5 dagen.

Het is klinisch bewezen dat zelfs de meest droge en geïrriteerde huid tot rust komt dankzij deze verzorgende crème. De geconcentreerde druppeltjes Vaseline vormen een beschermlaagje op de huid en voorkomt zo het vochtverlies van de huid. Zo krijgen de droge en ruwe plekjes de kans om te herstellen. Daarnaast kalmeert de lotion de gevoelige huid zodat de jeuk vermindert die zulke plekjes vaak veroorzaken.

De lotion trekt binnen een paar seconden in. Hierdoor plakt de huid niet en voelt het niet vet aan. Al na de eerste keer smeren voelt je huid zachter en soepeler aan en is het effect al heel snel merkbaar. Daarna blijft je huid nog wel tot 3 weken beschermd. Omdat de lotion geen parfum bevat, is het product ideaal om de gevoelige huid mee te kalmeren. De crème is geschikt voor dagelijks gebruik.

Intensive Care Aloë Soothe

Intensive Care Aloë Soothe bodylotion

Een andere fijne bodylotion in de Vaseline Intensive Care lijn is de Aloë Soothe Bodylotion. Dankzij de verzorgende aloë vera wordt je huid verfrist en intensief gehydrateerd. In combinatie met de geconcentreerde druppeltjes Vaseline verliest de huid geen vocht meer en herstellen droge en ruwe plekjes zich snel. Je huid voelt zich binnen de kortste keren weer zijdezacht en glad aan.

Deze herstellende crème kalmeert de huid en gaat het de jeuk van die geïrriteerde plekjes tegen. Vaseline Aloë Soothe Bodylotion trekt ook vrijwel direct in en het verzachtende effect is direct merkbaar. Ook deze lotion heeft geen plakkerig of vet gevoel. Na het douchen ’s ochtends insmeren en je ruikt de hele dag lekker fris dankzij de geur van aloë vera.

Winactie 3x Vaseline Skin Care set is gesloten

Ik kan de winter niet goed beginnen zonder een nieuwe voorraad flacons uit de Vaseline Intensive Care lijn. Ik mag van Viata.be 3x een setje Vaseline Skin Care set met deze 2 bodylotions weggeven. De winnaars zijn:

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

67 thoughts on “Kom de winter smooth door met Vaseline Intensive Care

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.