Ready for summer met Wilkinson & Hawaiian Tropic

Ready for Summer met Wilkinson & Hawaiian Tropic

Gelukkig is er na regen altijd weer zonneschijn. Na de koude wintermaanden, laat de zon zich steeds vaker zien. Tijd dus om je weer helemaal klaar te maken voor het buitenseizoen. Het pakketje dat ik kreeg van Wilkinson & Hawaiian Tropic kwam dus precies op tijd. Hierin vond ik een nieuw scheermesje en heerlijke zonnebescherming. Let the summer begin!

Ready for summer met Wilkinson & Hawaiian Tropic

Nu we in de coronatijd wat meer aan huis gebonden zijn, hoeft dat natuurlijk niet te betekenen dat jij je wintervachtje kan laten staan, terwijl je in je eigen tuin of op je balkon geniet van de eerste zonnestralen van de zomer. Zeker nu vind ik het heerlijk om mezelf even terug te trekken (alleen en in stilte) in de badkamer voor een selfcare-momentje. Zo laad ik mezelf weer even helemaal op, om daarna heerlijk te gaan genieten van de zon buiten.

Wilkinson Intuition Complete & Hawaiian Tropic Tropical

Wilkinson Intuition Complete

Het nieuwe Wilkinson Intuition Complete scheermesje ligt sinds vorige maand in de winkels. Het mesje is in een elegante roze kleur uitgevoerd en maakt het scheren op die moeilijk bereikbare plekken nog makkelijker. Dit komt door de slanke scheerkop met vijf Skin Perfect-mesjes. Zo kom gemakkelijker bij alle lastig bereikbare, intieme plekjes en zijn jouw benen, oksels en bikinilijn in een handomdraai summer ready!

Vijf speciaal ontworpen, doeltreffende mesjes zorgen voor een fluweelzacht scheerresultaat. De Skin-Protect gel rondom de mesjes helpt het scheersysteem soepel over je huid te laten glijden. Zo krijg je een glad scheerresultaat, zonder irritatie. En door de smalle scheerkop kom je er gemakkelijk bij, zonder dat je acrobatische kunsten uit hoeft te halen. In een vloeiende beweging, gecombineerd met het verzorgende effect, is scheren vanaf nu een fluitje van een cent!

De adviesverkoopprijs voor het Wilkinson Intuition Complete mesje is €7,99 en de navullingen met 3 mesjes €15,99

Wilkinson Intuition Complete

Lees ook: Wilkinson Trail Beauty Edition

Hawaiian Tropic Tropical Protection

Nu mijn benen, oksels en bikinilijn weer helemaal summerproof zijn, kun je natuurlijk niet zomaar buiten in de zon gaan liggen. Belangrijk blijft natuurlijk dat je je huid goed beschermt. Ook in de Nederlandse zon, in een pre-zomerstandje.

De Hawaiian Tropic zonnebrandcrèmes bieden een uitgebreide bescherming tegen UVA en UVB, terwijl ze de huid voeden en hydrateren. In mijn perspakketje ontving ik de Hawaiian Tropic Protective Zonneolie spuitbus en de Hawaiian Tropic Tropical Coconut Tanning Oil.

Beide producten zijn verrijkt met kokosolie en guave. Naast dat de luxueuze formule de huid verwent met vocht, geeft het haar een natuurlijke glans. De kokosgeur is subitiel, maar neemt je mee naar een tropisch eiland, hier ver vandaan. Iets waar wij momenteel allemaal alleen maar van kunnen dromen. De olie is dus verkrijgbaar als tanning oil zonder factor (deze gebruik je dus na het zonnen om je kleurtje langer mooi te houden), en met factor 20 in sprayvorm en factor 30 in spuitbus. Prijs vanaf €16,99.

Met dank aan MissPublicity voor deze producten.

Spread the love

7 thoughts on “Ready for Summer met Wilkinson & Hawaiian Tropic

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.