Jarig tijdens de lockdown? Zo vier je je (kinder)feestje toch corona-proof

Iedereen die in deze tijd jarig is, zal een bijzondere en misschien wat eenzame verjaardag vieren. Vanwege de lockdown en de 1,5-meterregel zit er een feestje thuis voor je familie en vrienden nu even niet in. Maar daar is iets op verzonnen. In het Online Feestpakket vind je alles wat je nodig hebt, voor een gezellig online feestje. Wij ontvingen zo’n doos en zo konden de meiden alvast een klein voorproefje nemen op hun kinderfeestje.

Waar is dat feestje?!

Onze meiden mogen altijd hun kinderfeestje vieren als ze een half jaar worden. Omdat ze beiden in de herfst echt jarig zijn, is de lente ook vaak een beter seizoen om een leuk kinderfeestje te geven. Helaas betekent het voor dit jaar alleen dat we het kinderfeestje niet kunnen laten doorgaan. Als alternatief kwamen we het Online Feestpakket tegen en dat vonden ze wel een leuk idee. Natuurlijk wil je graag dat al je gasten ook aan de andere kant van het scherm in een gezellige feeststemming komen. Aan alles is gedacht in het Online Feestpakket. Want naast de uitnodigingen en enveloppen zit er in de doos nog veel meer om in de feeststemming te komen.

Samen vulden we de enveloppe met de feestaccessoires en schreven de uitnodigingen. Omdat er bij een feestje ook taart hoort, stuurden we ook iedereen een zakje met MugCake toe. Deze kon iedereen zo thuis snel klaarmaken. Natuurlijk hadden we niet de gewone, maar de magische/niet-uitblaasbare kaarsjes meegestuurd 🙂

Omdat de vriendinnetjes allemaal dichtbij wonen, brachten we de uitnodigingen op de fiets zelf rond. Zo hadden we ook even een lekker fietsrondje en konden we nog even zwaaien naar iedereen.

De reacties waren erg leuk! Tijdens het videobellen zat iedereen klaar met zijn cake en lekkere limonade. Leuk was ook dat iedereen zelf de boel thuis extra versierd had met slingers. Eén van de vriendinnetjes had ook een cadeautje in de heg verstopt. Dit leverde een leuke speurtocht op, met de laptop in de hand. Het confettikanon en de niet-uitblaasbare kaarsjes zorgden voor veel hilariteit. Natuurlijk werd er ook hard gezongen door iedereen. Daarna heb ik de meiden lekker laten kletsen met hun vriendinnen, die ze allebei erg missen.

Natuurlijk had ik ook spelletjes kunnen verzinnen die ze online konden doen. Denk bijvoorbeeld aan het meesturen van een Bingokaart aan iedereen of een quiz organiseren. Maar voor nu vonden ze het al erg leuk om samen met hun vriendinnen even een feestje te bij te kletsen

Wil je ook een Corona proof feestje vieren: Lees dit artikel van Lobbes over kinderfeestjes in coronatijd 

Online Feestpakket

De inhoud van het Online Feestpakket:

 • 8 Happy Birthday borden
 • 8 Happy Birthday bekers
 • 20 Happy Birthday servetten
 • 8 Happy Birthday uitdeelzakjes,
 • 8 Happy Birthday latex ballonnen
 • 1 Happy Birthday markeerlint
 • 1 Happy Birthday honeycomb
 • 1 vlaggenlijn
 • 100 gram confetti
 • 24 kaarsjes,
 • 1 confettikanon
 • 6 roltongen (toeters)
 • 15 Parasolprikkers
 • 6 kroontjes
 • 6 maskers
 • 10 (magische/niet uitblaasbare) kaarsjes.
Online Feestpakket inhoud

Zo ga je te

Het werkt als volgt. Schrijf op de uitnodigingen de dag, het tijdstip en de video Chatroom die je wilt gebruiken. Denk hierbij aan Skype, HangOuts, Zoom of WhatsApp. Verdeel de servetten, ballonnen, delen van het markeerlint, kaarsjes, roltongen, parasolprikkers, kroontjes en maskers over de enveloppen. Als je alles in de envelop hebt gedaan, dan kan hij nog steeds door de brievenbus. Wil je ook de bekers en bordjes meesturen, dan wordt het meer een pakketje. Hier vind je de verzendtarieven van PostNL. Wist je ook dat je heel makkelijk online postzegels en verzendlabels kunt kopen? Zo heb je altijd voldoende postzegels in huis.

Zorg dat iedereen op tijd zijn envelop in huis heeft en op het afgesproken tijdstip klaarzit. Voor de zekerheid kun je iedereen nog even een WhatsApp sturen vooraf. Zeker de opa’s en oma’s hebben misschien wat hulp nodig met het installeren en bedienen van het videoplatform. Versier de achtergrond met de slingers en houd het confettikanon bij de hand.

Online Feestpakket

Wil je ook zo’n leuk online feestje geven? Het Online Feestpakket is onder andere verkrijgbaar bij Feestwinkel.nl voor € 27,95. Als je het pakket op werkdagen voor 15:00 uur bestelt, kun het pakket binnen 2 werkdagen thuis verwachten.

Winactie Online Feestpakket is gesloten

De winnaar is

 • De winnaar zal ik persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

31 thoughts on “Jarig tijdens de lockdown? Zo vier je je (kinder)feestje toch corona-proof

 • elisabeth maria martina says:

  samen met mijn kleinkinderen uiteraard
  alle spelletjes vinden ze feest maar van mens erger je niet en pesten genieten ze het meest

 • Tjitske Oedzes says:

  Graag zou ik dit mooie pakket winnen voor mijn achternichtje Yinthe die op 12 mei 5 jaar wordt. Bijna,geen bezoek om feest te vieren. Ik was vanmiddag bij haar en zij was heel verdrietig dat zij mij niet mocht knuffelen. Misschien is dit mooie pakket een pleister op de wonde.

 • Wilitha van berlo says:

  Onze Fenne is al druk aan het aftellen . Ze word 6 en heeft het al weken over haar verjaardag . Bezorgen jullie haar een leuk feestje ?

 • Leuk, ik doe graag mee voor mijn bijna jarige dochter! Een leuk spel bij het videobellen lijkt ons: wat is er anders? Even uit beeld en bijv een andere haarband in doen of een ander kleur shirt aantrekken en raden maar!!

  • En o ja, met wie Aniek haar verjaardag graag viert? Ze mist haar vriendjes en vriendinnetjes uit haar klas heel erg, dus die keus is niet moeilijk!!

 • Wat leuk! Vooral voor de verjaardag van mijn zoontje die zijn vriendjes erg mist. Bingo is heel goed online te spelen inderdaad, maar ook pictonary of een soort van (Pub) Quiz alleen dan voor jonge kinderen natuurlijk.

 • Mijn kleindochter die op 23 mei 7 jaar wordt, die gun ik zo’n mooi feestpakket.
  Met haar zou ik haar feestje wel willen vieren.
  Maar dat gaat nu niet. ik ben 74 met een chronische ziekte, dus zit nu in huisisolatie en heb haar al bijna 7 weken niet kunnen knuffelen. Zou haar graag met een feestpakket willen feliciteren in een tasje aan de voordeur.
  Wat zou ze blij verrast zijn.
  Ik volg Bloglovin en doe graag mee voo0r haar

 • Linda Scheven says:

  Ik zou dit graag willen winnen voor m’n dochter Ylana. Ze word binnenkort 8 jaar!!
  Dit zou ze super leuk vinden!!
  Leuke spel ideeën: galgje, draw something

  Groet Linda

 • Astrid kosters says:

  Mijn dochter Esmee wil graag op hang-out een digitaal feestje houden met haar vriendinnen. Met wie is de mol vragen. Ze wordt al 10 jaar?

 • Ik zou dit graag winnen voor mijn dochter die al 5 weken in quarantaine zit in de leefgroep. Omdat het ook ver rijden is, mogen we zelfs niet tot daar rijden om eens voor de raam te zwaaien, wie weet hoe lang het nog gaat duren. Mijn dochter is 7 MEI jarig.

 • Ik zou dit leuke verjaardagspakket heel graag willen winnen voor mijn moeder! Ze wordt op 4 mei 70 jaar! Niemand zou haar 70 schatten, maar ze vind het niet leuk om zo oud te worden.. daarom zou ik heel graag haar in de watten leggen deze dag en het thuis met ons gezin vieren! Ze doet zo veel voor anderen, élke dag, dat ze het echt verdiend! En als online spel zou ik zeggen download de app “house party”! Daar kun je online videobellen met iedereen en dan bijv het spel wie ben ik? Spelen! Aanrader!! ????

 • Mijn ouders zijn binnenkort 50 jaar getrouwd en dat zouden we vieren met ons gezin en die van mijn zus. Mijn ouders hadden een verassingsuitje bedacht dat nu helaas niet doorgaat. Nu zit er niks anders op dan een online feestje en dit pakket maakt het wel heel erg gezellig!! Mijn ouders, mijn nichtjes en ik hebben al een paar keer monsters getekend, ik denk dat we er een spelletjes middag van maken met voor ieder wat Wils, voor de jonge kinderen tekenen en de ouderen hints en Pim Pam pet. Als mijn ouders het maar leuk hebben maar dat gaat met dit feestpakket heel goed werken.

 • Mijn lieve nichtje is niet blij,
  want een (kinder)feestje in mei
  is er dit jaar niet bij.
  Door de coronacrisis staat de wereld stil
  en dat is niet iets wat je als jarige, bijna 7 jarige, wil.
  Ik gun mijn lieve griet
  een fijn verjaardagsfeestje waar ze van geniet.
  Met deze prijs wordt zij dus echt in het zonnetje gezet
  en beleeft zij veel feestpret!

 • Mijn zoon moest zijn feestje helaas ook afblazen. Met dit pakket kunnen we het alsnog vieren. We dachten zelf aan een online escape-room. We moeten alleen nog even uitvinden of deze er ook is voor de iets jongere kinderen.

 • Yeah te gek???????
  Mijn zoontje en ik zijn samen op 4juni jarig dubbel feest??? en het zou dubbel zo leuk zijn met deze box. Mama wordt 29 en Cian 2???? spelletje met de ovenhandschoenen de cadeautjes uitpakken???????????????????????

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.