Nieuwe Tools van Intuition by Wilkinson

Moederdag Cadeau Tip | Nieuwe Tools van Intuition by Wilkinson

Voor veel vrouwen zijn die ongewenste haartjes in het gezicht een doorn in het oog. Helaas rust er nogal een taboe op ontharen, zeker als het om gezichtshaar gaat. Intuition by Wilkinson wil hier verandering in brengen en introduceert drie nieuwe producten die het gemakkelijker maken om haartjes in het gezicht, de oksels en bikinilijn eenvoudig te trimmen. Zonder het ongemak van epileren of waxen. Met de multifunctionele trimmers en eyebrow shaper kun je haartjes pijnloos verwijderen en in de gewenste vorm shapen. Ik mocht twee van deze tools zelf uitproberen en mag er ook eentje aan jullie verloten voor Moederdag.

Intuition by Wilkinson

Intuition by Wilkinson kennen we allemaal als het gaat om scheermesjes voor zowel mannen als vrouwen. Voor de vrouwen waren dit vooral scheermesjes voor de benen, oksels en bikinilijn en voor de mannen voornamelijk voor gezichtsbeharing. Gezichtsbeharing is bij mannen dan ook heel gewoon, maar voor vrouwen is het toch een taboe. Helaas hebben ook veel vrouwen hier last van. Zeker door het ouder worden en veranderingen van hormonen kunnen er ook bij vrouwen hinderlijke donkere haartjes verschijnen op het gezicht. Het verwijderen van deze haartjes rond de wenkbrauwen is al wel gebruikelijk, maar over haartjes op bovenlip, kin en wangen wordt nauwelijks gesproken. Met deze nieuwe tools wil Wilkinson dit taboe doorbreken.

Pijnloos verwijderen

Voor die gezichtshaartjes op de bovenlip, kin en wangen komt Wilkinson nu met de Perfect Finish 4-in-1-trimmer van Intuition. Deze tool is geschikt voor het voorzichtig ontharen van haartjes in het gezicht, maar kan ook gebruikt worden op andere plekken van het lichaam waar de huid kwetsbaar is. Met de trimmer kunnen gemakkelijk zelfs de allerfijnste gezichtshaartjes op de bovenlip, kin en wangen worden verwijderd. Daarnaast heeft de Perfect Finish 4 in 1 drie speciale opzetstukken voor de wenkbrauwen, oksels en bikinilijn. Met de wenkbrauwkam creëer je eenvoudig de look die je wil. Je bikinilijn kun je in 4 lengtes stylen. Op alle plekken blijft je huid blijft ook na het trimmen heerlijk zacht aanvoelen.

Advies verkoopprijs Perfect Finish 4 in 1 trimmer: € 29,99

Geen huidirritaties

Een andere tool is de handzame Perfect Finish Facial Duo. Hiermee laat Intuition zien dat het ook voor vrouwen mogelijk is om gemakkelijk en pijnloos gezichtshaar te verwijderen. Deze speciale trimmer voor gezichtshaar haalt haartjes voorzichtig weg, zodat huidirritaties geen kans krijgen. De Perfect Finish Facial Duo kun je gebruiken voor het trimmen van al het gezichtshaar met het opzetstukje voor het gezicht. Met het precisie-opzetstukje voor de wenkbrauwen verwijder je gemakkelijk kleine haartjes. Het apparaatje heeft een compact formaat, zodat je het gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen in je handtas. Zo is onzekerheid over ongewenst gezichtshaar op elke plek snel verleden tijd.

Advies verkoopprijs Perfect Finish Facial Duo: € 24,99

Shape your Brows

Tot slot is er de Perfect Finish Eyebrow Shaper. Dit is een mesje dat door Intuiton speciaal is ontworpen om wenkbrauwen te stylen en shapen. De vorm van je wenkbrauwen laat je gezicht spreken. Met deze kleine mesjes wordt het wel heel gemakkelijk om zelf te bepalen hoe je je wenkbrauwen vormgeeft. Daarnaast haal je de kleine nieuwe haartjes er snel mee weg. Het was nog nooit zo easy om zelf je wenkbrauwen te stylen. Deze Perfect Finish Eyebrow Shaper wordt jouw nieuwe musthave!

Advies verkoopprijs Perfect Finish Eyebrow Shaper: € 4,99

Wat vond ik ervan?

Ik kreeg de Perfect Finish 4-in-1-trimmer en de Perfect Finish Eyebrow Shape toegestuurd om zelf uit te proberen. Hiervoor gebruikte ik voor vervelende haartjes in mijn gezicht altijd een pincet. Daarmee lukt het ook prima, maar kost net iets meer tijd. Ik vond beide tools erg fijn om te gebruiken. Het verwijderen van de haartjes ging gemakkelijk en was zo goed als pijnloos. Naast mijn Wilkinson-scheermesje liggen nu ook deze tools in mijn badkamerkastje. Maar je neemt ze ook gemakkelijk mee in je tas. Zo zit er bij de Perfect Finish 4-in-1-trimmer een fijn opbergzakje en hebben de Perfect Finish Eyebrow Shape een handig beschermkapje.

Winactie Tools van Intuition by Wilkinson is gesloten

In samenwerking met Miss Publicity mag ik één van de nieuwe Intuition by Wilkinson tools verloten.

  • De winnaar is bekend en zal ik persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

40 thoughts on “Moederdag Cadeau Tip | Nieuwe Tools van Intuition by Wilkinson

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.