KAYA Sieraden Moederdag

Moederdag Inspiratie KAYA Sieraden

Het is alweer mei en dat betekent ook dat het tijd wordt om alvast op zoek te gaan naar de leukste moederdagcadeautjes. Ik heb een paar leuke suggesties voor je gevonden en die wil ik graag met je delen. Daarbij mag ik dan ook steeds een winactie organiseren. Vandaag trappen we af met de mooie sieraden van KAYA Sieraden, die niet alleen mooi zijn, vaak personaliseren en waarbij je een mooi doel steunt! Ik mag vandaag voor Moederdag dan ook een tegoedbon verloten van €30!

KAYA Sieraden

Het is vast niet de eerste keer dat je van KAYA Sieraden hebt gehoord. Ik heb namelijk al een paar keer eerder met ze mogen samenwerken. KAYA Sieraden heeft een ruim aanbod aan gepersonaliseerde sieraden. De sieraden worden in hun eigen atelier samengesteld en gegraveerd, zo kunnen ze veel maatwerk leveren en elke sieraad uniek maken, net als de drager. Naast de ruime keuze zit hun kracht ook in een snelle levering van jouw brievenbuspakje, geheel kosteloos. Ook last minute gepersonaliseerde cadeautjes is geen probleem. Ideaal dus als je nog snel een mooi cadeau voor mama zoekt.

Moederdagcadeau inspiratie

Een gepersonaliseerd sieraad is altijd een mooi cadeau om te geven of te krijgen. Bij KAYA Sieraden vind je heel veel verschillende sieraden zoals ringen, armbanden en kettingen. Neem bijvoorbeeld de namen armband, waarbij je kunt kiezen of je de namen van je kinderen er in laat graveren of kiest voor een mooi bedeltje met hun naam. Je kunt aan deze armbanden ook kiezen voor een geboortesteen of andere bedeltjes. Zelf vind ik de bedeltjes met de vingerafdruk van je kinderen ook erg mooi. De armbanden zijn verkrijgbaar in 925 Sterling Zilver, Verguld en in sommige gevallen ook Rose Verguld. Naast een bedeltjes aan een armband, kun je deze natuurlijk ook hangen aan een mooie ketting.

Het is ook mooi om een sieraad te geven om te delen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een zelfde armband of ketting voor zowel moeder als dochter. En natuurlijk mag oma daar ook niet in vergeten worden.

Giving back project KAYA

Zoals ik al eerder schreef, kun je bij KAYA sieraden niet alleen de mooiste moederdagsieraden vinden, maar wordt van elk verkocht sieraad een klein bedrag afgestaan aan stichting Eduki. Stichting Eduki is een kleine organisatie met een gepassioneerde groep vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om kinderen in Gambia te helpen om naar school te gaan. De afgelopen jaren heeft KAYA ruim 23 duizend euro overgemaakt en daarmee 22 kinderen op een school geplaatst. KAYA financieert voor deze kinderen maaltijden, boeken, schoenen & schooluniformen. Zo maakt het geven van een persoonlijke sieraad van KAYA Sieraden voor Moederdag een nog mooier cadeautje.

Winactie KAYA Sieraden Shoptegoed is gesloten

In samenwerking met KAYA Sieraden mag ik 30 euro shoptegoed verloten:

  • De winnaar is bekendgemaakt en ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

44 thoughts on “Moederdag Inspiratie KAYA Sieraden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.