Glamour Beauty Lover | Clinique SPF30 Face Cream

SPF30 Face CreamElke maand ontvang ik een pakketje van Glamour met daarin een nieuw product van Clinique. Deze maand mocht ik als Glamour Beauty Lover de Clinique SPF30 Face Cream uitproberen Het leek er even op dat ik de tube in de kast kon laten, maar de afgelopen dagen kwam hij zeer goed van pas.

Belang van goede zonnecreme

We weten allemaal heel goed en toch verzorgen we onze huid niet altijd zoals het zou moeten. De zon – hoe fijn die ook is – kan ernstige schade aan je huid aanrichten. Wist je dat 80% van de zichtbare huidveroudering wordt veroorzaakt door blootstelling aan de zon? Dagelijkse bescherming is cruciaal en met de Clinique SPF30 Face Cream in je tas, zit je nooit meer zonder.
Ik kreeg de tube van 30ml, dus ook ideaal maatje voor in mijn tas. In de winkel koop je de tube in 50ml, maar ook daarvoor heb je wel een plekje in je tas.

SPF30 Face CreamClinique SPF30 Face Cream

Clinique’s innovatieve SolarSmart-technologie biedt hoogwaardige bescherming tegen de verouderingseffecten van zonschade. De Face Cream SPF 30 activeert een herstel die de huidverouderingstekens helpt voorkomen, dankzij solar-geactiveerde antioxidanten die zichtbare schade helpen voorkomen. De zonnebrand is zacht genoeg voor de gevoelige huid en is getest op allergie. Hierdoor is deze crème geschikt voor alle huidtypes. Extra fijn is ook dat de crème zowel vetvrij als 100% parfumvrij is.

Hoe te gebruiken

  • Breng overvloedig aan vóór blootstelling aan de zon en naar behoefte.
  • Herhaal iedere twee uur, na het afdrogen met een handdoek, het zwemmen, of het zweten.
  • Voor kinderen onder de zes maanden: vraag raad aan je arts.

Conclusie

Ondanks dat ik weet, dat het belangrijk is om goed te smeren in de zon, vergeet ik het toch nog wel eens. Gelukkig heb wel een dagcrème met SPF15, maar op deze warme dagen is dat niet genoeg. De crème smeert lekker uit en trekt snel in. Ook al is hij 100% parfumvrij, hij ruikt wel lekker, echt naar zonnebrand en zomer. Mijn dochters vinden hem ook erg prettig en is smeren geen straf en doen ze graag mee. Deze tube neem ik de rest van de zomer met me mee in mijn tas.

SPF30 Face Cream

De Clinique SPF30 Face Cream is te koop voor €25.95 bij bijvoorbeeld de Douglas
In deze lijn is er ook Body Cream verkijgbaar en in SPF15, SPF40 en SPF40. Ook is er een aftersun

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.