Review | My Fairy Garden Flowerpot

My Fairy GardenNu de moestuintje hype weer een beetje over is, blijft het tuinieren toch nog wel iets wat mijn meiden erg leuk vinden. Lekker met je vingers in de aarde en wachten tot het plantje opkomt. Toen ik dus de My Fairy Garden Flowerpot zag, wist ik dat mijn meiden dit helemaal leuk zouden vinden. Want in deze bloempot woont namelijk een schattig elfje!.

Tuinieren met kinderen

Ook wij hebben een paar maanden geleden, heel enthousiast meegedaan aan de AH moestuintjes actie. Helaas hebben we op wat worteltjes na, niet veel meer kunnen oogsten. Toch was het zien opkomen van de plantjes een groot feest. Elke dag werd er gekeken of er al wat te zien was en hoe groot ze gegroeid waren. De plantjes werden liefdevol verzorgend en kregen (meer dan) voldoende water. Daar heeft het dus niet aan gelegen. En heel eerlijk gezegd was dat ook het leukste van de moestuintje. Toen ze eenmaal buiten stonden, werd er haast niet meer naar omgekeken.

My Fairy Garden My Fairy Garden My Fairy Garden My Fairy Garden

My Fairy Garden

De My Fairy Garden is een schattig bloempothuisje waarin een klein elfjes woont. Bovenop haar huisje kun je zelf plantjes planten of laten groeien. In elk setje worden zaadjes meegeleverd. Omdat we eerst op vakantie gingen, haddeen we er nu alvast een leuk plantje ingezet met mooie bloemetjes. Helaas was er na onze vakantie niet veel meer van over en hebben de nu ook de zaadjes geplant. Naast het elke dag water geven, kunnen de meiden dan ook leuk spelen met het huisje en het elfje. In het bij geleverd boekje staan ook leuke tips om het tuintje te versieren. Wij hebben alvast zelf wat bloemetjes gemaakt, de slingers opgehangen en een ballerina vriendinnetje voor het elfje in de tuin gezet. Nu is het wachten tot de zaadjes zullen uitkomen.

My Fairy Garden My Fairy Garden My Fairy Garden

My Fairy Garden

 

Drie sprookjesachtige sets

De My Fairy Gardens zijn verkrijgbaar in drie varianten: De Fairy Garden, de Fairy Flowerpot en de Lilypad Gardens. Bij alle drie de My Fairy Garden sets zitten figuurtjes zoals elfjes, kikkers en bloemen. Ook zijn zaadjes bijgesloten, zodat je direct aan de slag kunt. Met deze verschillende sets krijgen kinderen de mogelijkheid om hun fantasie de vrije loop te laten en geeft ze tegelijkertijd de kans om hun eigen plantjes tot leven te brengen en te verzorgen, binnen en/of buiten.

My Fairy Garden My Fairy Garden Flowerpot My Fairy Garden Lilypad

Volg de avonturen van My Fairy Garden

Heel leuk is ook dat de My Fairy Garden te vinden zijn op Facebook, Instagram, Pinterest en op het officiële My Fairy Garden blog. Hier vind je niet alleen goede inspiratie en leuke tips, maar kan je ook volgen wat voor magische tuintjes ander fans hebben gecreëerd.

Verkoopinformatie
My Fairy Garden is te koop bij diverse winkels in Nederland en België. Onder andere zijn ze te vinden bij Bol.com
Fairy Flowerpot €14,99
Fairy Garden €19,99
Lilypad Gardens €29,99

Dit artikel bevat gesponsorde producten en affiliatie links.
Met een affiliatie link krijg ik een kleine vergoeding mocht je het product kopen.
Dit maakt qua prijs voor jou niets uit, maar help je me wel een beetje 😉

Spread the love

2 thoughts on “Review | My Fairy Garden Flowerpot

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.