Getest| L’Oréal Paris Nude Magique Cushion

Nude Magique Cushion foundation 4Ik ben niet echte een beauty-blogger en heb daarom ook nog niet heel vaak een blog geschreven over make-up. Maar omdat ik wel schrijf over alles wat mij lief is, hier dan toch een blog over de Nude Magique Cushion van L’Oréal Paris.

Enige tijd geleden kreeg ik een mailtje van het L’Oréal Paris Make-up team dat ik de nieuwe Nude Magique Cushion foundation mocht testen. Ik gebruik echter niet vaak een foundation, maar was wel nieuwsgierig naar hun nieuwe product. Sinds ik mijn haar heb geverfd en dat 3 tinten te donker is uitgevallen, kan ik wel wat meer kleur in mijn gezicht gebruiken.  Van L’Oreal mocht gelukkig zelf de foundation kleur aangeven. De Nude Magique Cushion foundation komt namelijk in 6 verschillende tinten. Voordat ik die keuze kon maken, wilde ik wel weten hoe deze tinten zouden passen bij mijn huidskleur (zeer licht). Helaas was nog moeilijk om de Nude Magique Cushion in de winkels te vinden. Ik vond ze uiteindelijk wel bij het Kruidvat. Ze hadden echter daar ook niet alle kleuren op voorraad, maar ik kon er  in ieder geval ze wel een paar testen. Ik besloot te kiezen voor Rose Beige (06)

Nude Magique Cushion foundation

Per post ontving ik een paar dagen later een mooi glimmend, paars/roze doosje. Mijn dochters vonden het machtig interessant en met name het spiegeltje wat er in zit. Bij het open doen van het doosje zie je meteen het sponsje liggen. Deze ligt netjes op een dekseltje en blijft zo beschermt van de foundation. De foundation zit verwerkt in een kussentje. Deze is zo makkelijk te doseren op het sponsje.
Het aanbrengen van de foundation met het sponsje vind ik er prettig. Je kunt namelijk alleen maar deppen en niet wrijven, als je je vingers onder het lintje doet. Hiermee wordt de foundation mooier en gelijkmatiger aangebracht. Doordat je eerst dept op het sponsje met de foundation gebruik je ook nooit te veel foundation in een keer.

Nude Magique Cushion foundation 2Nude Magique Cushion foundation 3Nude Magique Cushion foundation 1
Omdat ik niet echt een beauty-blogger ben en ’s ochtends al blij ben dat ik mijn eyeliner een beetje recht heb aangebracht en mijn mascara niet ben vergeten, kan ik de Nude Magique Cushion van L’Oréal Paris niet echt vergelijken met veel andere foundations. Maar ik vind deze hydraterende foundation op waterbasis, erg fijn in het gebruik en het resultaat is mooi natuurlijk en egaal en geeft een frisse teint. Ik denk dus dat dit wel een blijvertje is. Met het handige, niet te groot doosje met spiegeltje neem ik hem ook makkelijk mee in mijn tas.

De Nude Magique Cushion is verkrijgbaar voor €17,95 bij onder ander Kruidvat, Douglas en Bol.com
Momenteel kun je hem echter kopen voor € 12,00 bij het Kruidvat en heeft Bol.com de actie 2+2

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

One thought on “Getest| L’Oréal Paris Nude Magique Cushion

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.