Moederdag Tip| Selfcare momentje met Kneipp Mini-Foot-Spa

De afgelopen weken hebben de moeders van Nederland een topprestatie geleverd. De lockdown betekende dat er naast de dagelijkse huishoudelijke klussen, in combinatie met werken, er ook nog eens een nieuwe rol bij kwam, namelijk die van juf. Voor andere moeders hield de lockdown in, geen contact meer met kinderen en kleinkinderen. Daarom dat we dit jaar alle moeders van Nederland eens extra goed in de watten moeten leggen. De komende week zal ik daarom een aantal winacties organiseren speciaal voor moederdag. Vandaag beginnen we met 5x een Mini-Foot-Spa van Kneipp. Leuk om te geven, maar ook prima cadeautje om op te sturen.

Moederdag Winactie | Selfcare momentje met Kneipp Mini-Foot-Spa

In drukke tijden is het belangrijk om jezelf niet te vergeten. Tijd maken voor jezelf is soms moeilijk, als er aan alle kanten aan je getrokken wordt. Toch is het belangrijk goed voor jezelf te zorgen. Met deze nieuwe Mini-Foot-Spa van Kneipp kun jij je voeten al helemaal zomerklaar maken.

Lopen op blote voeten

Nu ik hele dagen thuis ben, merk ik dat ik steeds meer de hele dag op mijn blote voeten door het huis loop. Het aantrekken van sokken en/of schoenen heeft weinig meerwaarde. Ik merk dat mijn voeten daar wel aan moeten wennen. Waar ze voorheen de hele dag lekker warm in mijn sokken en schoenen zaten, worden ze nu blootgesteld aan de droge lucht. Lopen op blote voeten heeft zo zijn voor- en nadelen, las ik in dit artikel in de Libelle. Naast dat je een beter natuurlijk looppatroon krijgt, en sterkere beenspieren, geeft het je lichaam ook een beter evenwicht en balans en krijg je gezonde eelt op je voeten. Het nadeel is wel weer dat je gevoeliger bent voor het oplopen van voetschimmels en wratten.

Goede voetverzorging

Het is dus belangrijk om goed voor je voeten te zorgen. Omdat een bezoekje aan de pedicure er nu even niet in zit, zul je thuis aan de slag moeten. Naast het bijhouden van je teennagels en deze mooi lakken, kun je ze ook verwennen met een lekkere Mini-Foot-Spa. Kneipp heeft daarvoor handige pakketjes gemaakt met daarin een zakje verwennende voetbadkristallen en een zakje voetencrème.

Selfcare momentje met Kneipp Mini-Foot-Spa

Kneipp Mini-Foot-Spa: 2-in-1 foot bath & care

De Mini-Foot-Spa van Kneipp reinigt en verzorgt de voeten en verzacht eelt. Het voetenbad bevat een hoog gehalte aan puur en zuiverend thermaal bronzout.

Stap 1: Ontspan en verzorg je voeten in een voetenbad van de voetbadkristallen met hibiscus- en vijgenextract en geniet van de betoverende zacht zoete geur.
Stap 2: Breng daarna de intensief verzorgende voetcrème met rijke sheaboter en vijgenextract aan voor zachte en soepele voeten.

Hibiscus- en vijgenextract

Hibiscus- en vijgenextract vormen de perfecte combi voor een zachte en verfijnde geurbeleving. Ze hebben een herstellende werking dankzij natuurlijke antibacteriële eigenschappen. In combinatie met sheabutter biedt het een vochtinbrengende werking met allantoïne en vitamine E.

Puur zuiverend thermaal bronzout

De zoutkristallen die gebruikt worden in de Kneipp Mini-Foot-Spa, worden gewonnen uit de enige overgebleven zoutmijn in Europa, Saline Luisenhall. Op een diepte van 460m worden de zoutkristallen gewonnen uit de zoutafzettingen van een 250 miljoen jaar oude zee. Deze zoutkristallen zijn bijzonder rijk aan reinigende en harmoniserende mineralen en sporenelementen, gevrijwaard van iedere vorm van luchtvervuiling en chemicaliën.

Dit nieuwe Kneipp product is vanaf nu verkrijgbaar via Kneipp.nl en bij diverse drogisten, adviesprijs € 2,99 (per stuk).

Selfcare momentje met Kneipp Mini-Foot-Spa

De Kneipp Mini-Foot-Spa is een tijdelijke aanvulling op het bestaande Kneipp Voetverzorgingsassortiment:

Kneipp Mini-Foot-Spa

Winactie 5x Kneipp Mini-Foot-Spa is gesloten

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

78 thoughts on “Moederdag Tip| Selfcare momentje met Kneipp Mini-Foot-Spa

 • Dat verdient dochter Marith wel
  Een verwenmoment is heel welkom
  Ze werkt gewoon door in de kinderopvang
  En heeft thuis nog haar gezin
  Zou haar graag verrassen

 • Mijn moeder heeft altijd last van haar voeten en een bezoekje aan de pedicure voorlopig niet kan. Kan ze toch haar voeten de nodige behandeling/zorg verlenen

 • Raaf Klein says:

  Ik doe graag mee aan deze fantastische winactie. De producten van Kneipp vind ik heerlijk en nu ik de hele dag binnen op blote voeten loop, merk ik aan mijn voeten dat deze wat meer verzorging nodig hebben. Ze voelen droog aan en zien er grauw uit. Dus deze producten zullen een feestje zijn voor mijn voeten.

 • Suzanne Verkooijen says:

  Ik doe graag voor mezelf mee als dat mag… ik zou mijn voeten extra aandacht moeten geven. Met deze fijne producten moet dat wel lukken! Na een drukke werkweek in de thuiszorg zou het heerlijk zijn om mijn voeten te vertroetelen ??

 • Christel says:

  Wij doen graag mee voor onze hippe oma. We zwaaien voor het raam, we geven handkusjes en af en toe een digitale kus.
  Wat zou het fijn zijn om haar hiermee te verrassen. Super actief van jullie! Fijne moederdag allemaal ?

 • Jennifer Lee says:

  Wat een ontzettend leuke actie! Heb eerlijk gezegt nog nooit echt mijn voeten op zo een manier verzorgt, dus ben heel erg benieuwd naar dit pakket!
  Loop nu veel op blote voeten door huis en hol continu achter mn zoontje aan, in huis en buiten. Dus ik denk dat mijn voetjes wel wat verzorging kunnen gebruiken!

 • Jacqueline van de Manakker says:

  Ik doe heel graag mee, want dat kunnen mijn moeilijke voeten wel gebruiken en zeker nu ze niet elke 6 weken naar de pedicure mogen

 • Woh wat een heerlijke verwennerij ❤is dit voor onze voetjes, want die kunnen zo lekker voetenbadje? super goed gebruiken.Helemaal nu we niet meer naar de pedicure ? kunnen in verband met die heftige corona virus. Als grote? KNEIPP fan zou dit vast ook erg fijn zijn om mijn voeten hiermee te verwennen!! ❤?❤

 • Heerlijk lijkt me da voor mijn moeder, ik zal haar lekker in de watten leggen. Kopje koffie zetten, wat crosantjes van thuis mee. En haar voeten lekker verwennen. Door de stukken die ze loopt vind ze dit vast lekker!

 • Majonne Twigt says:

  Wat een respect heb ik voor de zorg, steeds maar lopen en staan. Nu ik naast mijn gewone werk ook ondersteun in de zorg loop ik ook veel meer. Ik doe mijn werk graag, zeker nu, maar ben ook wel wat jaloers op die klagende mama’s die hun kinderen zat zijn. Ik mis hen, ik zie ze nu minder dan normaal. Mijn voeten kunnen wel wat verwennerij gebruiken.

 • Marian Zw says:

  Kneipp is echt heerlijk! De geuren, echte verwennerij. Ik zou wel samen met mijn schoonzusje een minifoot spa willen. Ze werkt in de thuiszorg, is mantelzorger en moeder van drie kids. Die taken die deze tijd echt heel veel extra aandacht vragen.

 • Timber Halbesma says:

  Wat een leuke actie! Nu de schoonheidsspecialiste gesloten is doe ik voor mijn moeder haar nagels. Het zou super leuk zijn om dat een keer extra speciaal te kunnen doen met dit setje van Kneip!

 • Anita te Gussinklo says:

  Mijn moeder gaat normaal gesproken 1x in de zes weken naar de pedicure.
  Maar ja in deze corona tijd gaat dat niet.
  Daarom lijkt me dit een super geschikt Moederdag cadeau.

 • Hebben jullie dat ook? Met zomerschoenen aan heb ik ijskoude enkels en in winterschoenen puf ik weg 😉 tijd voor een minifoot spa!

 • Dit heerlijke voetverzorgingspakketje zou ik graag aan de moeder van mijn kleinkinderen willen geven voor het doen van alle boodschappen voor mij tijdens deze coronacrisis.
  Ik volg op bloglovin en waag graag weer een kansje.

 • Claudia says:

  Ik zou mijn eenzame buurvrouw er blij mee willen maken. Normaal gesproken ga ik geregeld bij haar op de thee, nu kan dit niet.

 • Lisette Kleiweg says:

  Voor mijn nichtje! Als verpleegster loopt ze de hele dag, voetverwennerij is dan zalig ?. Ik volg je al op fb, insta en bloglovin .

 • Heerlijk, die wil ik wel winnen! En aangezien mijn kleuter op school niks kan maken voor moederdag, wil ik best zelf kans maken op een cadeautje 😉
  Als de gewone schooldagen straks weer beginnen in het speciaal onderwijs, zullen mijn voeten wel weer moeten wennen en wil ik ze wel verwennen…

 • Ik ben een alleenstaande hard werkende moeder met een visuele beperking van een zoon met een autismevorm , wij zijn maar met z’n tweetjes. Ik volg op Instagram onder Momzymom , Facebook onder Diny Gijsberts Twitter onder MissMomzy en pintarest onder DinyG bloglovin ook

 • Linda Smeets says:

  Mijn voeten kunnen wel wat verwennerij gebruiken na 2 maanden niet behandeld te zijn geweest door de pedicure… Kortom, ik doe graag mee.

 • kempenaers anita says:

  doe graag mee voor mijn dochter die moet in de zorgsector wel wat rondlopen kan ze s’avonds haar voeten eens goed verzorgen

 • Grete Karina says:

  Mijn moeder van 85 is de spil van onze hechte familie!
  Ze staat voor iedereen klaar en klaagt nooit.
  Zij verdient zo’n heerlijke Kneipp Mini-Foot-Spa meer dan wie dan ook, het is haar en haar moeilijke voeten dan ook van harte gegund.

 • Mijn zus en ik hebben 1x per kwartaal een zussendag en dan gaan we vaak onze voeten/nagels/gezicht laten doen, dat kan nu helaas niet. Daarom stuur ik haar graag deze oppepper!

 • Rosemary van Duinen says:

  Voor mijn dochter, de liefste moeder voor mijn kleinkinderen..zij verdient wel een momentje voor haarzelf, lekker ontspannen met een voeten verwennerij.

 • Sonja van den Beemd says:

  Voor mijn dochter die in deze tijd het vuur onder haar voeten uitloopt op haar werk. lekker ontspannend voor haar

 • Esther Heijgen says:

  Ik gun het mijn mamma omdat ze nu aan de andere kant van Nederland woont en ik er niet zomaar even langs kan gaan op Moederdag.

 • Xaviera Jamie says:

  Mijn moeder van 85 zit al weken afgezonderd in quarantaine! Haar wil ik reuze graag verrassen met dit heerlijke verwenpakket! Ik weet zeker dat ze blij verrast zal zijn en het zal vinden”dol-fijn”! Graag loot ik mee!

 • Met kinderen in verschillende leeftijden is het voor mijn moeder rennen en stilstaan. Petje af voor haar en ik gun haar deze footspa van harte

 • Wat een leuke actie. Als hardwerkende zorgmedewerkster hebben mijn voeten heel wat te verduren. Met een verhuizing en de zomer in het vooruitzicht kan ik mezelf goed verwennen met dit pakket. Fingers uhh toes crossed!

 • Mijn moeder verdient een verwenpakketje omdat ze ook nu in coronatijd hard werkt om hwt bedrikf draaiende te houden. Daarnaast staat ze ook nog altijd voor mij klaar.

 • Riekie Bos says:

  mijn lieve MAMSIE is VERPLEEGKUNDIGE en werkt in deze bizarre tijd heel wat meer uurtjes dan normaal!
  Ik ben onwijs trots op haar en hoop haar op Moederdag blij te mogen maken met zo’n luxe Kneipp Mini-Foot-Spa voor haar vermoeide voetjes.

 • Patricia Paling says:

  Oh, dat zou echt super zijn! Ik doe graag mee voor mezelf, want mijn voeten zijn heel erg droog en kunnen goed verzorging gebruiken. ???

 • Jeanine van Rijswijk says:

  Omdat mijn moeder de liefste moeder van de wereld is. Ze loopt veel voor haar werk dus ze kan wel wat ontspanning vier haar borstreconstructie gebruiken.

 • Mijn buurvrouw omdat ze op haar tenen moet lopen in deze tijd. Extra aandacht voor haar voeten zouden haar voeten goed doen.

 • Dit zal mijn moeder heerlijk vinden. Ze heeft altijd zo’n last van kloven en eelt op haar voeten. Nu kan ze heerlijk zachte voetjes krijgen.

 • rachelle says:

  mag mn handen wel dicht kneippen als ik deze actie win!
  Perfect voor mijn moeder, nu ik thuis moet studeren moet mijn moeder nog vaker naar al mijn flauwe woordgrapjes luisteren. Denk dat ze een verwen pakketje wel kan gebruiken! 🙂

 • Marian B says:

  Mijn voeten zijn nog niet lente- en zomerproof. Wat extra aandacht en verzorging zou wel fijn zijn. Dit pakket lijkt me een prima begin!

 • De voeten worden toch al snel vergeten merk ik ook aan mezelf. Tijd voor wat verwennerij. Een leuke bezigheid om samen met mijn moeder te doen.

 • Jaa Kneipp! Toch wel een van de merken waar ik het allerdolst op ben. Ik gun het mezelf niet vaak, omdat ik het wat prijzig vind. Maar met dit mooie pakketje zouden ik en mijn voetjes heel blij zijn! Fijn om m’n voeten wat extra te verzorgen, zeker nu ik in deze tijd een stuk vaker wandel dan normaal!

 • Wat een leuke actie! Ik ben hier terecht gekomen omdat ik op zoek ben naar een leuk Kneipp cadeautje voor mijn moeder voor moederdag. Mijn moeder heeft een hele droge huid (ook haar voeten). Deze voetenbad-spa van Kneipp heb ik nog nooit gezien en zij denk ik ook niet. Ze houdt heel erg van de producten van Kneipp. Zo’n foot-spa zal zeker wel bij haar in de smaak vallen en dus goed van pas komen!

 • Claudia says:

  Mijn moeder verdient een mini voetspa, omdat ze:
  M-ijn grote steun en toeverlaat is
  A-ltijd voor mij en mijn gezin klaar staat
  M-eedenkt en -helpt op een lieve manier
  A-bsoluut de beste moeder is die je maar wensen kunt

 • Jacqueline de Waal says:

  Kneipp ik ben dol op jullie producten doe daarom heel graag mee aan deze leuke actie voor mijn zoon die is de hemel is weet zeker dat hij dit geweldig zou vinden.

 • Ik gun mijn mieder het allerbeste omdat zij mij dat ook gunt. Ze is er altijd en staat altijd voor mij klaar, dus zij verdient zeker deze lekkere foot spa van kneipp.

 • tamara van der smissen says:

  Omdat ik nu in deze corona crisis te voet naar mijn werk ga!. Onze 2e auto is door de crisis nl. de deur uit. Aangezien ik dicht bij mijn werk woon (30 min. lopen) kan ik te voet gaan. Maar ai, dat voel ik wel hoor!. Elke dag heen en terug!. Goed voor mijn lichaam, maar niet voor mijn voeten.

 • M. v. D. says:

  Heel graag voor mij en mijn moeder. Eerlijk zullen we alles delen;) Voor mijn moeder omdat ze komende week na heel veel tegenslag eindelijk mag gaan verhuizen en voor mij omdat mijn moeten wel wat spirit kunnen gebruiken om onze 3 little boys bij te kunnen houden:)

 • Danique says:

  Ik zou dit heerlijke pakket graag voor mijn lieve mama willen winnen. Ze is vandaag 70 jaar geworden en ondanks alle cadeautjes en kaartjes vind ze de leeftijd heel erg.. daarom zou dit super leuk zijn om samen een Spa dagje thuis te houden nu ze nergens heen kan! Ik duim voor haar!!

 • melissa says:

  heerlijk. voor mezelf 😉 nu mijn dochter pokemon go heeft ontdekt lopen we wat af en kunnen mijn voetjes wel wat ontspanning gebruiken

 • Iris Bakker says:

  Wat leuk zeg, ik zou dit graag voor mijn schoonmoeder willen winnen, want die rent zich de blaren op haar voeten tijdens haar oppasdagen

 • Matanga says:

  Ik zou mijn lieve vriendin graag willen verrassen met deze Mini-Foot-Spa. Ze heeft haar man onlangs verloren en is haar leven weer aan het oppakken (met een opleiding podotherapie!).

 • Caroline says:

  Oh wat zou dit een fijne verrassing zijn. Mijn moeder is helaas niet meer onder ons anders had ik haar er blij mee gemaakt. Dit wordt de 3e Moederdag zonder haar. Na al het thuiswerken ben ik wel toe aan wat wat self-care met een me-momentje.

 • Charlotte says:

  Mijn lieve moeder heeft diabetes en kan nu vanwege de Corona situatie niet naar de medisch pedicure gaan. Terwijl dat eigenlijk wel nodig is, en haar voeten goed verzorgd moeten worden. Ik zou haar heel graag blij maken met dit prachtige pakket! En doe heel graag voor haar mee!!

 • Ik doe heel graag mee vooor mijn moeder. Ze zat helaas vanwege voetklachten ook al voor de huidige pandemie thuis en haar voeten kunnen dus zeker wel een positieve boost gebruiken!

 • Mijn voeten verdienen altijd wel wat meer aandacht; ik geniet enorm van een voetmassage en een voetenbadje! Deze winactie is echt iets voor mij!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.