Moederdag Winactie | Mini Mama Momenten - even 10 minuten voor jezelf

Moederdag Tip| Mini Mama Momenten – even 10 minuten voor jezelf

Als ik om mij heen vraag aan andere moeders wat ze het liefst zouden willen krijgen voor moederdag, dan is het eigenlijk het antwoord van de meeste moeders – even tijd voor mezelf. De afgelopen weken zijn zwaar geweest voor iedereen. Op werk, in de zorg, of thuis alle ballen in de lucht te houden. Natuurlijk worden moeders ook blij van alle lieve knutsels, ontbijtjes op bed, bloemen en chocolade, maar eigenlijk willen ze even een momentje voor zichzelf. Dit boek – Mini Mama Moments van Annet de Vries geeft 52 praktische manieren om even voor jezelf te zorgen en die 10 minuten voor jezelf te pakken. Ik mag dit boek van Gezinnig weggeven.

Moederdag Winactie | Mini Mama Momenten - even 10 minuten voor jezelf

Moederdag – Mama Momentjes

Op 10 mei is het Moederdag! Zeker dit jaar verdienen alle moeders het om in het zonnetje gezet te worden. Helaas zullen de meeste kinderen dit jaar geen mooie knutsels op school of de opvang hebben gemaakt. Toch is het allerliefste cadeautje dat moeders zouden willen krijgen, niet duur en gemakkelijke te maken – even tijd voor haarzelf. Natuurlijk kun je dit doen door het bad voor haar vol te laten lopen, lekker de hele dag buiten te gaan spelen en alle intenties om MAMA te zeggen, te veranderen in PAPA.

Even 10 minuten voor jezelf

Van een beetje tijd voor zichzelf worden alle moeders heel blij. Maar dat geldt natuurlijk niet alleen op Moederdag. In het boek Mini Mama Momenten komen 52 manieren aan bod om beter voor jezelf te zorgen. Ieder Moment is opgebouwd uit een oefening (doemoment), tips en verdiepende informatie (leesmoment) en ruimte voor aantekeningen (invulmoment). Van je onderdompelen in een (voeten)bad, dansen in je woonkamer, op date gaan met jezelf tot voelen wat je voelt. Het enige wat je nodig hebt is 10 minuten. Gun het jezelf. Zorg voor jezelf. Enjoy!


Alle Mini Mama Momenten zijn zorgvuldig geselecteerd, aandachtig geïllustreerd en alfabetisch gerangschikt. Mini Mama Momenten is hét ultieme self-care naslagwerk voor iedere drukbezette moeder.

Annet de Vries

Annet de Vries (Het Waardenhuis) sprak honderden vrouwen tijdens het schenken van (een kopje) aandacht. Voor dit boek verzamelde ze wijsheden, testte ze oefeningen en dook ze in haar eigen ervaring als moeder. Annet organiseert retraites en workshops en kan worden ingehuurd met haar Mobiele aandachtschenkerij®.

Heel Gezinnig

Een boek dat moeders helpt om die broodnodige rust en ruimte te pakken is een aanwinst voor onze collectie. De oefeningen zijn praktisch en haalbaar, en ook de bemoedigende woorden van Annet passen perfect bij onze missie. Aan de basis van een smooth familylife staat immers een moeder die goed in haar vel zit.

Hardcover, 13 x 20 cm, 352 pagina’s € 21,95 te koop in de webshop van Gezinnig en Bol.com

Mini Mama Momenten Inhoud

Winactie boek Mini Mama Momenten – even 10 minuten voor jezelf is gesloten

Mini Mama Momenten
 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

39 thoughts on “Moederdag Tip| Mini Mama Momenten – even 10 minuten voor jezelf

 • Linda Raaijmakers says:

  Als de tweeling in bed ligt vind ik het heerlijk om met een maskertje op en een kop thee Netflix te kijken of een boek te lezen

 • Ontspannen. Daar gaat een momentje voor mijzelf om. Het hoeft niet lang te zijn, maar gewoon even rust. Even opladen. Ik ben heel benieuwd wat er allemaal in het boek staat en hoe het mij kan helpen te ontspannen.

 • Deborah says:

  Wat een leuk boek! Me time heb ik soms echt even nodig. Met een man aan een studie en met 2 kleine kids is het soms zoeken naar tijd voor mezelf. Me time is voor mij even een warm bad of iets kunnen doen met mn fotografie hobby.
  Ik doe graag mee om meer korte me momentjes te leren kennen.

 • Linda Smeets says:

  Wat een leuk boek! Ik doe graag mee.
  Een beetje me-time is geen overbodige luxe en dat kan ik echt iets vaker gebruiken eerlijk gezegd… 10 minuten voor mijzelf? Dan zit ik het liefst even in een comfortabele stoel met een kop thee en een goed boek.

 • Lonneke says:

  10 minuten voor mezelf zijn zeldzaam. Ik hoop dan een warme cappuccino te kunnen drinken en een tijdschrift erbij te pakken of een sudoku te maken…

 • Ingrid Veltkamp says:

  Dit lijkt mij een geweldig boek om aan mijn dochter te geven die 4 dagen geleden Moeder is geworden van een geweldige zoon “Walt”

 • Ik ben 74jaar en in quarantaine omdat ik tot de risicogroep behoor en heb alle tijd voor mijzelf.
  10 minuutjes momenten om te ontspannen heb ik niet nodig.
  Wat ik graag doe is achter mijn computer zitten en reageren op de blogs.
  En dat duurt langer dan 10 minuten, omdat ik dat heel leuk vind.
  Mocht ik winnen, dan geef ik dit boek “Mini Mama Momenten” aan mijn dochter.
  Zij heeft het met haar thuiswerken, boodschappen doen voor ons en drie schoolgaande kinderen heel druk.
  Haar zou ik graag willen verrassen.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 • Even lekker iets voor mezelf, even rustig alleen douchen, of even op de bank een tijdschrift lezen, of tv kijken.
  Kan ik nu wel gebruiken. Nu extra veel thuis met de kids en zwanger.

 • Heleen Haarsma says:

  10 min voor mezelf komt niet heel vaak voor, maar mocht het voorkomen dan vind ik het heerlijk om een stuk uit een mooi boek te lezen en het liefst lekker buiten in de zon. 🙂

 • SophiaG says:

  Rust en ontspannen, dat heb ik niet vaak. Maar als ik ergens een paar minuten kan pakken dan toch even lekker in bad met een boek erbij én vooral de deur op slot.

 • Mijn moeder heeft juist deze week aangegeven elke dag weer een momentje wil pakken voor yoga. Maar dat wil nog steeds niet lukken, dus voor haar wil ik dit graag winnen

 • Iris Bakker says:

  Oef, 10 minuutjes voor mezelf, heerlijk! Momenteel zou ik mijn puzzel van 1500 stukjes erbij pakken, heel fijn. Helaas pak ik in de praktijk dan te vaak mijn telefoon, waar je natuurlijk totaal geen voldaan gevoel aan overhoudt

 • even heerlijk diamond painten als ik even tijd heb. het ligt altijd klaar, zodat ik altijd even snel een stukje kan doen. heerlijk ontspannend

 • Ik doe mee, als ik even 10 minuten voor mijzelf heb dan zal ik het het liefste doen met een heerlijk stuk gebak en een speciaal kop koffie!

 • Charlotte says:

  Ik neem een momentje voor mezelf door in bad te gaan. Daarna kan mama er weer extra fris tegenaan. Echt totaal ontspannen is het natuurlijk niet. Maar het maakt de pret niet minder => ik geniet. Daarna weer heerlijk naar mijn dochter en het dagelijkse leven. Hoewel ik best wat meer mini mama momenten zou willen beleven. Vandaar dat ik meedoe in de hoop dat ik win. De groetjes ik ga nu terug naar mijn gezin 🙂

 • Als ik even 10 minuten voor mezelf heb, zit ik het liefst in het zonnetje in de tuin met een goed boek en een lekker glas wijn.. bijvoorbeeld met dit boek 😉

 • Desiree says:

  Als ik even 10 minuten voor mezelf heb ga ik heerlijk ontspannen een boek lezen met een lekkere kop thee en en stukje chocolade. Even optimaal genieten zonder de kids.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.