NIjntje

Winweek #2 | Nijntje op de muur

Vandaan heb ik weer een nieuwe winactie voor je klaar staan. De eerste winactie uit een samenwerking op Mama’s Liefste was een muursticker. Nu mag ik er weer eentje weggeven van Nijntje uit de Dick Bruna collectie van KEK Amsterdam, samen met een poster.

Nijntje

Muurstickers zijn een leuke manier om je baby- of kinderkamer een bepaald thema te geven. Waar je vroeger nog koos voor een (druk) behang met print, kun je nu op een snelle en simpele manier dit doen met een sticker op de muur. Ook hoef je geen handige sjaak te zijn om dit te doen. Het enige wat je nodig hebt is een mooie egale muur en je kunt direct aan de slag, met verbluffend resultaat.

Nijntje

Wie houdt er nu niet van Nijntje en haar vriendjes. In binnen- en buitenland worden kinderen al jaren voorgelezen uit deze bekende boekjes van schrijver en illustrator Dick Bruna. Zijn tekeningen zijn uit duizenden herkenbaar door het strakke lijnen en heldere kleuren. Deze tekeningen zijn niet meer weg te denken uit menig jeugdherinnering. Vorig jaar nog vierde Nijntje haar 60e verjaardag. Wereldwijd zijn er al meer dan 85 miljoen boekjes verkocht en deze zijn vertaald in maar dan 50 talen.

KEK Amsterdam

KEK Amsterdam is leuk familiebedrijfje uit, waar anders, Amsterdam. Hun liefde gaat uit naar voor mooie spullen voor aan de muur. Ze bieden een grote collectie behang, muurstickers en posters aan, ie net even anders zijn; muursticker van levensechte dieren tot behang met wolkenluchten uit de Gouden Eeuw en posters van Kikker en Fiep Westendorp.

NIjntje by KEK Amsterdam

In samenwerking met Mercis heeft KEK Amsterdam nu ook een hele nieuwe collectie unieke muurstickers en posters van Nijntje en haar vriendjes uitgebracht. Van Nijntje in haar blauwe bloemetjesjurk tot de bekende dieren uit de dierentuin. De muurstickers.zijn verkrijgbaar in verschillende maten en deze kun je ook personaliseren met de naam van je kind. Om het thema verder door te voeren zijn er ook posters verkrijgbaar van dit beroemde konijntje.

  

Winactie 

Wil je ook graag zo’n leuke muursticker en poster van Nijntje? Dan heb je geluk, want ik mag een setje naar keuze weggeven van KEK Amsterdam.

  • De winnaar is…. Corine N – Gefeliciteerd!Winnaar Nijntje
    Ik mail je vandaag om te zorgen dat je het boek zo snel mogelijk kunt bestellen en nog hopelijk voor de kerst in huis hebt.
    Vergeet niet te reageren binnen 48 uur, anders zal ik een nieuw lootje trekken..

samenwerking

Spread the love

43 thoughts on “Winweek #2 | Nijntje op de muur

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.