FEELGOOD WINWEEK #1

Feelgood Winweek #1 | Kneipp Silky Secret Pakket [gesloten]

Vandaag is het Blue Monday – de meest depressieve dag van het jaar. Omdat ik niemand zo’n dag gun, start ik deze week met de Feelgood Winweek. Elke dag maak je kans op een mooie prijs om deze winter blues te verdrijven. Vandaag de eerste giveaway; een Silky Secret verwenpakket van Kneipp. Heerlijk om je even mee terug te trekken voor een momentje voor jezelf en de donkere buitenwereld buiten te sluiten.

FEELGOOD WINWEEK #1

Blue Monday

De term Blue Monday wordt sinds 2005 gebruikt om de meest depressieve dag van het jaar aan te duiden. Dit werd bepaald door de Britse psycholoog Cliff Arnall. Hij keek naar een aantal factoren die maken dat mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen, zoals het weer, schulden, motivatie, de voortgang van de goede voornemens en hoelang geleden het Kerst was.

Blue Monday FormuleHierin is W een maat voor het weer, D voor de schulden, d voor het maandelijkse salaris, T voor hoelang geleden het Kerst was, Q staat voor hoe goed men nog de goede voornemens volhoudt, M voor het motivatieniveau en Na voor het gevoel om actie te ondernemen. Echter wordt er bij deze formule niet aangegeven wat de eenheden zijn van de variabelen.

Blue Monday valt altijd 3 weken na het nieuwjaar. Op dat moment zijn bij de meeste mensen de goede voornemens mislukt, zijn de dagen nog donker en en lijken alle vakanties nog heel ver weg. Daarnaast is de maandag voor veel mensen de eerste dag van de werkweek en daarmee ook niet de meest favoriete dag van de week. Arnall werd in academische kringen overladen met kritiek, maar desondanks wijden veel grote kranten en andere media jaarlijks kritiekloos aandacht aan het fenomeen. [bron Wikipedia]

Momentje voor jezelf met Silky Secret

Waarschijnlijk moet je vandaag ook gewoon naar je werk en kom je pas weer thuis als het alweer donker en koud is. Wat dan helpt is om even lekker terug te trekken in de badkamer (als de kinderen in bed liggen). Maak een warm bad klaar of ga lekker lang onder de warme douche staan. De producten van Kneipp zijn met hun intense geuren en goede verzorging daarbij ideaal. Zo heeft de Silky Secret lijn van Kneipp een zachte en luxe geur van zijdeboombloesem. Deze streelt de zintuigen, wat een heerlijk me-momentje compleet maakt. De bodylotion, badcrème en crème douche zijn rijk aan het verzorgende melkproteïnen, die maken je huid zijdezacht. Gun jezelf een moment van luxe met deze heerlijke producten. Kneipp Silky Secret is geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder de droge huid, dus ideaal voor koude winterdagen.

Feelgood Winactie #1 Kneipp Silky Secret verwenpakket is gesloten

Op deze Blue Monday en eerste dag van de Feelgood Winactie Week mag ik van Kneipp een Silky Secret verwenpakket verloten met daarin de nieuwe scrub, een douche foam en een bodylotion spray.

We winnaar is


Kneipp Silky Secret

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Samenwerking

Spread the love

86 thoughts on “Feelgood Winweek #1 | Kneipp Silky Secret Pakket [gesloten]

 • Wat altijd helpt is bewegen dus ik loop 3 keer per week hard en kom dan blij en gereset terug dan heerlijk douchen en kan ik weg echt weer tegen!

 • Een heerlijke prijs, de beste remedie tegen een depri dag vind ik:”. Iets lekkers maken of bakken! Iets extra lekkers voor het avond eten. Of gewoon een fijne appeltaart maken, die heerlijke geuren in huis. Daar wordt je blij van, depri dag of niet.

 • elisabeth maria martina says:

  ik ga oppassen op kleinzoon quinn en kleindochter lise en dan krijg ik die lach niet meer van mijn gezicht, dit word een hele vrolijke dag

 • Patricia lubbertje says:

  Mijn beste remedie tegen een wat mindere dag is te kijken naar wat je allemaal wel hebt, aandacht te geven aan mezelf en de mensen van wie ik hou. Even de tv uit en echt praten met elkaar. Een spelletje doen helpt ook altijd erg goed.
  Ik maak graag kans op dit fijne verwenpakket. Dan deel ik met mn vrouw, vind ze vast niet erg hihi.

 • Karen de Jong says:

  Ook al is het een koude en donkere tijd, met zo’n groot Kneipp pakket is het echt verwent worden! Mijn grote bad vol laten lopen en genieten maar!

  ❤❤ Wat wij doen om van deze dagen toch iets moois te maken? We spreken altijd af dat we in deze week plannen maken voor de zomervakantie!? Lekker alle vakantie sites afgaan en mooie locaties bekijken, de foto’s beuren ons echt op!?? Dus ook al is het hier nog hardstikke winter, het vooruitzicht van een lekker strand, de kids bij het zwembad en heerlijke restaurantjes zorgt toch voor een zonnetje in huis!❤

 • Ik vier altijd de dag voor blue monday mijn verjaardag. Dat betekent dus dat er vandaag nog wat taart over is en vele cadeautjes om van te genieten!!?? Wat wil een vrouw nog meer??? Ja een heerlijk Kneipp pakket zou het helemaal af maken!❤

 • Jezelf extra verwennen deze dag is mijn manier om deze dag door te komen , dus die leuke afgeprijste shirtjes met glitteropdruk zijn besteld ! Heb je meteen wat om vóóruit te kijken !
  Volg op facebook, bloglovin en google+. Instagram onder Momzymom, twitter onder MissMomzy en pinterest onder DinyG

 • Ik doe graag mee met deze winactie! Mijn beste remedie tegen een depri dag is de dingen even iets rustiger aan doen want, anders gaan ze mis! En vooral eerst de leuke dingen doen. Zodat de dag iets minder depri wordt!
  Het valt niet altijd mee.. maar we moeten ermee dealen!

 • Mijn remedie tegen een blu Monday is toch echt een flinke wandeling met onze hond om daarna even te ontspannen onder de douche, of even heerlijk los met de kleine neefjes in een speelpark. Ook ga ik dan vaak als een speer door het huis om schoon te maken en zet ik die avond alle kaarsjes aan voor een liefdevolle filmpje met z’n 2.

 • Mijn beste remedie tegen een depri-dag is onder dekentje op de bank met thee en chocolade bij de hand heerlijk Netflixen en hele serie erdoorheen jassen!

 • Lisette Kleiweg says:

  Heerlijk pakket, ik doe graag mee ! Op een depri-dag kleed ik me in felle kleuren, liefst rood, want dan voel ik me na een uurtje en koffie met dubbeldik belegde boterham alweer veel beter.

 • Mijn beste remedie tegen een depridag is uitslapen en daarna nog even in bed tv kijken (maar dat komt heel weinig voor met de kinderen), kleurboek voor volwassenen pakken, puzzelen of als het lekker weer is een wandeling maken. O ja en chocola helpt ook goed (maar niet voor mijn lijn). Maar nu komt daar natuurlijk die warme douche met lekker ruikende produkten van Kneipp Silky bij.

 • Anita te Gussinklo says:

  Ik sluit mezelf op in de badkamer, neem een lekker bad.
  Geurkaarsjes aan,muziekje erbij, heerlijk.
  Ook geef ik mijn lichaam een scrub, mijn gezicht een maskertje en geef extra aandacht aan mijn handen & voeten.
  Met dit pakket van Kneipp moet dat zeker lukken.

 • Voor mij is vandaag geen blue monday, ik voel me hartstikke positief. De maan vanmorgen was prachtig en vandaag met de zon erbij, niets te klagen. Als ik me wel wat minder voel neem ik een heerlijk bad of ga ik een leuke chickclit lezen. Het kneipp pakket zou bij mij dus goed terechtkomen

 • Willie Visschedijk says:

  Ooohh dat lijkt me echt pure verwennerij. Mijn remedie tegen Blue Monday is het terugkijken van zonnige vakantiefoto’s! Op zulke momenten herbeleef je de gevoelens behorend bij die vakantie opnieuw!

 • Weer of geen weer, maar zeker op deze prachtige maandag met de heldere blauwe vrieslucht, ik ga altijd naar buiten, maak een stevige wandeling en ben dan letterlijk even “weg” van alle zorgen en hersenspinsels! En bij thuiskomst helpt een heerlijke kop kruidenthee, een stuk pure chocolade én een heerlijk bad ( ja, samen met Kneipp) om de dag mee af te sluiten, zodat er mooie dromen komen en ik verkwikt weer opsta!

 • Ik voelde me vanochtend een beetje verdrietig en wat ik gedaan heb, is mijn favoriete muziek aangezet en gesport. Daarna voelde ik me zoveel beter!

 • Vandaag ben ik jarig op blue monday maar niet getreurd gewoon zelf de slingers ophangen en een feestje bouwen maar tegen een leuk cadeautje zeg ik geen nee

 • Nicolle Claessen says:

  Vriendelijk zijn tegen anderen, dan krijg je beslist positieve energie terug. Probeer een ander ook te helpen, een grote of kleine gunst verlenen levert jezelf ook veel blijheid op! Werkt echt :D.

 • Na een depri dag doe ik niets liever dan even knuffelen met mijn peuter en op bed een prentenboek voorlezen.
  En als hij dan slaapt, is er tijd voor een bad! Ik maak dus graag kans.

 • Om door de meest depri dag van het jaar door te komen, heb ik alleen maar leuke dingen gedaan. Vanmiddag heerlijk genoten van een leuke vrolijke film, en kom je thuis staat het eten al klaar, gekookt door mijn man. Dan kan je toch alleen maar blij en vrolijk van worden. Ik doe heel graag mee om kans te maken op het heerlijke fijne Kneipp Silky Secret pakket!!!

 • Paula Prins-Wijnalda says:

  Me even niet om het huishouden, de boodschappen, en de kids (als ze naar school zijn)te hoeven bekommeren, en dan op de bank even niks doen en een kop warme chocolademelk met slagroom drinken, dat doet bij mij wonderen! 🙂 😉

 • Naar buiten gaan, frisse neus, natuur in en dan uiteraard met de honden die halen zoveel gekkigheid uit dat is altijd een glimlach waard !

 • linda tromp says:

  mijn remedie tegen een depri dag relax take it easy bad vol laten lopen met lekker veel schuim een groot glas bubbels erbij en een goed boek en kneippfull genieten relaxen maar…

 • Mijn beste remedie is lekker even te gaan wandelen met de hond. Mijn hond is nooit depressief en van al z’n enthousiasme wordt je zelf ook heel vrolijk.

 • Als ik een depri dag heb dan bel ik een lieve vriendin. Duik dan met een boek of tijdschrift en iets lekkers te eten en drinken op de bank onder een dekentje.
  Maandag gelukkig geen blue monday gevoel gehad. Dit pakketje is wel heel leuk! Ik doe graag mee.

 • Claudia Diependaal says:

  Lijkt me heerlijk om dit super pakket te mogen winnen! Ik heb MS en dat is al depri genoeg. Dus ik go wit the flow. Kleine dingen maken mijn dagen al tot iets groots. Vandaag bv was mijn kleinzoon alleen met mijn dochter naar de stad. Ik paste op zijn zusje. En hij kwam terug met chocolaatjes, omdat hij zoveel van me houdt. Zelf bedacht. Ahhhhh.

 • We hebben blue monday gelukkig weer gehad. De hele dag last gehad van een flinke hoofddpijn, niet erg prettig als je aan het werk bent. Gelukkig gaat het inmiddels weer stukken beter. Wat helpt als je depri bent is een lekker stuk gaan wandelen, vooral nu in de sneeuw. Heerlijk, je moet je er echt toe zetten maar daarna voel je je stukken beter. Een goed boek of een serie bingen is ook wel fijn maar als je er even uit bent geweest daar kan niets tegen op.
  Oh ja, en ik doe natuurlijk graag mee, ik ben een Kneipp fan.

 • Els Timmers says:

  Op een depri dag probeer ik het gewoon heel gezellig te maken in huis. Lekker eten en drinken, leuke serie of film op tv en proberen te genieten.

 • De dag iets minder depri te maken dan ga ik naar heerlijke muziek luisteren of even een mooi of spannend boek lezen..Eventjes tijd voor mezelf..ook heerlijk om dit Kneipp pakket te winnen, een merk dat ik nog niet ken.

 • Lisanne Bons says:

  Voor mij is het mijn fotoboeken doorkijken. En op sommige momenten besef ik me echt dat ik een gelukkig mens ben met super lieve mensen om me heen.

 • Dit zou goed op mn goede voornemens aansluiten.
  Dit jaar wil ik beter voor mezelf zorgen,(wil naast mama zijn ook even vrouw zijn) meer me-time dus een lekker warm bad met goede producten zou TOP zijn!
  Een vrolijke mama zijn en dan heb ik vrolijke kindjes

 • Mijn beste remedies zijn: niet meedoen aan dry january en samen met de kids dansen op k3.
  En als ze dan in bed liggen, lekker lang douchen, schubben en insmeren met bodylotion.

 • Ik doe graag mee! Samen met mijn kinderen een film kijken, languit op de bank. Daarna iets lekkers bakken in de keuken, om er ’s middags van te smullen. Dat doen we het liefst tijdens een regenachtige dag.

 • Heerlijk een paar uurtjes beauty momentje voor mezelf in de badkamer, heerlijk maskertje, manicuren, en heerlijk lang in bad met een boek of paar tijdschriften…

 • op een depri dag kan je niet anders dan er aan toegeven, de kindjes vroeg in hun bed steken en dan met een dekentje in de zetel naar een emo film kijken.

 • Als ik een dag heb die niet gaat zoals ik wil, dan surf ik even naar mamasliefste.nl en vind dan een leuke winactie waar ik mijn geluk op kan uitproberen, dan voel ik mij direct weer een beetje op het goede spoor gezet . Staan altijd zo veel op om aan mee te kunnen doen En als ik win, dan wordt dat geluk nog een beetje meer versterkt door een lekker bad met Kneipp badolie. Is trouwens toch altijd al mijn favoriete merk en heb ik altijd in het kastje staan op voorraad. Ik volg op Bloglovin en waag graag een kansje.

 • corry de vos says:

  Kijk hier krijg ik nou een echt lentegevoel van
  ik doe graag mee voor het verpleegtehuis om onze oudjes eens lekker te verwennen
  dus gooi mij maar in de hoge hoed. …

 • CORRY DE VOS says:

  Je zal die bofkont maar zijn ik loot graag mee
  voor het verpleegtehuis om onze oudjes eens lekker te verwennen

  Gooi mij maar in de hoge hoed

 • corry de vos says:

  Kijk hier krijg ik nou een echt lentegevoel
  ik loot graag mee voor het verpleegtehuis
  om onze oudjes eens lekker te verwennen
  dus gooi mij maar in de hoge hoed

 • Linda Smeets says:

  Mijn beste remedie tegen een depri dag is mezelf ‘opsluiten’ in de badkamer, heerlijk badderen en tutten. Daarna met een huispak aan, een potje thee bij de hand en een goed boek de bank op.
  Ik ben dol op Kneipp en doe dan ook graag mee.

 • Monica Verschoor says:

  Heerlijk pakket! De beste remedie? Iets harder dan normaal een vrolijk muziekje opzetten en heel hard meezingen en dansen. Zo gek mogelijk. Het depri gevoel verdwijnt als sneeuw voor de zon. Zeker weten!

 • Jolijn Grootendorst says:

  Mijn remedie tegen een depri dag is na een warme douche, lekker te gaan haken. De manier om mijn hoofd leeg te maken. Lekker met een dekentje op de bank, haakwerk in de hand, thee op de salontafel, muziekje op de achtergrond. Heerlijk en zo rustgevend in een gezin met drie kinderen.

 • Maaike Manheim says:

  Knuffelen, heel veel knuffelen met de liefste hond van de wereld (de mijne, duh) dat helpt al-tijd. En met hem spelen, want dan is ie zó blij, dat het toch echt heel moeilijk wordt om zelf niet ook op zijn mijn een klein beetje blij te worden hihihi. (Zie facebook onder deze winactie voor een foto van mijn knapperd)

 • Joyce van der Velde says:

  Mijn beste remedie is toch wel netflix aan, thee drinken en lekkere zelfgemaakte sushi eten met een wijntje erbij!
  Lijkt mij een heerlijk pakket! zeker met mijn droge huid nu met dit weer, vreselijk!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.