Review| Cool Maker GO GLAM Nail Stamper

Afgelopen zondag waren we uitgenodigd om langs te komen in een echte beautysalon in Amsterdam. In een schattige, roze salon kregen de meiden een mooie nagelbehandeling en een hairtouch met glitters. Dit allemaal ter ere van de nieuwe Cool Maker GO GLAM Nail Stamper. Een heel leuke en simpele manier om je nagels nog mooier te maken.

Cool Maker GO GLAM Nail Stamper

Elk meisje wil graag mooie gekleurde nageltjes. We hebben in huis al verschillende kindvriendelijke nagellakjes natuurlijk. Ook hebben we stickers en plakkers, maar zo gemakkelijk gaan die er niet op en blijven zitten, ho maar. Nu met de Cool Maker – GoGlam Nail Studio is dat een stuk eenvoudiger en dus ook leuker geworden.

Cool Maker Go Glam Nail Stamper

De Cool Maker – GoGlam Nail Stamper maakt het je makkelijk om je nagels in enkele minuten te stempelen en ze een extra mooi effect te geven! In het starterspakket vind je 5 verschillende patronen en 2 unieke nagellakkleuren en een potje topcoat. Dit alles kun je mooi bij elkaar bewaren in een grote GO GLAM toilettas, met een mininagelvijltje.

Met de GO GLAM Nail studio kun je op elk formaat nagel mooie patronen stempelen. Zo kun je met deze nagelset binnen enkele minuten snel en eenvoudig op maat gemaakte manicures maken. Lak je nagels met je favoriete basecoatkleur. Wacht 5 minuten tot de lak droog is en kies ondertussen uit welk patroon je op je nagels wilt. Kies je voor eenhoorns, cupcakes, flamingo’s of één van de andere leuke patronen? De patroon klik je vervolgens in de machine en je bent klaar om te gaan. Wanneer de lak droog is, leg je jouw vinger in de machine en stempelen maar! Werk manicures af met de inbegrepen top coat of een top coat van thuis. Zo blijven je nagels langer mooi.

Kinderveilige nagellak

Het is goed om te wegen dat de patronen alleen plakken op de speciale GO GLAM-nagellakjes. Uiteraard is revolutionaire nagellakformule absoluut niet giftig en veilig voor kinderen! De Cool Maker GO GLAM nagelkit is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Met een patroon kun je wel 125 nagels van elke grootte te versieren. Maar gelukkig zijn er ook uitbreidingssetjes te koop met 2 nieuwe patronen en 2 nagellakkleurtjes (ca. €13). Zo kun je hem dus blijven gebruiken, tijdens logeerpartijtjes, verjaardagen en op de vakanties.

Wat vinden wij er van?

In de nagelsalon werden de nagels natuurlijk door de echte pro’s onder handen genomen. Het zag er toen al heel simpel uit. Natuurlijk moesten we dat thuis ook uitproberen. Omdat de meiden al van die mooie nagels hadden, was ik aan de beurt. Nu is geduld niet mijn sterkste kant, dus de eerste keer was ik te snel met stempelen. Gelukkig kreeg ik de niet zo goed gelukte nagellak er makkelijk weer af. Poging 2 ging een stuk beter.

Belangrijk is om je nagel goed recht neer te leggen. Het stempelen doet helemaal geen pijn, want het is wel aan te raden hard te drukken en even vast te houden voor het beste effect. Uit school gingen we natuurlijk meteen aan de slag met de vriendinnetjes. Ik heb de nagels gelakt, maar het stempelen konden ze prima zelf. Ik denk dat we de Cool Maker GO GLAM Nail Stamper nog vaak te voorschijn zal gaan halen. De extra setjes zou ook leuk om cadeau te vragen voor de verjaar- en feestdagen!

Winactie Cool Maker GO GLAM Nail Stamper is gesloten

De winnaar is

  • De winnaar zal persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

83 thoughts on “Review| Cool Maker GO GLAM Nail Stamper

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.