Augustinus Bader

Verwen jezelf met de crèmes met Augustinus Bader

Met de baanbrekende crèmes van Augustinus Bader kun je je huid de verzorging geven die het verdient. Het gebruik van deze producten is namelijk pure verwennerij. Dankzij het jarenlange onderzoek van professor Augustinus Bader is er een formule ontwikkeld voor crèmes om regeneratie van de huid te bevorderen met een effectief resultaat. Augustinus Bader crèmes kunnen jouw huid dan ook nog meer laten stralen.

Effectieve verzorging van de huid met Augustinus Bader

Augustinus Bader-producten zijn uniek in de wereld van huidverzorging. Celbioloog Augustinus Bader heeft na decennialang onderzoek te doen namelijk de Trigger Factor Complex technologie (TFC8) ontdekt. Een technologie om het regeneratieproces van de huid aan te wakkeren. Oorspronkelijk was het onderzoek gericht op het succesvol laten helen van littekens en wonden. Maar gelukkig, bleek met de opgedane kennis, dat ook huid preventief verzorgd kan worden. Het complex in de verzorgende crèmes bestaat uit diverse natuurlijke ingrediënten, zoals aminozuren, vitamines en moleculen. Allemaal ingrediënten die oorspronkelijk ook in het lichaam voorkomen. Al deze bestanddelen samen zorgen ervoor dat voldoende voeding in de huid gebracht wordt, zodat om het regeneratieproces goed verloopt.

Crèmes voor het lichaam en het gezicht

De bijzondere formule in Augustinus Bader-crèmes zal zorgen voor een optimale verzorging van de huid. De effectieve werking maakt de producten van het merk geschikt voor diverse doeleinden. Zo kan de crème gebruikt worden om een droge huid te hydrateren, een egale textuur en teint te creëren en de huid steviger te laten worden. Verder zal Augustinus Bader-crème bescherming bieden tegen omgevingsfactoren en al aangebrachte schade hiervan verminderen. Zelfs ouderdomsverschijnselen, zoals rimpels en lijntjes, kunnen minder zichtbaar worden door het gebruik van de baanbrekende crèmes. Het beste effect wordt behaald door ’s ochtends en ’s avonds de geschikte crème op de daarvoor bestemde, gereinigde huid aan te brengen. Zo kan er gekozen worden voor The Cream als normale gezichtscrème of The Rich Cream als gezichtscrème voor de extra droge huid. Speciaal om de rest van het lichaam goed te verzorgen is The Body Cream aan het assortiment toegevoegd.

De Augustinus Bader collectie bij Douglas

Het aanbod van Augustinus Bader biedt de kans om iedere dag thuis in de ochtend en avond een verzorgingsmoment voor jezelf te creëren. De dagelijkse routine van het opbrengen van de crème zal een positief effect op de huid hebben. Dit dankzij de effectieve werking van de TFC8-formule. Al deze crèmes zijn verkrijgbaar bij Douglas. Hiermee kun je je huid heerlijk verwennen en er nog stralender gaan uit zien!

Augustinus Bader
Spread the love

One thought on “Verwen jezelf met de crèmes met Augustinus Bader

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.