Winactie | Zo blijf je de luizen de baas!

Nu het schooljaar weer is begonnen, is het goed om als moeder goed voorbereid te zijn. Naast de nieuwe rugzakken, lunchtrommels en etui vol schoolspulletjes is het ook verstandig om alvast preventieve anti-luizenproducten in huis te halen. Ik koos dit jaar voor de producten van Care Plus de Care Plus Anti-Luis Preventie en Care Plus Anti-Luis Behandeling.

Zo blijf je de luizen de baas!

Luizen

Niemand zit er op te wachten, maar toch overkomt het bijna elke moeder tenminste een keer; je kind komt thuis met luizen. Je kan er niets aan doen en je hoeft je er ook niet voor te schamen. Deze beestjes kruipen nu eenmaal graag over de hoofden van kindertjes (volwassenen ook hoor). Omdat ze zo snel over kunnen springen naar vriendjes en vriendinnetjes in de klas, is het dan ook niet voor niets dat de meeste klassen beschikken over luizenmoeders, om het ergste leed voor te zijn. Het meest vervelende eraan is namelijk; hoe kom je er weer vanaf…

Voorkomen van luizen

Kun je het dan echt niet voorkomen dat je kind hoofdluizen krijgt? Ja dat kan wel! Bedenk dat luizen niet van vieze haren houden, dus niet te vaak haren wassen! Maar ja helemaal nooit wassen is natuurlijk geen optie. Zeker meisjes met lange haren, die wapperen, zijn gevoelig voor het krijgen van luizen. Een goede tip is dus om deze losse haren zoveel mogelijk in te vlechten op school. Een laagje haarlak schijnt ook te helpen.

Care Plus® Anti-Luis Preventie

Care Plus® Anti-Luis Preventie

Maar er zijn ook producten die je kunt gebruiken om te voorkomen dat de luizen zich lekker gaan nestelen op het hoofd van je kind. Care Plus Anti-Luis Preventie is zo’n product. Want wist je dat luizen niet kunnen zien, maar de wereld om hen heen ruiken? Deze spray van Care Plus bevat IR3535 (20% Ethyl butylacetylaminopropionate). Het is geur van dit werkzame ingrediënt waar de hoofdluizen niet van houden. Gelukkig is het voor ons mensen geurloos. De luizen zullen daarom snel verhuizen naar een omgeving waar de geur voor hen aangenaam is. En iedereen die Care Plus® Anti-Luis Preventie met IR3525 gebruikt zullen ze meteen vermijden. Met slechts 4-9 sprays beschermt Care Plue 2 dagen lang tegen besmetting met hoofdluis. Het product maakt het haar niet vet en is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 maanden.

Care Plus Anti-Luis Behandeling

Care Plus® Anti-Luis Behandeling

En als het dan toch zover is, kun je beter maar meteen beginnen met de juiste behandeling. Je wilt er niet te lang mee wachten en voorkomen dat iedereen binnen je gezin met de handen in het haar zit te krabben. Daarom doe je er verstandig aan om de Care Plus® Anti-Luis Behandeling altijd in huis te hebben. Want je zult altijd zien dat als je het ontdekt, net alle winkels dicht zijn.

Care Plus Anti Luis Behandeling is een spray die hoofdluizen en neten snel en doelgericht in slechts één behandeling doodt. Deze spray verstikt de luizen en neten op een natuurlijke manier door de aanwezige kokosnootolie en beschermt hierbij de hoofdhuid. Spray het haar en kam het door met de bijgeleverde kam. De spray kan maar liefst 8 uur lang op het haar blijven zitten zonder dat het haar vet wordt en heeft een aangename geur. Deze behandeling hoef je niet uit te spoelen. Deze behandeling is geschikt voor volwassenen, ook zwangere vrouwen en kinderen vanaf 6 maanden.

Zo blijf je de luizen de baas!

Winactie Setje Care Plus® Anti-Luis is gesloten

Met dank aan Care Plus mag ik een setje met daarin de Anti-Luis Preventie en Anti-Luis Behandeling verloten.

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

16 thoughts on “Winactie | Zo blijf je de luizen de baas!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.