Ivandoe speurtocht

5 Tips voor het maken van je eigen speurtocht en schatkaart

Geef je kinderen een geweldige middag en laat ze zich voelen als de heldhaftige prins Ivandoe uit de gloednieuwe Cartoonnetworkserie. Daag ze uit om de verborgen schat te vinden in je eigen achtertuin. We geven je 5 tips om een creatieve en leuke speurtocht te maken en je maakt kans op een mooi Ivandoe goodiepakket.

1. Kies een thema van je speurtocht

Het kiezen van een thema voor je speurtocht en schatkaart kan het spannender maken. Je kunt bijvoorbeeld een ridderthema kiezen en de kinderen vragen om de schat te vinden die de ridders hebben achtergelaten, net als de heldhaftige prins Ivandoe uit de gloednieuwe Cartoonnetworkserie.

2. Maak een kaart

Teken een kaart van je tuin en markeer belangrijke punten zoals bomen, bloembedden en stenen. Dit zal de kinderen helpen om te navigeren en zorgt voor makkelijke herkenningspunten.

3. Verstop aanwijzingen

Maak aanwijzingen op papier of op kaartjes en verstop ze op verschillende locaties in de tuin. Vertel bijvoorbeeld waar ze de volgende aanwijzing kunnen vinden.

4. Voeg obstakels toe

Voeg obstakels toe, zoals een parcours of bedenk een leuk spelletje, om de speurtocht uitdagender en spannender te maken.

5. Beloning

Maak de speurtocht en schatkaart af met een beloning ter motivatie, zoals een klein speeltje, wat lekkers of extra schermtijd om de Ivandoe marathon op Cartoon Network te kijken.

Ivandoe marathon

Je hebt nu alle tools om een geweldige speurtocht te maken en de verborgen schat in je eigen achtertuin te verstoppen. Blijf in avonturenthema en doe nog meer inspiratie op voor je eigen speurtocht door dit  dit weekend naar de Ivandoe marathon op Cartoon Network te kijken. Reis mee met de heldhaftige prins Ivandoe, een jonge bok met grootheidswaanzin, en zijn trouwe schildknaap Bert, tijdens het grootste avontuur van hun leven. Ze trekken door de Vijf Koninkrijken naar ‘Eagle Mountain’ in hun zoektocht naar de legendarische Gouden Veer!

Bekijk dit weekend de eerste twee delen van De heldhaftige queeste van de dappere prins Ivandoe tijdens de marathon, vanaf 8.00 uur exclusief op Cartoon Network.

Winactie Ivandoe goodiepakket is gesloten

In samenwerking met Cartoon Network mag ik een Ivandoe goodiepakket verloten met onder andere een Ivandoe notitieblok en een popsocket.

  • De winnaar is bekend en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

12 thoughts on “5 Tips voor het maken van je eigen speurtocht en schatkaart

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.