Smart @home met Nedis

Smart @home met Nedis

Onze huizen worden steeds slimmer. Nou ja niet de huizen, maar wel de producten die we er in plaatsen. Steeds meer apparatuur is in te stellen naar onze persoonlijke voorkeuren. Het meest bekend daarin zijn misschien wel de lampen. Deze zijn via een app op je telefoon aan en uit te zetten, te dempen en in sommige gevallen ook van kleur te doen veranderen. Tijdens de Blogpaneldag van Rvg media, maakte ik kennis met Nedis SmartLife, een voor mij nog onbekend merk met een groot assortiment Smart-producten. Ik mocht een aantal lampen en stekkers thuis uitproberen en ik kreeg ook een mooi pakketje mee om te verloten.

Smart @home met Nedis

Smart @Home

Ik kan heel blij worden van het leven in deze tijd. Zoveel apparatuur om je het werk uit handen te nemen. Denk maar aan de wasmachine, droger, vaatwasser en zelfs een stofzuigrobot. Maar je kunt je huis tegenwoordig helemaal ‘SMART” inrichten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan lampen die automatisch aan- en uitgaan. Staat de lamp iets te fel of wil je een heel andere kleur, dan kun je dit gemakkelijk aanpassen via je mobiele telefoon. Deze ligt toch vaak binnen handbereik, dus opstaan hoeft niet meer.

Nedis SmartLife

Ik was al wel bekend met smartlampen en schakelaars, maar het merk Nedis was tot voor kort nieuw voor mij. Maar ik heb ontdekt dat Nedis SmartLife een breed en continu groeiend assortiment smartproducten heeft, zoals lampen, schakelaars, contactdozen, sensoren en camera’s, Deze kunnen allemaal worden bediend met een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve app in Google Play en Apple Store. Ook worden er functies voor spraakbediening ondersteund door Amazon Alexa en Google Home. Het enige wat je verder nodig hebt is je bestaande Wi-Fi-netwerk.

Nedis Wi-Fi Smart LED-Lampen

In het assortiment van Nedis vind je verschillende soorten lampen, zoals de gewone E27-peertjes, maar ook lampjes met een kleine fitting (E14) en ook wat we vroeger halogeenlampen noemde, GU-10 lampen. Er zijn zelfs Filament Lampen. Dit zijn van die mooie grote glazen lampen, waarin je de gloeidraad ziet. Zo kun je voor elke lamp in huis de juiste verlichting vinden. De verschillende lampen zijn er in warm wit, warm tot koud wit en full color. Zeker met de gekleurde lampen kun je zo elke sfeer in huis bepalen die je zelf wilt.

Met behulp van de app kun je niet alleen de kleur instellen, maar ook een tijdschakelaar. Zo kom je nooit meer in het donker thuis en zullen de lampen ook aan- en weer uitgaan als je niet thuis bent. Handig om tijdens de vakantie je huis er niet verlaten uit te laten zien. Met behulp van een sensor kun je de lampen in de WC of gang ook automatisch aan laten gaan bij beweging. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat dat heel erg prettig is. Natuurlijk kun je je lampen ook gewoon bedienen met een schakelaar. Omdat deze ook draadloos is, kun je hem overal plaatsen, zonder gaten te boren in de muur. Zo konden wij de kast voor de originele schakelaar plaatsen en onze draadloze schakelaar op de zijkant van de kast plakken.

Smart plug

Om je huis nog slimmer te maken, kun je ook kiezen voor de Smart plug van Nedis. Dit maakt het mogelijk om ook je elektrische apparaten in huis op afstand eenvoudigweg te bedienen. Zo kun je een tijdschakelaar zetten op je koffieapparaat of TV. Dat laatste is handig wanneer je kleine kinderen hebt en zij nog wel eens vroeger dan afgesproken ’s ochtends beneden TV willen gaan kijken.

Ook deze smart plugs kunnen worden gekoppeld aan Google Home en spraakgestuurd worden. Heel fijn is ook dat met de handige belastingsmonitor je in één oogopslag precies kunt zien hoeveel stroom het apparaat op dat moment verbruikt, of hoeveel stroom het heeft verbruikt door de tijd.

Winactie Nedis Startpakket twv €75,95

Met dank aan rvg media mag ik Nedis start weggeven met daarin 2 stekkers en 3 lampen t.w.v. maar liefst €75,95. De winnaar is:

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

78 thoughts on “Smart @home met Nedis

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.