Life hacks | O echt, dit doe ik al veel te lang verkeerd!

Life hacks | O echt?!? dit doe ik al heel lang verkeerd!

Je kent dat wel, tijdens een avondje scrollen op Facebook of Pinterest vind je opeens een filmpje, waaruit blijkt dat iets, wat je al zo vaak hebt gedaan, je helemaal verkeerd doet. Ik had van de week weer zo’n momentje en die deel ik graag met jullie! Ook vond ik nog een paar andere life hacks, die ik graag had geweten of mijn leven hebben beïnvloed.

Life hacks | O echt, dit doe ik al veel te lang verkeerd!

IJsblokjes in een zakje

Untitled

Laatst wilde ik ijsblokjes maken en vond nog een rol van die zakjes in het keukenkastje. Nadat ik het zakje vol had laten lopen met water, liep ik te stuntelen om het zakje dicht te knopen. Maar om een knop in het zakje te leggen, moest ik eerst de helft van het water  er weer uit laten lopen. Dit kan toch niet goed zijn, dacht ik en besloot de verpakking eens te lezen… Wat blijkt nu, als je het zakje helemaal gevuld hebt met water, hoef je hem alleen maar om te draaien. Het zakje sluit zich dan vanzelf. Echt waar!!!! Zonder lekken kon ik het zakje zo makkelijk plat in de diepvries leggen en had ik vanavond prachtige ijsklontjes voor in mijn Gin-Tonic!

De reden voor de overslag op de schouders van een rompertje

Nog zo’n aha-momentje had ik toen ik dit filmpje op Facebook voorbij zag komen. Had ik maar veel eerder geweten, toen wij volop in de in de poepluiers zaten!

Dragen van de Maxi Cosi

Nog zo’n openbaring! Ook te laat voor ons, maar vertel het alle mama’s en papa’s (to be) in je omgeving. Ze zullen je dankbaar zijn.

Zo pel je een banaan!

Soms ook zo’n strijd met je banaan om hem open te krijgen? Wat blijkt nu, apen doen het al jaren andersom. Het werkt echt veel beter en ik doe het nu nooit meer anders.

Schoenen strikken in 2 seconden

Deze life hack is even oefenen, maar als je hem door hebt, is het een eitje. Het gaat vliegensvlug en ik verbaas de kinderen er altijd mee ;D Grote Zus kan het nu ook zelf en strikt nooit meer anders haar schoenen.

Dekbed verwisselen

In de Ik ben zo’n moeder die TAG vertelde ik al dat ik niet zo vaak mijn bedden verschoont en dat komt ook zeker omdat ik het zo’n gedoe vind om mijn dekbed weer in de hoes te krijgen. Met deze truck gaat het makkelijk, maar wel met zijn tweeën dan.

Opvouwen van het hoeslaken

Nu we het toch over het beddengoed hebben, ook dit is een filmpje is er eentje die je gezien moet hebben. Scheelt weer een hoop gedoe en ruimte in je kast.

Opvouwen van je T-shirt

Ook deze heb ik geprobeerd en werkt echt!

Welke life hacks is nieuw voor jou?

Spread the love

10 thoughts on “Life hacks | O echt?!? dit doe ik al heel lang verkeerd!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.