Kinderfeestje bij Ballorig, feest voor iedereen

Review | Kinderfeestje bij Ballorig, feest voor iedereen

Er is er een jarig Hoera! Hoera! Kinderen kijken er vaak al maanden naar uit. Naast de cadeautjes, trakteren op school, hoort daar natuurlijk ook het kinderfeestje bij. Hiervoor kun je van alles uit de kast trekken en het zo gek maken als je wilt. Of niet 🙂 Toen ik mijn dochter vroeg wat ze wilde doen met haar verjaardag, was het antwoord heel simpel; spelen bij Ballorig!

Kinderfeestje bij Ballorig, feest voor iedereen

Ik heb al heel wat kinderfeestjes mogen organiseren voor mijn meiden. Van knutselmiddagen met glitters tot speurtochten door het bos. Altijd ging er weer meer werk in zitten dan ik had ingeschat en was ik na afloop kapot. Dus deze keer ging ik het anders aanpakken. Gelukkig was dat heel makkelijk, want toen ik vroeg wat ze wilde voor haar feestje, was ze daar heel duidelijk in; ze wilde graag naar Ballorig.

Ballorig

Ballorig; een indoorspeeltuin. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden. Ballorig opende in 1996 haar eerste vestigingen en heeft nu maar liefst 38 vestigingen in Nederland en ook 4 in Duitsland. Kinderen van 0 t/m 12 jaar kunnen zich hier met gemak de hele dag vermaken. Omdat het kinderspeelparadijs Ballorig speciaal voor kinderen is, betalen ouders en begeleiders geen entree.

Kinderfeestjes

Ballorig ideaal voor kinderfeestjes en zij organiseren het feestje dan ook graag voor je. Er zijn verschillende themafeestjes, zoals prinsessen of piraten, mogelijk en ook de invullig is zelf te bepalen. De kosten zijn tussen de €9,50 en €13,50 per kind. Het Ballorigfeest bestaat uit een gereserveerde tafel gedekt met Ballorig tafelversiering, onbeperkt limonade, een zakje chips of snoep en een raketijsje toe. Voor de jarige wordt er gezongen bij de speciale verjaardagstoel en is er een cadeautje. Voor de begeleider is er een kopje thee of koffie ingebrepen. En natuurlijk mogen de kinderen onbeperkt spelen tot aan sluitingstijd.

Ballorig kinderfeestje

De feestjes zijn te upgraden tot een Ballorig PLUS-feest met voor elk kind een cadeautje uit de grabbelton en een goodiebag met leuke verrassingen. Ook krijgen de kinderen patatjes, poffertjes of een pannenkoek. Wil je echt helemaal nergens naar om willen kijken, ga dan voor het Ballorig SUPER-feest. Dan staat er ook een versierde (slagroom) verjaardagstaart klaar en krijgen de kinderen ook minisnacks of minigroentes.

Veel extra’s zoals de taart, patat, snoep, chips of snacks zijn ook toe te voegen aan je kinderfeestje. Mocht je zelf voor de taart willen zorgen, houd er dan rekening mee dat Ballorig €10 in rekening brengt, omdat eigenlijk het niet toegestaan is je eigen consumpties mee te nemen naar Ballorig.

Onze ervaring met het Ballorig Kinderfeestje

We kozen er voor om op een woensdagmiddag het kinderfeestje te laten plaatsvinden. Zo konden de meiden lekker lang spelen. Bij binnenkomst werden we meteen naar de versierde tafel gebracht. Maar voordat de cadeautjes werden uitgepakt, konden de kinderen niet wachten om eerst lekker de gaan spelen.

Na een halfuurtje werd er omgeroepen dat alle kinderen van het kinderfeestje naar de tafel moesten komen. Maar omdat ze zo druk aan het spelen waren, duurde het wel even. Voor de jarige werd er gezongen (ze durfde niet op de speciale verjaardagsstoel) en ging de speciale verjaardagskast open voor een cadeautje. Daarna was het tijd voor taart (in ons geval donuts) en alle andere cadeautjes.

De rest van de middag hebben we ze eigenlijk niet meer gezien. Heel af en toe kwam er eentje langs om wat te drinken of om een t-shirt af te geven. Gelukkig is er onbeperkt limonade beschikbaar, want van al dat spelen worden ze zeker dorstig. Ook is het verstandig om ze niet te warm aan te kleden. Wel zijn sokken (met anti-slip liefst) verplicht om te dragen.

Aan het einde van het feestje was er voor iedereen nog een zakje snoep en aten we een patatje of poffertjes. Moe en voldaan zetten we de vriendinnetjes daarna weer thuis af. De jarige was helemaal in haar nopjes, niet alleen was ze verwend met cadeautjes, maar het was haar leukste feestje ooit, vertrouwde ze mij toe, toen ik haar in bed had gelegd.

Wat mij betreft was het ook een succes. De kinderen hebben zich de hele middag vermaakt, lekker gespeeld en thuis was alles nog precies zo als we het hadden achtergelaten. Geen rommel en gedoe, win-win!

Spread the love

8 thoughts on “Review | Kinderfeestje bij Ballorig, feest voor iedereen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.