Gezinsdag Aftelkalender 3

Goede voornemen 2022 | Gezins Aftelkalender

Het nieuwe jaar staat voor de deur; hét moment van goede voornemens. Naast gezonder leven is meer tijd voor jezelf of het gezin een voornemen dat velen zullen nemen. Daarom vandaag een winactie om je te helpen bij het voornemen meer quality time te maken met je gezin; de Gezinsdag Aftelkalender. Benieuwd hoe hij werkt, lees dan snel verder en maak kans op deze Aftelkalender van Jouwaftelkalender.nl

Goede voornemens

Een nieuw jaar, een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Het maken van goede voornemens voor het nieuwe jaar geeft je altijd een beetje hoop dat het ook anders kan. Want ondanks dat we waarschijnlijk nog nooit zoveel tijd met het hele gezin hebben doorgebracht, blijft het maken van quality time belangrijk. Niet alleen zorgt het voor mooie herinneringen, maar ook brengt het rust in hectische tijden en verstevigt het jullie band. En leuke manier om dit te doen is met de Gezins aftelkalender van Jouwaftelkalender.nl. Tel samen in 10 dagen af naar jullie eigen Gezinsdag, met elke dag een leuke activiteit voor meer dierbare quality time met je gezin.

Gezinsdag Aftelkalender

De Gezinsdag Aftelkalender bestaat uit 10 genummerde doosjes, die je mooi kunt stapelen in een willekeurige volgorde. Elk doosje bevat een originele activiteit die ongeveer een dagdeel in beslag neemt. Je kunt er dus voor kiezen om in de vakantie elke dag een doosje te openen of om de activiteiten wat meer uit te spreiden en elke week een doosje te openen. Het tempo waarin jullie aftellen is dus geheel zelf te bepalen. Net als de datum van jullie Gezinsdag. De Gezinsdag Aftelkalender is herbruikbaar, dus je kunt er een terugkerende dag van maken, eens per jaar of misschien wel vaker.

Gezinsdag

We kennen allemaal Vaderdag en Moederdag, de dag waarop we even stilstaan bij de rol van vader of moeder in het gezin. Maar waarom bestaat er geen Gezinsdag? Eigenlijk best raar als je er over nadenkt. Want eigenlijk is het heel belangrijk om af en toe even stil te staan bij het feit dat jullie samen een gezin zijn, in welke samenstelling dat ook. Een gezin dat er altijd voor elkaar is, waar je jezelf kunt zijn en veilig kan voelen. Voor veel gezinnen helaas niet een gegeven feit. Gezinsdag zou een dag kunnen zijn waarop jullie samen tijd maken om nieuwe herrinneringen te maken, plannen voor de toekomst te delen en vooral veel lol te hebben samen.

Tel af naar jullie Gezinsdag

Omdat Gezinsdag geen vaste dag is in het jaar, zoals Vaderdag of Moederdag, kunnen jullie dus zelf bepalen wanneer deze dag is. De Gezinsdag Aftelkalender kan daar dus bij helpen. Jullie Gezinsdag is namelijk op de dag waarop jullie het laatste doosje (nummer 1) openmaken. Zorg er wel voor dat dit een dag in het weekend is of de vakantie, zodat jullie ook echt de tijd voor elkaar hebben.

Het mooie van de Gezinsdag Aftelkalender is, dat jullie op weg naar jullie Gezinsdag ook al tijd voor elkaar vrij maken, want in alle andere 9 doosjes zitten ook leuke opdrachten om samen uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het maken van jullie eigen familiestamboom met de meegeleverde knutselspullen of het organiseren van een spannende bakwedstrijd: heel het gezin bakt. De opdrachten zijn voornamelijk voor gezinnen met kinderen tussen de 4 en 15 jaar oud. Maar natuurlijk kun je ze ook zelf een beetje aanpassen, zodat iedereen kan meedoen in jouw gezin.

Jouwaftelkalender.nl

De Gezinsdag Aftelkalender is te bestellen bij Jouwaftelkalender.nl voor €29,95. In de doos vind je de 10 genummerde doosjes, gemaakt van duurzame materialen. De doosjes kun je zelf vullen met de activteiten die passen bij jouw gezin. Naast de voorgestelde activiteiten zoals van een bijzondere pyjamadag tot een spannende kookwedstrijd, kun je natuurlijk ook zelf activiteiten kiezen om in de doosjes te stoppen. Dit is geheel aan jou.

Bij Jouwaftelkalender.nl vind je naast de Gezinsdag Aftelkalender ook een leuke Verjaardag Aftelkalender. Maar natuurlijk kun je de Aftelkalender gebruiken voor elk belangrijk moment om naar toe te leven. Of om bijvoorbeeld de lockdown of thuisvakantie op een leuke manier door te komen, waarbij elke dag het een verrassing is welke activiteit jullie gaan doen. Dit kunnen ook hele kleine dingen zijn, als na het eten nog even naar het strand of bos of een ijsje halen. Laat je creativiteit er op los en jullie zullen ook met deze kleine activiteiten bijzondere herinneringen samen maken.

Winactie Gezinsdag Aftelkalender is gesloten

In samenwerking met Jouwaftelkalender.nl mag ik een Gezinsdag Aftelkalender verloten. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

44 thoughts on “Goede voornemen 2022 | Gezins Aftelkalender

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.