Pora & Co Vaderdag Digitale fotolijst

Vaderdag Cadeau inspiratie| Digitale fotolijst van Pora & Co

Vaak is het voor vaders best nog wel een lastige opgave om een leuk vaderdagcadeautje te geven. Ze zijn vaak al blij met een ontbijtje op bed en een leuk zelfgemaakt cadeautje. Maar ook met een elektronische gadget kun je ze ook altijd verrassen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een digitale fotolijst. Deze zijn tegenwoordig ook op afstand te vullen, dus wellicht ook een leuk idee voor je eigen vader.

Deel je digitale foto’s

We maken tegenwoordig de hele dag door foto’s van ons kroost met onze telefoon. Vaak blijven deze foto’s daarna ook staan op onze telefoon. Zonde natuurlijk, want niets is leuker om ze zo nu en dan weer voorbij te zien komen en herinneringen op te halen. Dit kun je doen in een fotoalbum, maar ook via een digitaal fotolijstje. Deze fotolijstjes zijn tegenwoordig makkelijk te vullen met je mooiste foto’s, ook op afstand.

Digitale fotolijst

De digitale fotolijstjes is niet helemaal nieuw, want al heel lang geleden gaven wij er eentje aan mijn oma en later ook aan de opa’s van onze kinderen. Op deze manier konden zij dagelijks genieten van hun kleinkinderen. Zeker voor mijn oma was dit een uitkomst, want de helft van haar kleinkinderen en later ook klein kleinkinderen woonde in het buitenland. Elke keer als ik dan bij haar op bezoek ging, mailde mijn tante mij de nieuwste foto’s en via mijn laptop kon ik deze dan weer op haar digitale fotolijstje zetten. Tegenwoordig hoeft dat niet meer zo omslachtig en kun je vanaf elke mobiele telefoon foto’s en video’s delen op het digitale fotolijstje.

Zo werkt het

Wat je naast de digitale fotolijst nodig hebt, is de app van Frameo op je telefoon. Via Wi-Fi kun je zo met de app altijd verbinding krijgen met het fotolijstje. Dit kan met meerdere apps op verschillende telefoons, zodat meerdere personen van de familie of vrienden ook foto’s kunnen sturen. Natuurlijk zijn je foto’s beschermd en zullen niet in de app worden opgeslagen. Frameo zal alleen de foto’s versturen. Op deze manier zijn jouw persoonlijke foto’s niet zonder toestemming door derden te zien.

Wanneer je een foto wilt versturen, kun je makkelijk het deel selecteren wat het belangrijkste is op de foto. Zo voorkom je dat de staande foto wordt uitgesneden in de liggende modus van de fotolijst, of juist andersom. Mocht dit toch niet altijd helemaal goed gegaan zijn, dan kun je gelukkig ook op het scherm van het digitale fotolijstje de foto later alsnog makkelijk bijstellen. Ook kun je een klein stukje tekst meesturen, zodat je erbij kunt zetten wanneer de foto is gemaakt en wie er op staan.

Nu is het nog een kwestie van op de verstuurknop drukken en de foto wordt dan vrijwel direct zichtbaar in de fotolijst en wordt meteen meegenomen in de slideshow. De ontvanger hoeft dus niets te doen, maar ziet linksboven in het scherm wel staan dat er nieuwe foto’s zijn toegevoegd.

Voor iedereen makkelijk in gebruik

Pora & Co digitale fotolijst

Een groot voordeel van deze digitale fotolijstjes is dat iedereen er mee overweg kan. Het is echt een kwestie van plug-and-play. Na het steken van de stekker in het stopcontact is de fotolijst zeer simpel in te stellen via het touchscreen met intuïtief voorkeuren. Ook kun je kiezen om de lijst ergens op te hangen of neer te zetten. Wanneer je kiest voor verticaal of horizontaal, draait het scherm automatisch mee.

Ook zijn achteraf de foto’s op de fotolijst nog te beheren en alle instellingen aan te passen, zoals in welke volgorde de foto’s getoond worden (willekeurig of op datum) en is de helderheid en volume aan te passen. Maar ook kun je bijvoorbeeld een slaapstand inschakelen. Dan gaat het digitale fotolijstje uit bijvoorbeeld tussen 23.00 uur en 07.00 uur om stroomgebruik te besparen. Alle foto’s die gestuurd worden zijn ook te bewerken. Zo kun je ze naar wens passen in het frame of ze kunnen verborgen worden of helemaal verwijderd worden.

Pora & Co digitale fotolijst

De digitale fotolijstjes van Pora & Co zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo is er eentje met zwarte lijst, of eentje met een mooi witte passe-partout om de foto’s heen. Deze is er ook met lijstjes met een donkere en licht bruine houtnerf. Tevens zijn er 2 maten beschikbaar 8 inch ((b) 16.0 x (h) 2.5 x (d) 22.0 cm) en 10 inch ((b) 22.0 x (h) 17.5 x (d) 35.7 cm). De lijstjes hebben een IPS-beeldscherm met Touch functie voor eenvoudige bediening. Let er wel op dat er een dubbele beschermlaag op de fotolijst zit, als je ze uit de verpakking haalt. Het lijkt er dan soms op of er bubbeltjes onder het glas zitten, maar deze verdwijnen als je de extra bescherming verwijdert.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.