vakantiefoto's

5 tips om je vakantiefoto’s te bewaren

Tegenwoordig is een foto zo gemaakt met je telefoon. Zeker op vakantie leg je zo heel wat mooie herinneringen vast. Maar vaak blijven deze vakantiefoto’s daarna op de telefoon staan. En dat is toch zonde. Hierbij 5 leuke ideeën om je vakantiefoto’s te bewaren zodat je er nog vaak naar kunt kijken.

1. Je vakantiefoto op een wandkleed

Om dagelijks nog te kunnen genieten van je mooie herinneringen van de vakantie is het leuk om je mooiste foto aan de muur te hangen. We kennen allemaal wel de mogelijkheid om je foto op canvas, hout of aluminium te laten afdrukken. Maar heb je wel eens gedacht aan je vakantiefoto’s op een mooi wandkleed? Wandkleden zijn momenteel helemaal hip en je komt ze in woonprogramma’s dan ook regelmatig tegen. Een groot voordeel van een wandkleed is dat je deze makkelijk schoonhoudt door hem af en toe te wassen op 30 graden. Je kunt hem daarna weer mooi gladstrijken (max. 110 graden). Ideaal dus als er regelmatig kleine kindervingertjes op komen. Je kunt een mooi wanddoek met vakantiefoto bestellen bij Fotocadeau

2. Zet je leukste foto’s op onderzetters

Misschien is dit niet het eerste waar je aan denkt als je vakantiefoto’s gaat uitzoeken, maar wel een heel originele manier. Je kunt namelijk ook onderzetters laten bedrukken met leuke foto’s van je vakantie. Op deze manier komen ze altijd op tafel terecht, samen met alle verhalen en herinneringen. Als je dit een aantal jaren doet, krijg je een zeer persoonlijke en bijzondere collectie, die nooit gaat vervelen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende vormen van de onderzetters. Met de luxe onderzetters van Fotocadeau maken de tafel helemaal af. Ze zijn snel gemaakt en je kunt ze de volgende dag al in huis hebben.

3. Maak een collage van je vakantiefoto’s

Waarschijnlijk kom je, net als ik, thuis met een heleboel mooie vakantiefoto’s en is het kiezen van eentje heel lastig. Een goede oplossing is om er dan een mooie fotocollage van te maken en deze op te hangen in de woonkamer, slaapkamer of WC. Het maken van een collage is een leuke creatief proces, wat je ook samen met je kinderen kunt doen, ter afsluiting van je vakantie. Je maakt een collage makkelijk zelf door je mooiste foto’s uit te printen en ze daarna op een stevig materiaal te lijmen. Maar natuurlijk kun je ook een digitale collage maken door foto’s te uploaden naar een website die collages voor je maakt.

4. Een digitale fotolijst

De mooiste vakantiefoto kun je ook gewoon ophangen in een mooie fotolijst aan de muur. Tegenwoordig kun je ook kiezen voor een digitale fotolijst. Deze digitale fotolijst vul je gemakkelijk via een app op je telefoon. De fotolijst zal daarna alle foto’s afwisselend laten zien. De volgorde en de duur van zichtbaarheid zijn zelf aan te passen. Er zijn verschillende soorten fotolijsten, dus kies er een uit die bij jouw interieur past.

5. Maak een fotoboek

Het is natuurlijk ook erg leuk om je vakantiefoto’s te bewaren is in een mooi fotoboek. Een fotoboek is een geweldige manier om je vakantiefoto’s te bewaren en tegelijkertijd een leuke activiteit om tijdens je vakantie te doen. Je kunt een fotoboek maken door foto’s te printen en ze in een boek te plakken, of je kunt een digitaal fotoboek maken door foto’s te uploaden naar een website die fotoboeken maakt. Naast je mooiste vakantiefoto’s kun je er ook meteen de bijbehorende verhalen bij noteren. Het boekje is gemakkelijk mee te nemen, als je weer eens wilt bladeren. Op deze manier kun je ervaringen delen met je vrienden of familie. Er zijn veel verschillende soorten fotoboeken, dus kies er een uit die bij jouw vakantie past.

Wat doe jij dit jaar met je vakantiefoto’s?

Uitgelichte foto: Shutterstock

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.